AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gelmez.
Gelmez. Ama uzunca bir süre gelir diye taciz ederler.
Taciz mi takip mi knk
Taciz. Zırt pırt arayıp taciz ederler.
Peki eve gelip eşya vs alırlar mı
Yok bişi yapmazlar 20 bin için hele
Kredi kartına da 30 var ama o yüzden aramadılar henüz yakında ararlar
Allah ım yardım et ya ne biçim belaya bulaştım
Kesin kumardır
Değil sevdiğim bi oğlan için oldu …
Kazıkspor diyorsun. Anladım.
Aile evindeysen sana ait olmayan bir şeyi haczedemezler.
Aile evindeyim ne evimiz var ne arabamız kiradayız ztn
Anlamıyorsun senin üstüne herhangi bir şey var mı? Ailenin değil bak şahsının üstüne borç senin ya hani
Diyorum ya hiç bişi yok
Ne benim ne ailemin
Bir şey olmaz işte onu diyorum bir şey alamazlar çünkü üzerine hiçbir şey yok. Eli boş dönerler banka hesaplarını dondururlar para girişi oldukça oradan parayı alırlar.
gelebilir ama ev senin adına ise gelir. yoksa hiçbir şey yapamazlar
hiçbir şey olmaz ama ileride bankalarda sıkıntı yaşarsın, o borç seni bir ömür takip eder. Taksitlendirme yoluna gitmeye çalış, yapılandırma vs iste.
Kredi borcum taksitlendirmede ek hesabım 15 bin borçluydum üzerine 4 kondu avukat devreye girdiği için işte haciz gelicek ödeyin diye baskı yapıyorlar kafayı yemek üzereyim çünkü hem çalışmıyorum hemde babam yaşlı haciz vs gelirse adamın kalbi var
bir yerde çalışmaya başla, part time vs. Uygun işler var, yoksa ileride başına bela olur çığ gibi büyür. Şu an bir sıkıntı olmaz icra filan da gelmez ama iş bulman lazım
Yarın en kötü tekstile giricem bi süre toparlanana kadar
Az yüküm hafiflese çok rahatlıycam ilerde karşına intar etti borçları yüzünden derse aklına ben geleyimm şu an o noktadayım
ne diyorsun borç yüzünden öyle şey yapılır mı, tekstil de olabilir, starbuck burger king gibi yerler de olabilir eline para geçtikçe yatır borcunu ama makbuz vs kesinlikle sakla. Sonra inkar ederler öyle şerefsizler
Ciddi anlamda şu an tam olarak o noktadayım hem ilişkim bitti aslında borç o yüzden oldu …
niye bu kadar borç yaptın onu anlamadım
Hem o psikolojimi bozdu hemde haciz vs
hangi şehirdesin, part time starbucksta ayarlayabilirim, özelden dm’le
Okumadığim için olmaz hemde acil lazım bana o yüzden günlük iş yapıcam tekstil gibi
okumana gerek olduğunu sanmıyorum, ortaokul mezunu olman yeterlidir veya lise
İkiside olmadığı için
Pes etme ama çok dikkatli ol bak bunlar adamın kanını emer. Ya parayı biriktir toplu bir şekilde öde. Ya da resmi ödeme planı iste. Yoksa faiz işledikçe işler borcun da devam eder. Bunlarla pazarlık yapabilirsin. Mesela aradan 5 ay geçti aradı seni borcun 100 bin oldu dedi ama ana para 40 bin , 60 bin vereyim uzlaşalım diyeceksin
Bana normalden yazsana
Eve haciz gelmiyo artık diye biliyorum
Bende öyle biliyorum babam söyledi ama bana sabah dediler ki eve haciz gelicek eşyaları alacakle vs
Bir şekilde alırlar
Ciddiysen kapaatyim