Kıymetli maden mi, döviz mi, kripto mu, hisse mi, fon mu, mevduat mı... Sizce yatırım taktiğimiz şu sıralar nasıl olmalı?

Kıymetli maden mi, döviz mi, kripto mu, hisse mi, fon mu, mevduat mı... Sizce yatırım taktiğimiz şu sıralar nasıl olmalı?
Oncelikle secim oncesi yabi Mart gibi borsa portfoyumu 0 ladim. Tabii sene basinda bu karari almistim kar realizasyonu yapip ciktim borsadan. Secimlerden eylul ayina kadar mevduatta kaldim fon aldim. Simdi mevduat ve findaki parayi dolar ve altina geciriyorum
Yatırım taktiği dediğin olay aslında kişiseldir. Senin profiline göre alabileceğin riskler, bekleme süren ve sabrına oranla değişir. Genel anlamda bahsedersek yatırım yaptığında anlık iniş ve çıkışlardan direkt olarak etkilenmemek için sepet oluşturmak gerekiyor. Sepette neler olacağı yine bize kalıyor ama örneklemem gerekirse, aylık kazancın üzerinden bir yatırım tutarı ayırabiliyorsan. Bunun bir kısmını altın ve gümüş gibi kıymetli madenlere, bir kısmını borsaya (araştırıp, yatırım yapılabilecek düzeydeysek), kripto para piyasasını pek cazip bulmuyorum. 24 saat boyunca etkileşim halinde ve her zaman değişime müsait. Ülkemizde mevduatta para tutmakta uzun vadede karlı değil, dövizi zaten pek saymıyorum. Fon düşünürseniz de fon getirisi çok yüksek değildir ama riski az olur. Bunlar arasından kendimize uygun profili oluşturup biraz da sabredersek elbette meyveleri toplarız.
Cevap
7Cevap
Faiz diyorum
Önce yatıracak birşeyler bulmak lazım. Bu ekonomide birikim yapmak zor.
Kripto uzak durulmasi gerekiyro çünkü manipülasyon var
Bende 3 çeşit var tarım arazisi altın borsa
tuz biber oldu bu soru
yüklü borsadan kaybettimde geldim kol gitti dsklnfm
Altın iyidir , sen altından şaşma
Altın altın altın altın altın
Altın iyi
Faiz diyorum
Anne yatırımı gold:)
Borsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?