1 yılŞunu açıkça dile getirmeliyim ki Evet bu devirde herkes kendi cebine düşünür Yani bu konuda hiç kimse kusura bakmasın bunun erkeği kadını yok Hayat zor geçim zor Evet herkes ister ki birbirine yardımcı olmak ama bu devirde zor ama Altını çiziyorum Bu da şu demek değil ki her zaman Tabii ki her zaman olmaz Ama çoğu zaman olmali
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCimrilik ile kendi cebini düşünmek farklı şeyler. Kendi cebini düşünmek zorunda.Düşünmezse ekstrelerle boğuşur ve senden para istemek durumunda kalır. Sonra sevgilim benden para istiyor diye buraya konu açarsın.
00 Yorumla
1 yılBence olmaz tutumlu olmak için bir olmak arasında büyük fark var yani istediği gibi tutumlu olur ama her şeyde de onu yapmam bunu etmem diye parayı kefene götürecek kafasıyla olanı istemem
00 Yorumla
1 yılBen tutumlu bir insanım savurmam parayı çok ihtiyacım varsa alırım zaten ona da izin vermezse olmaz yani hayatımdan çıkış yapılan kapıya yonlendiririrm 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u 1 yılHAyır bence olmaz.
00 Yorumla
1 yılCimri erkek duygularında da cimridir, bencildir, empati yeteneği yoktur, kendinden başkasını düşünmez, almak ister hep vermek istemez, hayat geçmez cimri adamla, uzak durmak gerekir, aynı zamanda ana kuzusu adamdan uzak durulmalı, analar birtanedir, ona sözüm yok lakin herkes birey olmalı, hayatının iplerini kimsenin eline vermemeli, kendi kararları olmalı erkek dediğinin, tabii ki bir de narsist adam beladır, lüzumundan fazla cimri erkeğinde aynı vakitte narsist olduğunu da düşünürüm, bir tutam da olsa narsistlik vardır öyle bir adamda. İnsan sevgilisine, yarenine cimri olabilir mi ya, nerde onun erkekliği, elindekini bölüşür, cimri adam kadını da obje olarak görür, tabii ki kadın adamı kasa olarak görmeyecek lakin adam dediğin de lüzumundan fazla cimri olmamalı, her şeyi esirgeyen adamdan hayır gelmez, cimri adam kadına kendini değersiz hissettirir
20 YorumlaErkek adam savruk olmaz ama cimri pinti vesaire de olmaz gerekirse sevdiği ile bir günde bakın yeniden söylüyorum gerekirse milyonlar yer bir ay aç gezer ama nerde nasıl davranacağını bilir. Herşeyin hesabını yapan adam insan ilişkilerinde de her şeyin hesabını yapar. Fazla maddiyatcıdır ve manevi değerlere uzaktır.
30 Yorumla
1 yılBu şaka falan mı bana hesap öd etmiyorlar kavga ediyorum bende ödemek istiyorum diye şimdilerde biraz daha geri durmayı öğrendim ama hala içten içe rahat olamıyorum. Hayatımda hiç öyle bir erkekle tanışmadım olursa da yol veririm önemli olan kimin ödediği değil karşıdakinin bu tarz ufak şeylerin hesabını yapacak kadar cimri olmaması
10 Yorumla
1 yılSevdiginin ihtiyaçlarını gidericeksin , onun cüzdaninida parasız birakmiycan , evine yiyecek alicaksin bebeklerinin çocugunun ihtiyacini gidericen, Bunlari yapmayan erkek adam degil zaten. Ama parasi yoktur kadin erkek bir olup bir birinede destek olsun. her şey gelip geçer
00 Yorumla
1 yılBurada gerçekten cimrilik mi var yoksa kız tarafı çok aşırı israfa mı yönelik bu önemli...
Eğer gerçek cimrilik varsa olmamalı tabikide.
Ha ama sen adamı enayi yerine koymaya çalışıyorsan e bu adam da zalak değil yani
10 YorumlaAzıcık detay v. b. vereydiniz daha net bir şeyler söylenebilirdi. Bu durumda, "ooo olur olur ikna etmeyi bilicen" de denilebilir, "ondan bi b. k olmaz, bas kı. ına tekmeyi" de. Bilmem çaktırabildim mi mevzuyu 🙃
00 Yorumla
1 yılCimri olan hiçbir insanla olmaz bacım. Yoksa da yok desin aw dünyanın sonu mu?
Gidip bir parkta evde yaptığınızı yersiniz yani, sevgiye çözüm çok da cimriye yok bacım walla
01 Yorumla- 1 yıl
Hee şu yok deme olayı erkeklerde biraz zor tabii de, bir şeyler çözümler falan bulunur ya cimriden uzak dur işte kısa özet AJKHGASDFAS
1 yılOlmaz yemin ederim hayatının hatasını yaparsın. Değersiz hissedsrsin özgüven ini düşürür manipüle eder seni
014 Yorumla
Soran1 yılDeğersiz hissediyorum zaten
- 1 yıl
Gerek var mı öyle biriyle hayatunu sürdürmeye ya öyle insanlar gerçekten senin kaliteni de düşürür
Soran1 yılYa normalde asla para lafı yapan biri değilim bende öderim bunda bir sorun yok ama onun her yerde şaka yapar gibi sadece kendime kadarım demesi hoş gelmiyor
- 1 yıl
Şaka yapar gibi yapmıyor canım Altan Altan mesaj veriyor. Zaten para hesabı yapmazsın ama bunun ima edilmesi çirkin duruyor. Birde kendine bunu yapmak zorunda değilsin katlanmak zorunda değilsin o a gerçekten ileride sende ona benzersin ve parçacı kuruscu biri olursun. Evli misin
Soran1 yılBen hayatımın hiç bir anında öyle biri olmadım olma düşüncesi de rahatsız edici geliyor aslında ayrıca hayır evli değilim sevgiliyiz
- 1 yıl
Valla kanka iyice düşün karar ver çünkü iş ciddiye evrilse hayır demek için sebebin de olmaz. Hayatına alacağın kişi seni yormayacak ya para hesabı güven sorunu olmamalı
Soran1 yılBu şekilde giderse çok ilerleyeceğini düşünmüyorum zaten
- 1 yıl
Neden devam ediyorsun ki ona şaşırıyorm çok mu yakışıklı veya vazgeçilmez biri sanki.
Soran1 yılTip benim için hiç bir zaman en ön planda olmadı ki
- 1 yıl
Karakter ve kişiliği de mükemmel değil neyine vuruldun bacım.
Soran1 yılİlk başlarda böyle biri değildi en azından bunun lafını sokmuyordu
- 1 yıl
Zamanla gerçek yüzünü gösteriyor demeki. . zaman o yüzden çok önemlidir ya. İnsanların gerçek yüzünü zamanla görülür
Soran1 yılEvet son zamanlarda bunu çok sık dile getiriyor daha öncede tabiki kendi harcamalarimi kendim ödüyordum ama dile getirmediği için bu problem değildi
- 1 yıl
Hocam sizde biliyorsunuz ondan olmaz. Sizde biliyorsunuz olmayacak ama nasil desem vazgeçemiyorsun. Sevgi eksikliği çektiğin için o sevgiyi kaybetmemek için belkide devam ediyorsun
1 yılEli açık olanın gonlude açıktir. güzel duyguların hepsini ni kadina yasatabilir. Cimri erkeği ne Allah sever ne de kul olmaz düzelmez de
10 YorumlaBence herkes kendi çalışıp yesin bu dertten kurtulalım hep birlikte.
20 Yorumla
1 yılPara biriktiriyorsa, bir bok olmaz. Ama başka bir şey biriktiriyorsa, zengin olmak istiyordur.
00 Yorumla
1 yılbirtek kendi ac kopek karnini dusunuyor oyle brisinden sana hayir gelirmi bir dusun bakalim 5 kurus bile vermez sana
01 Yorumla- 1 yıl
valla kim olursa olsun cimri pinti nankor erkeklerden uzak durun eli cebindeyken seni hic dusunmez bile
1 yılSürekli kendi düşünen erkekten de olmaz kadından da olmaz. Sadece erkekler için değil kadınlar için de geçerli bu
00 YorumlaAdam dediğin mert olucak insan sevdiğine yapmıyorsa o zaten sevdiği değildir bu kadar net bu kadını içinde geçerli
00 Yorumla
1 yılOlmaz ya sürekli senin yanında para hesabı yapacak işte bunu buna harcadım bunu ben halletim gördün mü gibi gibi.
00 Yorumla
1 yılOlmaz bebişim, para harcamayı bilmeyenle olmaz
Paranın amacı nedirki bana konfor keyif sağlamayacaksa00 Yorumla
1 yılEvet ama onun sevgisi muhtemelen yüzeysel olur gibi. Gerçek duygulardan ziyade kişisel çıkarlar tarafından yönlendirilecektir.
00 Yorumla
1 yılBize para harcamaktan kendine don alamayan erkek ler var bence çok sıkıntı değil
10 Yorumla
1 yılBaşkasının cebini düşünen biri var mı tek bir tane bilw
00 Yorumla
1 yılNet uzak dur. Çevrende dahil bulundurma. Sevgiliyi bırak arkadaş bile olmaz.
00 Yorumla
1 yılOlmaz. Pintinin tekidir. Hep bana der. Salla.
00 Yorumla
1 yılsenin cebini mi düşünücekti yıkıl karşımdan yıkıl gözüm görmesin
00 YorumlaCimri insandan olmaz bir şey
00 Yorumla
1 yılErkeği kadını yok cimridende olmaz savurgandanda aşiriliklar hep tehlikelidir.
00 Yorumla
1 yılOlmaz, uzak dur, şimdiden böyle ise evlenince yandın sen
00 YorumlaNeler yapıyor mesela ya da neler yapmıyor senin beklediğin
00 Yorumla
1 yılKendini değilde ailesinin bütçesini düşünenden net olur
00 YorumlaTutukluluktan cimrilik pintilik evresine geçmişse yol ver
01 YorumlaCimri pinti tutumlu vs en gicik tipler kiz olsun erkek olsun
00 Yorumla
1 yılOlmaz Kesinlikle olmaz Erkek adamlık Değildir Erkek adam dediğin Temiz yürekli olur , Cömert olur
00 Yorumlaneyi düşünecek ablacım. seni mutlu etmek için yolucan mı herifi
010 Yorumla- 1 yıl
Aaa kayınbabam
- 1 yıl
Ahahdhşaşasşa çok güldümm
- 1 yıl
Şeyyy yaa bildirim kapalı 🙂🤓
- 1 yıl
Uygulama değill yaa ondann
- 1 yıl
Ben mi gelicemmm yolda beni kaçırırlarsa vebalini nasıl taşırsınnnn haahshahaha
- 1 yıl
Geldimm sen bakmıyosunnkineee
Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. bi yol olmaz ondan ne arkadaş ne manita yol verilesice bir varlık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSürekli para harcama derdi olan kızdan olur mu peki?
30 Yorumla
1 yılsürekli erkeğin cebini düşünmesini düşünen kızdan olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSürekli kendi cebini düşünen kendi menfaatlerini düşünen kadından oluyor da erkekten niye olmasın? Bence bal gibi olur.
00 Yorumla
1 yılOlmaz. Tabiki De Cebini düşünecek ama bu cimrilikle Ayrı bisey. Bu Konuyu Cimrilige Taşıyanlar Var. Ve Çok itici…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnun da kendi yaşadıkları vardır küçükken fakirlik içinde yaşamıştır
00 Yorumla
1 yılben sadece erkek ödesin erkek yapsın kafasında değilim ama cimri erkekten olmaz zaten seven erkek durumunda kötü değilse bir şeyler yapmak ister hesabıda sana kitlemek istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmaz ben öyle hata yaptim evlendim bin pismanim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSürekli kendi cebini düşünen erkekten de kadından da olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlur en iyi de onlardan olur aslında erkek dediğin tutumlu olacak yeri geldiğinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın zaten fedakar erkek sevmez. Bencil pinti erkeği sever her kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCimri ne erkekten ne de kadından bir b*k olmaz
00 Yorumla
1 yılOlmazzzz cimri erkekten olmazzzz ki cimri erkeğe adam bile denmez erkek kafidir devam böyle 😃
10 Yorumla
1 yılErkek dediğin korur, kollar, sahiplenir her konuda..
20 YorumlaSürekli masrafları erkeğe yükleyen kadından oluyosa cimri erkektende olur cimri değilim ama erkeklerin enayi yerine konmasına karşıyım...
00 YorumlaBence bu durum değişiklik göstermeli. Sürekli kendi cebini düşünüyorsa ve sürekli karşı taraftan bekliyorsa olmaz. Birazcık fedakarlık anacımmm
00 YorumlaNekadar az emek masraf etmezse okadar çabuk unutulursun emek vermeyen insanda seni umursamaz olmaz kısaca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur tabi aw 750.000 tl borcumu beraber kapatalım derse sıkıntı yok
00 Yorumla
1 yılSürekli başkasının cebini düşünen erkekten hiç olmaz. En iyisi cep düşünmemek
03 Yorumla
Soran1 yılPara konuları benim açımdan sıkıntı değil lakin onun söyleme şekli bunu sıkıntı
- 1 yıl
Bas kıçına tekmeyi olsun gitsin ya.
Soran1 yılTeşekkürler
OLMAZ!!! CİMRİLER BENCİL OLUR, BENCİL ADAMIN SANA FAYDASI DEĞİL ZARARI OLUR.
10 Yorumla
1 yılEşit bir şekilde harcamada bile cimrilik yapıyorsa kaç valla olmaz
10 YorumlaOlmaz
22 Yorumla
Soran1 yılSence ne yapmalıyım?
Olmaz kiz icin fedakarlik onu mutlu etmiyosa sanmiyorum
00 YorumlaYani kadın erkek farketmez cimri insansan ne sevgili olur ne arkadaş
00 Yorumla
1 yılBenim gibi canım insanlar oldugu sürece erkekler cebini düşünür
00 Yorumla
1 yılSürekli kendi cebini düşünen erkek kadınının masraflarını düşünüyordur öyle biri varsa sakın kaçırma
00 Yorumla
1 yılOlmaz asla kadına hesap ödetmek çok ayıptır ve yanlıştır.
00 Yorumla
1 yılkocan mı? neden bu yargıya vardın?
08 Yorumla
Soran1 yılSevgilim. Her buluştuğumuzda şaka yapar gibi her gittiğimiz mekanda mekanın ortasında sadece kendiminkini ödeyecek kadarım dediği için
- 1 yıl
olmaz ondan. uzaklaş derhal.
Soran1 yılNasıl açıklayabilirim ona bunu?
- 1 yıl
yakışıksız ve incitici söylemlerinden , harcadığın 3-5 kuruşun lafını etmelerinden çok rahatsız oldum , artık görüşmek istemiyorum de
Soran1 yılPeki yüz yüze konuşmam mi daha doğru olur yoksa telefonda mi
- 1 yıl
telefonda bence. yüzyüze şaka yaptım vs der
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
rica ederim , mutluluklar
- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı