1 yılSanırım alabildiğim kadar ev alırdım. Bi zaman sonra kişi hayatında sadece yalnızlık istiyor. Sadece bayanlar cinsel olarak lazım. Onun içinde genç seviyorum ama 30 undan sonra vallahi izdivaç saçma geliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılHimm bi dusuneyim. a bakin aklima ne geldi ben cok zengin olmak istemiyormusum meger. Neden mi Cunku bana gore cok zengin olmak insani koreltiyor basariya olan bagliligini kopariyor ben zengin olmaktan ziyade her istedigi seye calisip para kazanarak azimle ulasmayi sevenlerdenim.
Yinede cok param olsa parami basarmayi seven caliskan imkanlari kisitli kendisine yapilan iyilikleri unutmayan insanlar icin harcardim.
Herkes bence icindeki potansiyeli aciga cikarmaya calismali11 Yorumla- 1 yıl
Sizin gibi cevap veren başka kimse yok. Bilgeliğiniz için teşekkür ediyorum. Sizin gibi insanlar artmalı ^_^
Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. İlk etapta kendime ve babama her biri maksimum 2 milyon liraya kadar birer araba alırdık. Birini dördüncü, diğerini sekizinci ayda alırdık. Geriye kalanlarının bir kısmını evliliğe ve geleceğim için biriktirirdim.
00 Yorumla
1 yılYa şimdi nasıl söyleyeyim herkese açık yapmışsınız gösteriş gibi olacak veya algılanacak, olmasın algılanmasın lütfen ama... İbadet için.
27 Yorumla- 1 yıl
Sadaka olarak mı?
- 1 yıl
Hem yoksullara sadaka olarak hem de camilere, Kur'an kurslarına bağış olarak... Ama tabi ki de gizli isim olarak, diğer türlüsü zaten bağış olmuyor demeyeceğim ama nasıl bir bağış nasıl bir ibadet olur Allahû âlem bilir.
- 1 yıl
Allah kabul etsin.
- 1 yıl
Amin
- 1 yıl
Eic için teşekkür ederim ✨
- 1 yıl
Rica ederim. En dürüst görüştü.
- 1 yıl
Dürüstlük karakterimin bir parçasıdır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılabimle yerdik parayı @вуηαяcσѕ
02 Yorumla- 1 yıl
@вуηαяcσѕ Adamsın
İnsan erkeğinin parayı bulunca önce arabasını sonra karısını değiştirmek gibi bir huyu varmış, tarih kayıtları böyle der. TAbi istisnalar kaideyi bozmaz. 😎 neyseki bende ikisi de yok zengin olunca sıfır km alırız. 😅😅
Pek havalı cevap yazan kişi olmamış.
Para her kapıyı açmaz, açması için önce bütün yeraltı mafyalarını toplar büyük dernek kurardım. Sonra dernek başkanı olarak istediğimi yapar istediğimi alırdım. #Godfather
Ben bu oyunu bozarım arkadaş 😃
Ula! yardım yapardımcılara seslenmek istedim. Sen yardımını gene yap kardeşim niye bekliyorsun. Şimdi yokken yapmanla para varken yapman arasında çok büyük olgunluk yatar. Para Varken herkes yapar, ama yokken elindeki paylaşabilir misin işte onu söyle iradene. Fakirken yapılan yardımlar 100 sevap point iken zenginken belki 1 sp bile değildir. 🤔14 Yorumla- 1 yıl
Aslında benim de suçum var. Gizliye kapatmamıştım olsaydım insanlar daha dürüst cevaplar verirdi. Yine dürüst olanlar vardır tabi.
- 1 yıl
Suçlama olarak düşünmedim zaten. Sadece dediğim gibi sonradan fark ettim. Benimde hatam var, her gün 20 bin dolar kazanılmaz. Normali aylık. Gizliye kapatma olayı da öyle. Eleştiriniz için teşekkür ederim.
Aslında bir sürü harcamayı aynı anda yapabilirim. Öncelikle ailem ile huzur ve güven içerisinde yaşayabileceğim evler alırım, evler diyorum çünkü o kadar paraya sahipsem dünyanın belirli yerlerinde dönem dönem yaşarım. Aynı zamanda bir araba koleksiyonu yapabilirim. Ardından gerçekten çok param varsa o esnada bunları yardım amaçlı bir kuruluş altında insanlarla da paylaşmak isterim.
10 Yorumla
1 yılHergün 20 bin dolar ayda 600 bin dolar, tlye vurursan 20 milyon, onuda yıla vurursan 244 milyon para yapar. Büyük ikramiyeye eşdeğer yani, örnekleri çok genelinde de insanlar yoldan çıkmış oluyor. Çünkü para insanın kendini gerçekleştirmesinde çok büyük bir etken ve insanların %90ı kendi kalıbının içine sıkışmış sindirilmiş şekilde hayatlarını yaşıyorlar.” Bir insanın en büyük yükü gerçekleştiremediği potansiyelidir. “ Bu imkan herkesin eline geçmez, o yüzden insanın sapıtması olağandır. O parayı nasıl kazandığına da bağlı aslında soru biraz eksik olmuş emeksiz şekilde mi o para eline geçiyor yoksa tırnağınla kazıyarak mı bu günlere geldin? İkinci seçenekteki gibi geldiysen karakterinde çok büyük bir değişiklik olmaz çektiğin zorlukları bilirsin ve harcarken savurganlık yapmazsın ilki ise geçmiş olsun er ya da geç baştaki noktaya döneceksin. Züğürt çenemizi de yorduğumuza göre ilk ve sonraki harcamalarım gayrimenkullere olurdu.
22 Yorumla- 1 yıl
Ayda olarak düşünmüştüm ama her gün yazmışım. Bende yeni fark ettim. Çabalayarak kazandığınızı düşünün. Hazıra konmak, baba parası yemek gibi değil.
- 1 yıl
Başıma geleceği umuduyla büyük konuşacak olursam :) ayda 20 bin dolar kazanmam halinde karakterimde bir değişiklik olmazdı çünkü parayı amaç değil araç olarak kullanan bir insanım. Kimisinin karakteri bozulmaya müsaittir hovardalık yolunu seçer ona bir şey diyemem. Tabiki hayat standartlarım kat ve kat artacaktır oturduğum ev, bindiğim araç daha kaliteli olur. Kişisel gelişimime çok daha fazla zaman ayırmış olurum. Bu miktarları kazanana kadar 4 5 farklı yerden pasif gelir oluşturmuş olmam lazım ancak hadi diyelim hiçbir birikim yatırım yapmadım, elimdeki sermayenin en az %40’ını yatırıma 40ını kendi kişisel harcamalarıma 20sini de yardım kuruluşlarına bağışlardım.
1 yılEğer her gün 20 bin dolar kazanacak kadar zengin olsaydım, öncelikle eşim için harcamalar yapardım. Ona en iyi hediyeleri almak isterdim: en yeni telefon, şık bir kol saati, güzel takılar, markalı ayakkabılar... Onun mutlu olması için her şeyi yaparım. Belki onun ve arkadaşlarının rahat edeceği bir tatil evi de alabilirim. Hayatımın odağı yine onun mutluluğu ve memnuniyeti olurdu. Benim için değişen bir şey olmazdı; sadece onun hayatını daha konforlu ve keyifli hale getirmek için daha fazla imkanım olurdu.
23 Yorumla- 1 yıl
Güzel bir düşünce ama insanları tek mutlu eden de para olmamalı. En iyi hediye kağıttan yapılmış çiçek de olabilir, samimi bir mektup da. Eklemek istedim.
- 1 yıl
Tabi ama öyle bir para kazansam eşim için herşeyin en iyisini isterdim.
- 1 yıl
Kardeşim Bir kadına o kadar değer verirsen o kadın bir gün sana tekmeyi atar.
1 yılBen hiçbir şeyimi değiştirmem yaşadığım evi semti bile hatta kimseye söylemem bile çok param olduğunu gizlice istediğim hayatı yaşarım fakire fukaraya ihtiyaç sahiplerine yardımlarımı yapardım yine gizlilikle evladıma bile param var demezdim en son kendi vücuduma ve güzelliğime yatırım yapardım
12 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir kalbiniz var. Maaşallah ^_^
- 1 yıl
Teşekkür ederim o sizin güzel bakışınız
Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. 20 bin dolar 681.528 TL ediyor biraz daha biriktirip kendime daireler evler alıp kiraya verirdim daha çok kazanç elde edip yardım kuruluşlarına hastanelere her yere bağış yapardım en öncelikli de akülü sandalye ve tekerlekli sandalye alımında veriminde
22 Yorumla- 1 yıl
Tebrik ederim.
Klasik ev araba demicem çünkü onlar zaten olacak hayatın 3 tane kilit noktası var bana göre para sağlık ve zaman paramı kullanarak mümkün olduğunca sağlığımı korumaya çalışırım ve zamanı da satın alırım (günde 20bin dolar değilde toplu halde 10 milyon dolar gibi para gelirse önce iş kurarım tabii) ve hayatta neyi arzu ediyorsam neye heves ediyorsam etik yoldan ve harama dikkat ederek bir bir gerçekleştiririm.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılTürkiye ortalamasına göre değerlendirirsem ortalamaya göre maddi durum olarak bir kaç tık üstündeyim ilk harcama bunu kutlamaya gider sonra tekrardan iş yeri satın alma ev satın alma mülk satın alma tarımsal arsa satın alma devam eder yine ne olacaktı
17 Yorumla- 1 yıl
Ya gecelim bence artik su Turkiye ile diger ulkeler karsilastirmasini bi tik ustunde olsan bi tik yukarida olsanda icindeki potansiyeli kesfetmeyip guclu yonleri ortaya cikaramazsan, o insan surusundeki insanlardan hicbir farkin kalmaz. İnsan ilk once kendini kesfetmeli ki ne istedigini bilsin. Sen simdi evle isyeriyle tarlayla araziyle kutlama yapinca kendini tanidigini mi dusunuyorsun
- 1 yıl
Öyle kutlama demedim ben yanlış oldu yemek falan dağıtırım pasta keserim falan işte
- 1 yıl
Oldu bi de istersen davetiye bastir tam olsun.
- 1 yıl
Sonra iş yerleri satın alırım kiraya veririm tarımsal arazi alırım bankaya işten gelen parayı vadeli hesaba yatırırım devam ederim dedim
- 1 yıl
Kusura bakma ama bu çekememezlik göstergesi istediğimi yaparım kime ne özgürüm herkes yapsın ne yapacaksa olsun ne olmuş
- 1 yıl
Erkek degil misiniz hepiniz aynisiniz 🙂
- 1 yıl
Ne alaka seni anlamıyorum ben terbiyesizlik mi yaptım birine hakaret mi ettim abazalık mı yaptım anlamıyorum gerçekten seni ben kendin fesatsın
1 yılÇocuğum kanser atlatti ve şu an tekrarladi kendi çocuğuma ve diger kanser hastası çocuklara harcardim
22 Yorumla- 1 yıl
Çok sevindim Allah şifa versin bütün hastalara ve tekrarını yaşatmasın.
- 1 yıl
Çok sağolun. Hastalik tekrarladi ama yinede eskiye göre iyi galiba.
1 yılKimsesiz çocuklara bir gülüşleri ömre bedel günahsızlar bana Para kalsada kalmasa da hiç önemi yok onların duası yüzündeki gülümseme yeter bana
22 Yorumla- 1 yıl
En kısa sürede çok daha fazlası nasip olsun size.
- 1 yıl
Amin hepimize helalinden versin Rabbim 🤲🙏
Her Ay 300 k kazanıyom gene de mütevazi yaşıyorum... 1 tane 2020 model Mercedes G-63 var bir tane de bahçeli evim ve bu kadar :) :) :) geri kalan para kendi kendine çalışıyor ve katlanıyor zaten... yani o kadar da abartı giyinmeye son çıkan telefonu almaya veya 50 çift ayakkabı almaya ihtiyacım yok :D hepsini yapacak olsam zaten zengin olmazdım paranın dibini görürdüm direk :D
115 Yorumla- 1 yıl
Olmuyor cunku mesajlarin kapali bende merak ettim :))
- 1 yıl
@aerolite o da bir bakış açısı tabi :D ama istediğim zaman istediğim şeyi yapabiliyorsam yeterince zenginim demektir ;) canım istediğinde tatile çıkar canım istediğinde yurt dışına gider gezerim veya kısaca hesaba kitaba takılmadan yaşayabiliyorsam bu sadece üst ortanın yapacağından öte bir şeydir :D
- 1 yıl
Bana da öğret bro takip atıyorum
- 1 yıl
Ee takip attım ama yine mesaj gönderemiyorum
- 1 yıl
@Mysteriaxx bende sana attım istek kabul edip dene
Herkes buyum var şuyum var diye abartıp durmuş ben susayım en iyisi 😄
24 Yorumla- 1 yıl
Anlattıkları istedikleri aslında, sahip olduklarını sormadım çünkü. Çok zengin olsanız ne alırdınız soru. Sizde cevaplayabilirsiniz. Uçuk olması önemli değil.
- 1 yıl
Umarım en kısa sürede alabilirsiniz, Allah şifa versin. Teşekkürler.
beynim otomatik "ev alıp kiraya verirdim" diye cevap verdi... Hadi diyorum düşün daha mantıklı yatırım fikri bul.. "villa alırız onu veririz kiraya" diyor. Başka bişi bul diyorum "Antalyada İzmirse Muğlada denize sıfır apart alalım bissürü" diyo 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılBizim yeterince var çok param. olsa afrikada bir su tesisi birde ekmek üretim tesisi kurardım aç çocuklar için. Su kuyusu acmak için gittim felaket açlık var oralarda
20 Yorumla
1 yılO kadar bir kazancım olsaydı her zaman kimsesizler çocuklar vakfına, şehit aileleri derneğine, lösemili hastalara ve huzur evi gibi yerlere bağış yapardım
20 Yorumla
1 yılBir arsa alıp hayalimdeki evi yaptırmaya başlarım. Mercedes Vito alır altına yatırım yaparım. Aileme sevdiklerime hediyeler alırım. Sokak hayvanlarına bol bol mama alır besleme yaparım.
10 Yorumlaİlk önce yatırım yapardım param bitmesin diye ev araba iş vs. Paramı garantiledikten sonra iyilikte bulunurdum , Hastane ve okul açmak isterdim lösemi, unicef gibi yerlere bağışta bulunmak isterdim
Sonra kendimi geliştirmek için kullanırdım karakter olarak aynı kalırdım fakat çevre ve hayata bakış açım değişirdi10 Yorumla
1 yılÖnce hayırlar işerim.
Fakir fukarayı sevindiririm..
Sonra Mekkeye, Medineye giderim Kyabeye... Allaha şükranlarımı sunmadan başka işlere kalkışmam..
Ondan sonra kendim için bişeyler yaparım..10 Yorumla
1 yılŞimdi şöyle herşeyin bir sınırı var Mercedes alırsın Porsche alırsın ferrari alırsın Bugatti oda kesmez uçak roket ne bileyim dünyayı alırsın ama daha fazlasını asla tabi çok para zarar vermez ama gereksizde olur sıfırını sayamadığın kadar paran olsun her şey senin olsun yine iflah olamazsın
21 Yorumla- 1 yıl
Nefsin gözü doymaz asla. Hayali bile insanları delirtiyorsa gerçeği neler yaptırmaz?
1 yılzaten her gun kazanacagimi dusunerek ilk harcamami yardima ihtiyaci olanlara gonderirdim, savasin ortasindaki insanlar basta olmak uzere
21 Yorumla- 1 yıl
Cem yılmaz stand up gösterisinde milli piyango kuyruğundakileri anlatıyordu bu o değil mi yaa 😅
1 yılİlk önce şükür kurbanı keserdim 20 30 tane işyeri açardım bir sürü fidan alır hayır yapardım bir kaç akrabama yardımci olurdum
10 Yorumlaİlk önce seyahate çıkardım sonra da ihtiyaç sahiplerine ailelere ve sma bebeklere yardım ederdim
10 Yorumla20 bin dolar yani 700 bin yani senede 8.5 milyon lira. Bu para benim yasantimi değiştirmez ama ben çok insanın yaşamına dokunurum.
10 Yorumla
1 yılHer gün 20bin USD ayda ne yapıyor la dur hesabım şaştı 😂😂 he aylık 500bin dolar üzerinde. Öncelikle ev dükkan arsa falan alırım yatırım. Sonra sigortamı en yüksekten öderim şimdiden o derdim de kalmaz. Sonra Türkiye'nin her şehrini gezerim
10 Yorumla
1 yılİlk yapacağım seyahate çıkmak olur. Dünyayı gezer dolaşırım. Çevrem, üslubum vs bunlar değişmez.
10 Yorumla
1 yılEn büyük mahalledeki tüm evleri alır yerlerine meyve ağaçları diker, yetimhaneler, oyun parkları, kümesler, barınaklar yaptırır mahallenin tam ortasınada kendi ultra lüks villamı dikerdim.
02 Yorumla- 1 yıl
Hayal etmesi çok keyifli ama orada yaşan diğer insanlar nereye gidecek?
- 1 yıl
Onları da başka mahalleye yerleştirdim mi oldu bitti.
1 yılArabalara zenginliğe falan pek önem vermem ama ilk alacağım şey 1860 kasası Mercedes olurdu efsane kasa ya bı ona düşüyorum bu hayatta onun dışında ne arabamı değiştiririm ne hayatımı dünyayı gezerdim heralde
00 Yorumla
1 yılMarsa yerleşirdim mis hayvanlarıda alırdım bide düzgün robot manita yaptırdımı
10 Yorumla
1 yılYardıma ihtiyacı olanlara yardım ederdim, bağış yapardım❤❤
10 Yorumla
1 yılHiç kimseyi aç bırakmayacak kadar zengin olmak isterdim.
10 Yorumla
1 yılÇocuk esirgeme kurumu veya Afrika'daki çocuklara sağlam bir yardım yapardım.
10 Yorumla
1 yılHiç zengin olmadığım için ne yapacağımı şaşırırdım ama yüklü bir miktar yardım bağışlamak isterdim
10 Yorumla
1 yılBir karavan bir motor bir de üç beş aile ve çocuk sevindiririm her ay yeterli
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılÇok şükür hiç eksiğim yok orta halli geçinip gidiyorum elime ne kadar para gecsede yine aynı mutsuz olurum sebebini bilmediğim bir bıkkınlık var üzerimde. Allah herkesin gönlüne göre versin
00 Yorumla O kadar param olsa her gün et döner yer, LC Waikikiden dolabımı donatır, bartında 2 katlı ev yapar, parayı faize kor, faturalarımı öder, egea alırdım.
00 YorumlaBu gelir sürekli olacaksa evim de arabam da kiralık olur evlenmezdim bu arada her zaman arabanın en yenisine evin en güzeline kadının da en gencine sahip olurdum
00 YorumlaHergün. 20 bin dolar demek. Önce evi sonra normal bir araba. Halledip.. o parayı bir gün kendime bir gün yardım için kullanırdım kendimden kastım çevrem için
00 Yorumla
1 yılAr-Ge fabrikamı kurmak isterdim. Kıbrıs’a özellikle. Kıbrıs’ın uluslar arası kabul konularında, cazibe katmak önemlidir. Bu işlere harcardım ve amaç Kıbrıs’ı ekonomik süper güç yapmak olurdu.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle ilk işim bir araba almak olacak ehliyeti yeni aldık süren kızları görünce çok özeniyorum ehliyet olmadan önce böyle bir isteğim yoktu
02 Yorumla- 1 yıl
Umarım hemen iyi bir araba alabilirsin. Öğrendiklerini unutmadan uygulamış olursun.
- 1 yıl
Çok zor ya maalesef herhalde ömrüm boyunca bir arabam olmaz gibime geliyor ehliyetim otomatik zaten
Önce burun estetiği olurdum sonra dişlerimi mükemmel yapardım saçlarımı boyardım güzel bı telefon alırdım okul hayatımla ilgili yatırımlar yapardım finansal olarak da yatırım yapardım ohhhh
00 YorumlaBir çoğunu eve saklar birazını kripto ya verir, yarısını da bankaya ekler, kalanını da alışverişe veririm😂😂
10 YorumlaValla yetimlere bir yurd yapacagim demişim Umarım olur
11 Yorumla- 1 yıl
Bir gün yapmak nasip olur umarım.
1 yılAklıma direkt büyük bir hayal gelmedi ama ilk başta çok beğendiğim bir kaç kıyafet, ayakkabı vs var. Onları alırdım büyük ihtimalle
00 YorumlaSağlığıma, kocaman istediğim gibi düzenleyebileceğim bi eve, anneme teyzelerime, gezip görmek istediğim yerlere harcardım 🤍
00 Yorumla
1 yılRuhum fakir ya dermişim girerim tirent yola ne gözüme gelirse ver Allah ver alırdım dibine kadar 🤣🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaPara ömür boyu gelicekse ev araba ztn kesin alirdim villa alirdim guzelde bir araba sonrasina bakariz 🤣
00 Yorumla
1 yılÖnce ailemin bazı borçları kapatırdım. Sonra hoşuma giden bir yere yerleşip orada iş kurardım. Aile olarak orada yaşardık.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılParam beni idame edecek kadar var, fazlası olsa da sağlığım yerinde olmadığı sürece ne fayda!!
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı. Kalabildiği bir yer olduğuna göre ilk alacağım bir araba olurdu. Rahat rahat eşyalarımı taşımak için 😂 XC90 candır.
00 Yorumla
1 yılÖlümlü dünya,
Para yenmek için vardır. Acımadan yarın yokmuşçasına ezerdim..
Onu alırdım bunu alırdım hikaye o işler. Yiyeceksin.00 Yorumla
1 yılGünde 20bin usd olmasada iyi kazaniyorum ve yazdiğiniz hiçbirsey önceliğim olmadi hicbir zaman.. ben hep işime ve insanlara yatirim yaptim..
00 Yorumla
1 yılKS deki çirkin kızlara ayna yollar arkasına not yazardım
06 Yorumla- 1 yıl
Bari estetik parası ver
- 1 yıl
@uzatmaisterseen bir kadın olarak nasıl bunu söylersin asıl noktayı atladın
- 1 yıl
Neymiş asıl nokta
- 1 yıl
@uzatmaisterseen aynanın arkasındaki not "güzellik görecelidir" bundan dolayı kimse çirkin olamaz
- 1 yıl
Belki de ilk siz aynaya bakmalısınız. Kibrinizden ruhunuzu görmüyorsunuz.
- 1 yıl
hahahhah ışık tutarsan ruhum görünür belki 😂
1 yılBorsaya girerdim sanırım. İş alanımı geliştiririm, parayı iyi yönetmek lazım. Yurtdışına acilirdim.
00 YorumlaHer gün o kadar para alsaydım paraları biriktirir bir villa alırdım. Sonra apart sonra altın alırdım sonra...
00 Yorumla
1 yılHelikopter alırdım istediğim yere rahat gitmek için
10 Yorumla
1 yılDün beğendiğim bir yalı vardı onu almak istiyorum Bebek’te.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 507 cevap paylaştı. Orta Asya Türk devletlerine geziyi yapmak isterdim.
10 Yorumla
1 yılBir mercedes S400, havuzlu jakuzili bir villa, uzun bir tekne :D
10 Yorumla
1 yılAnneme ev alırdım ve ona güzel bir hayat sunardım. Bana karşı döktüğü tüm emekleri ödeyemezdim ama olsun o her şeyin en güzelini hakediyor:)
20 Yorumla- Devamını Gör (210)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat