Merhaba KScanlar nasılsınız?
Yaklaşık 1 aydan fazladır Matic eth ağında gelişmesi üzerine pol olarak dönüşüm geçirmesi olarak kısaca diyeyim.
Hali hazırda bir çok borsada pol olarak listeli dönüştü ve fiyatı belli, fakat binance için yaklaşık iki saat sonra listelenecek olması
Ne derece etki eder sonuçta bu bir çatallanma sonucu doğan bir token değil varlığını diğer ağlarda farklı isimle sürdüren asıl adınının korunarak ama alım satımı neredeyse olmayacak güvenlikte kullanılarak kalması gereken bir coin olarak var olan bir kripto.
Açıkcası ben fazla ivme yapacağını sanmıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Yaklaşık 1 aydan fazladır Matic eth ağında gelişmesi üzerine pol olarak dönüşüm geçirmesi olarak kısaca diyeyim.
Hali hazırda bir çok borsada pol olarak listeli dönüştü ve fiyatı belli, fakat binance için yaklaşık iki saat sonra listelenecek olması
Ne derece etki eder sonuçta bu bir çatallanma sonucu doğan bir token değil varlığını diğer ağlarda farklı isimle sürdüren asıl adınının korunarak ama alım satımı neredeyse olmayacak güvenlikte kullanılarak kalması gereken bir coin olarak var olan bir kripto.
Açıkcası ben fazla ivme yapacağını sanmıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, Ben ilk gün ilk defa listelenen her coin ya da token de oluşan artışında pol de olacağını düşünüyorum. Tabii ki yeni çıkan bir coin kadar olmayacaktır ama insanlar yenilenen ya da yeni olan şeylere psikolojik olarak ilge gösteriyorlar :D Aslında bir miktar para ile alınıp duruma göre hype bitip düşüşe geçince bozdurularak kar elde edilebilir diye düşünüyorum...
#psychoparadıse
Şöyle bir şey var Matic btc 70k gördüğü zamanlarda 40 lira bazından düştü ve dönüşüm geçireceği için zaten çoğu kişi tutuyordu.
Tutmayanlar için kısa süreli dediğin gibi nakitte kalanlar için çerez parası çıkaracaktır.
Elde edilen karla btc ve eth geçeceklerdir nakiti yerine koyup ama bundan ziyade skating apr oranlarını bekliyorum sonuçta. Pol yeni bir isim skating olarak tutulması istenecektir.
Ben kesinlikle tutulacağını düşünüyorum. Hatta düşünmüyorum bile eminim diyebilirim. Hala mina ve avaxtan beklentilerim var :D Gelmedi şu uyuz boğa çok gecikti. Seçimden sonra Trump reyiz gelirse boğa kesin gelecektir bence. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Anlık zarar 2400 usd D:
Zararda kar elde etmekte güzel risk ama yükselirse sıkıntı likit olmak zorluyor
Sanırım bu boğa dönemi gelirse bir sonraki boğa dönemi için saklayacağım kazancımı. Yatırımımın 10-15 katı yapıp çekmeyi düşünüyordum 4 ay önce. Şimdi 6-7 x yapsa çok memnum kalırım diye düşünüyorum :D Hepimiz için hayırlısı umarım güzel bir dönem geçer, yatırım yapan herkes kazanır...
Amin inşallah ama artık nerededeyse herkes spotçu oldu vadeli riskler almıyorlar
Kripto yasası ikinci paket yürürlüğe girince zaten bu short ve long işlemler kumar olarak değerlendirildiği için tqmemen yasak olmasada bir düzene girecek. Yoksa inhihar vakaları artıyordu.
bence kötü olabilir.
Etkisi olmaz