Arkadaşlar dün gece gördüğüm rüyayı anlatıcam;Yatakta düz yatıyordum kafamı koyduğum yere ayaklarım gelicek şekilde uyandım. Yan taraftaki yatakta kardeşim uyanmış bana bakıyordu. Yatakta doğrulup ablacım napıyorsun dedikten sonra istemsizce yavaşça yatağa yattım ve kollarım da kendini saldı. Konuşmaya, kollarımı kaldırmaya çalıştım ama yapamadım kardeşim hala bana bakıyordu. Herhalde karabasan olayını yaşıyorum korkucak bişey yok sürekli yaşadığım için alışkınım diyip gözlerimi kapattım ve uyumaya çalıştım. Baktım geçmiyor gözlerimi açtım kardeşimle hala konuşmadan bakışmaya devam ediyoruz. Sonra birden kardeşim Azrail'e dönüştü. Ben panik oldum dua okumaya, besmele çekmeye başladım. Konuşmaya çalışıyorum hala sesim çıkmıyor felçliyim. Gözümü açtım bakışıyoruz ama ne o konuşuyor ne ben. Dua okumaya başlıyorum heyecandan yarısında unutup tekrar başlıyorum sürekli böyle devam ederken bir anda sessizlik oldu gözlerimi açıp baktım "Benden korkuyor musun?" dedi. Sessiz kaldım tekrar sordu yine sessiz kaldım içimden dualar okumaya devam ediyorum.3 4 kez sorduktan sonra inanılmaz kalın ve yüksek bir sesle "Benden korkuyor musun?" diye bağırdı ve her yer alev almaya başladı. Yatak duvar komidin hepsi yanmaya başladı hiçbir şey görülmüyor alevden. Yerler bildiğiniz lav olup akmaya başladı Azrail çok kızgın bana bakıyor cevap bekliyor ben korkudan hiçbir şey yapamıyorum aklımı kaybedicem. Gözümü kapatıp dua etmeye devam ediyorum o kadar gerçek ki kalbim yerinden çıkıcak. Anlık bir cesaretle doğrulup avazım çıktığı kadar "Korkmuyorum senden" diye bağırdım birden alevler söndü. Azrail şaşkın bir biçimde bana bakıyor ben artık felçi olmadığımı anlayınca deliler gibi besmele çekmeye başladım. Tiz bir çığlık atarak yavaşça yok oluyor karşımda. Az önce duaları unutan ben bilmediğim şeyler okumaya başladım. Arapça anadilim sanki ama ne okuduğumu ben de bilmiyorum. En sonunda yok oldu ve uyandım.
Rüya tabirleri hep ölüm. Sizce ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim?
Rüya tabirleri hep ölüm. Sizce ne yapmalıyım nasıl düşünmeliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer