Para tamamdı ama çok az bi miktar kalmıştı kuzenden istedik verdi. Ablam içindi, istediğimiz kuzen de, ablam da evli. Evi alalı 2 ay olmadı ama sıkıştırıp istiyorlar aslında o kadar aciliyetleri yok maaşı iyi olan biri adam. Aldığımız miktar az iken ve zaten borcu ödemek için çabalıyorken bu kadar sıkıştırmak uygun kaçıyor mu ya
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben istemiyorum vwrene kadar beklerim zaten borcu veririken oyle ayrliyor7m kendimi uzun vade yok gibi
Evi alır almaz borcu ödemek için çabalıyorlardı bizde yardım ediyoruz durumumuz kötü değil o kadar. Ama hemen istemesi çok zorumuza gidiyor daha iki ay olmadı verdiği miktar öyle çok bi şey de değil eksikti tamamladık sadece
Adama söyletmeden ödemeniz lazımdı buradaki ayıp sizin
Daha 2 ay oldu ve tek kişi değil bir iki kişinin daha borcu var ödenecek. Zaten onun parasını topluyorduk ama o ekstra sıkıştırmaya başladı. Bizde ona borç verdik ama bu kadar sıkıştırmadık
Ayıp tabi ki ihtiyaçtan değil enflasyon var diye istiyor uyanık cimri
Gerçekten zaten çabalıyorlar alınanı ödeyebilmek için. Ev fiyatları malum zaten, biraz yardım etti burnumuzdan getiriyor. Durumumuz kötü de değil ama sıkıştırması insanı ayar ediyor
Ver kurtul o parayı pintiden
Paraci pintiden
Aricam eniştemi az sonra, o parayı topladı bende de var biraz buluşup birleştiricez inşallah. Gerçekten iyidir kuzendir diye bilirken yaptığı şeye bak..
İyi insan olup para için ölen dostum var benim. Paraci adamsa iş değişir
Tam öyleymiş reis görmüş olduk biz de
Her şey yaptım ama hiç değişmedi para konusunda dostum benim. 1 yemek ısmarlamaktan korktu bana parası gidecek diye. Ben onun için neler yaptım.
Zaten en çok da dostum kardeşim adamın dibidir dediklerimizden yedik tokadı. İnsanın gözü paradan başka şey görmez olmuş, alırlar ama asla vermezler hiçbir şeyi assla. İnsan insanı tanıyamıyor bazen
Maalesef bonkör cömert insan kalmamis
yok reis gerçekten ölm3ş hepsi sanki. Anlayış sıfır samimiyet sıfır
vadesini konuşmadınız mı?
Yanlış kişilerden borç aldın
Yüklü miktarsa olabilir
Hayır yüklü değil, sadece tamamlamak için çok az miktar kalmıştı o kadar
Ayıp etmiş
Niye verirken iyi de isteyince kotu mu oldu
Daha 2 ay olmadı ve ödemek için çabalıyorlar zaten aldıklarından beri
Valla kral 1 sene once bir arkadasa 12 bin lira verdim o zamanlar maasim 12 bin zaten eksi hesaptan cektim verdim bana dedi ki bidahaki ay odeyecek sikisigim idare et dedi tamam dedim 11 ay sonra zar zor aldim gecen ay son bin lirayi attirdim sonrada numarasini sildim
Bazıları yüzsüz gerçekten 11 ay ne aw insan bekletir mi o kadar. Harbiden bazı insanlar aşırı rahat bu tiplere zırnık vermicek insan. Ama sonuçta teyze oğlu bu, aileyiz iç içeyiz sık da görüşürüz bi yere kaçtığımız yok yamuk yapacak insanlarda değiliz çok şükür. Sıkıştırması bu yüzden zoruma gitti
Değil tabiki