Bir şey yapamam elbette ne yapayım? Sadece insan üzülür :D

Bir şey yapamam elbette ne yapayım? Sadece insan üzülür :D

Önemli olan düşünüp düşünmemesi. Ki hediyeyi vermesinden, hazırlamasından anlayabilirsiniz. Bir keresinde bir çekiliş yapmıştık. Ben de bana çıkan arkadaşıma allayıp pullayıp vermiştim hediyeyi. Çok uğraşmıştım ama sonuca değmişti. Banaysa defter geldi. Eli titreyerek verdi hediyeyi. Oysa ben sevinçten havalara uçtum. Hiç güzel bir çizim defterim olmamıştı. Ancak birine gelen hediye o kadar özensiz ve baştan savmaydı ki, ben bile içimden acıdım, öfkelendim. Ki o hediyeyi alan kişinin durumuyla ilgili bir sıkıntısı da yok. Umursamadığı barizdi. Kısacası niyet çok önemli.
Aldığım hiçbir hediyenin karşılığını beklemedim. Arkadaşım hiçbir şey almasa sorun etmem, düşünülüp bir çikolata dahi alınması beni çok mutlu eder. Burada önemli olan hediyenin pahada ne kadar olduğu değil düşülmüş olmak. He bir şey almamış olması beni düşünmediğini değer vermediğini gösterir o kadar.
Durumu yoksa ben zaten ona pahalı bir hediye almam ezer gibi olur bu durumda kendisi toka bile alsa başım gözüm üstünedir. Ama aksi bir durum ise maddi durumu olduğu halde pahalı hediyeye karşılık çorap geliyorsa değer vermediğini gösterir bu durumda bir daha asla hediye almam
Bende ona bir daha hediye almam. Kendimi böyle durumlarda enayi yerine konmuş hissediyorum. Eğer parası varsa ve harcamaya kıyamayan bir cimriyse zaten öyle biriyle sadece uzaktan arkadaş olunur.
Cevap
13Cevap
ben karşılık beklemediğim için bir şey yapmam. hediye zaten beklentisiz alınır verilir.
Yine de insan bir burulur be Barış :D
Bir şarkı vardı bu ara popüler 😅
Canın sağolsun… ben seni her halde sevdim sen beni herhalde sevdin 😅 onu söylerim ahahaha.
Düşünmüş almış dert etmem.
Tweetyli olsun 😅
Hediyede maddiyata takılmam ben. Herkes bütçesine uygun olanı alır.
Yüksek teknoloji çorap olabileceğini düşünürüm. belki de bu çoraplar, gizlice en iyi arkadaşlıkları inşa eden, her adımda mutlu eden özel bir formüle sahiptir.
kimin ne hediye verdiği önemli değil, sonuçta dostluk ve gülümsemeler her zaman en değerli şeyler, diyerek, çorapları bir dostluk sembolü olarak görmeye çalışırım
Bozulurum, çattırmam desem yalan olur ila ki cattırırım :d Neyse derim, hediye hediyedir amannn 😄
Çorap kültürdür sevinirdim açıkçası : ) ama Bi zahmet Bi tane almasın en az on çift 🤣
Teşekkür ederim aldığı çorabı da cuma namazinda giyerim 😄
Hediye mutlaka denk alınır arkadaş arasında bile olsa.
Tatsızlık olur mutlaka.
bunu gönderir bir daha iletişime geçmem :D :D
Eger alabileceği şey o ise mutlu olurum, ama başkalarına pahalı alıp, beni geçiştirmek için alınan bir hediye ise kullanmam , arkamı döner çöpe atarım kii yapmışlığım da var
Paran mı yoktu bunu aldın derim hayır yani yoksa bunu alman şart değil içten bir şekilde sarılman teşekkür etmen daha iyi olurdu derdim 😄
Gönülden isteyerek beni bir çoraba layık görmişse bende onun başına çorap örerem. Ama, elinden bu gelmişse, hediye hediyedir der, teşekkür ederim bisey yapmam.
Eşim ve çocuklarım dışında kimseye pahalı hediye almam.
Teşekkür ederim tam da çorap alacaktım derim😄
Ona gücü yetmiş napiyim en azından düşünüp almış yani😂😂😂ya hiç almasaydi
Sorun etmem aldığı her şeye en kıymetli olarak değer veririm
Ver lan hediyemi derim jdjdjd
Kafasına geçiririm shdh
İlk onda denemek için bence güzel fikir shdhd
Küfürlü konuşurum :D
Terbiyesiz düşünüp çorap almış hasta olma diye 😀
Ne renk istiyorsun alacağım 😂
@Hayatİstanbul77 kırmızı 😃
Yandi hatun 😀
Madem aldı diyerek giyer ve sürekli ne salağım deyip hayıflanırım
Sakız bile alsa kabulüm
Vizyonsuzluk zaten böyle bir sey
Bir kaç tane alsın bari coraplarim yok fazla
Hediye de beklenti olmaz !
Hediyemi geri alırım..
Bir daha onunla konuşmam
Zaten arkadaşım yok iyi.
Pıçaklarım
Maddi imkanı varken bunu yaparsa çok hoş olmaz.
Üzülürüm ya
O çorapla onu öldürürüm
Sacma olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?