Para & Ekonomi Yunanistan Adaları Satıyormuş Düşünur musunuz? CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Gncl Yunanistan Adaları Satıyormuş Düşünur musunuz? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Donumu satsam alamam. İnşallah seneye Yunan adalarına gideceğim 0 1 Yorumla CarLosss 1 yıl İnşallah Yorumla
nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 1 yıl Kenarda birikmişte yok ki alalım. 0 3 Yorumla CarLosss 1 yıl ortak gırelım :) Yorumla nomercy7 1 yıl Masaya oturmak lazım o zaman :| Yorumla CarLosss 1 yıl eved gacırmayak Yorumla
Stoacıyörük Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Sahibinden e ilan koyarsa teklif sunarım. Şöyle garaj ve 100 metrekare müstakil sığacak kayalık bile olsa alırdım 0 1 Yorumla CarLosss 1 yıl alınır Yorumla
Yas3e Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bende köprü satıyorum sende düşünürmüsün😂 0 6 Yorumla CarLosss 1 yıl ada satıyom ben Yorumla Yas3e 1 yıl Bende köprü 🤷♀️ Yorumla CarLosss 1 yıl takas edekmı Yorumla Yas3e 1 yıl Hayır yunan adaların durumu karışık hiç o riske giremem benim köprü daha iyi ve daha karlı Yorumla CarLosss 1 yıl ahahah Yorumla Yas3e 1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Donumu satsam alamam. İnşallah seneye Yunan adalarına gideceğim
İnşallah
Kenarda birikmişte yok ki alalım.
ortak gırelım :)
Masaya oturmak lazım o zaman :|
eved gacırmayak
Sahibinden e ilan koyarsa teklif sunarım. Şöyle garaj ve 100 metrekare müstakil sığacak kayalık bile olsa alırdım
alınır
Bende köprü satıyorum sende düşünürmüsün😂
ada satıyom ben
Bende köprü 🤷♀️
takas edekmı
Hayır yunan adaların durumu karışık hiç o riske giremem benim köprü daha iyi ve daha karlı
ahahah
😂😂