Bence bir miktar evet. Bu devirde paraya önem vermemeyi mantığım kabul etmiyor.

Bence bir miktar evet. Bu devirde paraya önem vermemeyi mantığım kabul etmiyor.

Çocuktur derim çünkü bende bunu söylüyordum para nedir ki gelir gider ama yaşamak için paran olmak zorunda parasız da çıkarım dışarı diyebilirsin ama bu da çileyi senin değil babanın çektiğini söyler
Cevap
10Cevap
Bence değişir kişiye göre
Yani olağan hayat şartlarında gerçekci gelmez en azından hayatını idame ettirmek için para önemli benim için önemli değil ama hayatım için önemli 😃
Aslaa hiç mi hiçç önemsemeem kaç basamaklı olduğuna matematiğim yetmediği müddetçe 😃
Evet yalan soyluyor, her sey para. Saglik olunca bile ameliyat olmak istesen, tedavi olmak istesen saglik guvencesi icin para vermen gerekiyor.
Kesinlikle yalan. Ne yiyip ne içiyor acaba. Para yoksa hayatta yok. Külliyen yalan
Valla artık nefes bile alınmıyor. Önem vermiyorum diyen samimiyetsiz geliyor. b
Yani olmadığı için istesek de önem veremiyoruz zaten çünkü yok 😂😂
Önem vermeyen bana versin o zaman.. Ben önem veririm.. 😄
Paraya herkes önem verir fakat belirli bir sıralaması var bu işin. Bazısı için ilk sırada para gelir, bazısı için sevgi saygı vs vs. gelir.
O sıkıntıdayken belli olur bu devirde en ahlaklı insan bile paraya önem veriyor çünkü mecbur ekonomisiz hayat olmaz
Ben kendi kazandığıma önem veriyorum ama maddi durumum kötü olmadığı için karşımdaki eğer çok çekici ise fakir olabilir
En önemli olan para değil ama paranın da önemi var elbette. Sağlık, güven, huzur en başta gelir, para daha sonra.
Yok ya gerçekten önem vermeyenler illaki vardır.
Kesin yalan söylüyor bu devirde para olmadan hiçbir şey olmuyor
Paraya önəm vermiyorum diyənler biraz kəmərlər sıkışınca intihar mektubu yazıp intihar ediyorlar.
Napolyon un dediği gibi sabasasi kazanmak için üç şey lazım ; para, para, para
Yaşamak için şart fazlasında gözümüz yok
Evet bir çoğunluğu yalan söylüyor içten içten.
bunu diyen insan geçmişinde parayla alakalı birçok olumsuz tecrübe edinmiş olabilir. şimdilerde ise böyle düşünüyordur.
Herkes değil ama çoğu öyle
Yalan tabii, hem de kuyruklusundan.
Bence yalan söylüyordur..
Çokta önem vermiyorum para için çoğu Şeyi yapmam
Kesinlikle.
evet
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?