Kredi borcum var, issiz kalinca odeyemedim. Son odemeyi yaklasik 3 ay once yaptim, bugun banka aradi beni. Bugun 12 ye kadar odeyin, 30 gunluk gecikme var dedi. 60. Gunde uyari icin arama yapiyorlarmis, sanirim 60. Gunden sonra 30 gun daha gecikti ve bu nedenle yasal islem baslatacaklar. Birkac gun icinde ise baslayacagim. Yapilandirma yapmayi dusunuyorum. Korktugum noktalar sunlar.
- Yasal islem baslayacagi icin adli sicile sahip olmak ( borcu odesem bile yasal islem baslayacak ya, o neden adli sicil olur mu?)
- Yasal islem baslarsa yapilandirma yapmak icin kac gun sure verirler bana?
Yasal islem baslayinca avukata verilecekmisim. Parayi odesem bile bankayla yasadigim bu durum adli sicilime, gelecekteki meslegime zarar verir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
89 gün ödeme yapmadın ise mobilden yapılandır
90 gun olayini biliyorum ama banka net sure vermiyor ki. Ariyorum surekli, bana 20 gun 25 gun gecikmedesiniz diyor.
Bana dun dediler ki 'bu gece 12 ye kadar asgari tutari odemezseniz yarin gecikmenin 31. gunu olur ve risk birimine iletilirsiniz' dedi. Risk birimine gidince yasal islem mi baslar? Bu sabah elime asgari tutar gecti? Simdi yatirirsam atm den ne degisir?
Mobilden bak kaç gün geç kalmış diye
Kaç gün geçmiş ise bir daha uzata bilirsin yatırınca
Maalesef cuzdan kaybolunca banka kartini da kapattim, uygulama sifresi bloke olmus. Giris yapamiyorum yani, her turlu sorunu yasiyorum. Sanirim bugun 91. Gun, tam emin olmamakla beraber. Bana gecen gun '9 eylule kadar 3350 odeyin' diye mesaj geldi. Dun de banka musteri hizmetleri 'bu gece 12 ye kadar yatirmazsaniz yarin 31. gun olur ve risk merkezine iletilirsiniz' dedi. 90 gunluk surec doldu mu bilmiyorum ama simdi atmden yatiracam 3350 TL yi. Ne olur sence?
Müşteri hizmetlerinden arayıp mobil için şifre alın
Hocam baska banka hesabindan, borclu oldugum hesaba 3350 TL lik, 9 eylule kadar yazilan mesajidaki borcu yolladim, kesilir otomatik olarak. Ben seye takildim. Adam bana 'bugun 12 ye kadar odemezseniz yarin risk merkezine gider' dedi. 6 eylulde ode dedi ama mesajda da 9 eylul diyor. Hangisine gore hareket etmek lazim kafa karisiyor
Hocam şimdi hesap kesim tarihlerini takip et kendin daha iyi sonuç alırsın
Uygulamaya giremedigim icin bakamiyorum, bankaya gittim sifre icin. Kimlik kayip diye yardimci olmadi, gecici kimligin suresi dolmus. Neyse, ben yatirdim. simdi borclu hesaba parayi. Uygun olunca arayacagim bankayi.
Tesekkurler bilgiler icin
Ben teşekkür ederim
geç kalmadan yapılandır
Bugun yapilandirmak istiyorum. Musteri hizmetlerinden yapilandirma oluyor mu? Soyle bir durumum var. Ben il djsinda kimligi kaybettim ve basvurdum yenilemek icin. Yeni kimlik eve gitmis. Halen il disindayim. Banka kimlik yanimda yok diye islem yapmadi. Kimligi gidip almam gerekirse de p. tesi gunu yapilandirma yapabilirim. Bugun borc gecikmesinin 30. Gunu ve avukata verilecekmisim. Yapilandirmayi en fazla kac gun icinde yaptirmam lazim?
hafta sonu işlem olmaz merak etme pazartesi halledersin
Su durum var. Bana dun dediler ki 'bu gece 12 ye kadar asgari tutari odemezseniz yarin gecikmenin 31. gunu olur ve risk birimine iletilirsiniz' dedi. Risk birimine gidince yasal islem mi baslar? Bu sabah elime asgari tutar gecti? Simdi yatirirsam atm den ne degisir?
yatır, gözünü korkutmak için söylemişlerdir
Yatirdim, bankayi da aradim ardindan
P. tesi subeye gidin dedi. Ama benim yeni kimlik hafta ici carsamba - persembe elime gecer. Yani islem yapmak istesem cumaya kalacak.
bırcu öde sorun kalmsz
Ödersen senin için iyidir
Yasal işlem kime oldi
Taksitlendir
Vermez sanırım
Net bilginiz var mi?