Ben büyük ihtimalle ilk önce yaşadığım şehri değiştiririm. Daha sessiz ve daha huzurlu bir hayat için yeniden başlarım her şeye.

Ben büyük ihtimalle ilk önce yaşadığım şehri değiştiririm. Daha sessiz ve daha huzurlu bir hayat için yeniden başlarım her şeye.
Üsküdar Sahil boyundan bir yalı alırım önüne bir yat ama helikopter pisti filanda olsun madem oluyor. Ama lüks bir karan olmazsa olmaz. Yer içer gezerim sevdiklerimle...
Bu arada çok zenginim yaaa 100 öğrenciye burs verir okuturum tüm masrafları bana ait.
Yine yetimhanereler yardım ederim.
Para çok yaaa aklıma gelen her şeyi yaparım işte...
İlk önce Kadıköy'den deniz manzaralı bir ev alırdım sonra yatırımlık bir iş kurardım ve mutlaka İşviçre'de bir banka hesabım olurdu 🤣🤣 Her şeyi sağlama aldıktan sonra karavanla Türkiye'yi gezerdim burası bitince görmek istediğim ülkeleri gezerdim. Çatır çatır yer içer gezerdim. İşviçredeki hesabım sağ olsun 🤣
Ama evi moda sahilinden alacan cuma cumartesi mahşer dolu full çekiyor geliyormusun
@aydinsedat Caddebostan ya da Moda olacak aksi mümkün değil
Evet 2 biri olması lazım 2 haftada 1 giderim modaya muazzam bisi
Karadeniz'de Arap eli değmiş her yeri alır eski haline döndürürüm.
İnsan haklarının zirve olduğu herhangi bir ülkeden vatandaşlık alabilmek için elimden ne geliyorsa yaparım. Çevremdeki insanlardan da benimle gelmek isteyenlere yardımcı olur, giderim
Kafamdaki hedeflerime daha kısa zamanda ulaşırdım, iş yerimi açardım, kendimi geliştirirdim falan. Zaten o yoldayım da ama zaman açısından çok iyi bir araç olurdu para.
Cevap
28Cevap
Hani hani ben yokum yani peki peeki
Seni alırdım diyecektim ama vazgeçtim ☹️
Gece
Amerikaya gitmek
İnsanlara ve hayvanlara yardım ederdim. Sonuç olarak bu yalan dünya kimse parasını yanında götürmüyor. O yüzden yardım etmeye harcardım.
ilk başta gelen paranın zekatını verir sonra çiflik kurardım ege de her çeşit hayvan getirirdim. sonrasınıda en güzel şekile yaşardım.

Direkt şunu almak olurdu. Rush1000 🖤
Yatırım yapar geleceğimi düşünürdüm önce sonrada keyfini sürerdim tekne seyahati filan 😄 dünyayı dolaşırdım
kimsenin göremediği her tarafi agaclarla kapli villa alirim, aksama kadar havuzumda yuzerim, yatagiöda yatarim oh mis
Ülkemle ilgili yapabileceğim değişiklik konularında ki bir zenginlikse bu müthiş şeyler yapardım. Şimdi burada demeyeyim siyasete ırkçılığa girer.
Kesinlikle ülke dışına çıkardım rahat sessiz manzarsı olan hafifte soğuk olan bir yere ışınlardım direkt kendimi
Bizimkiler genelde ilk baş eşlerini değiştiriyorlar. Ben olsam napardım diyar diyar gezerdim herhalde
Zamanında zenginliğin zirvesini yaşamış olarak... Diyeceğim tek şey yine olsa, yardım etmek ihtiyaç sahiplerine.
Bir villa alıp kendime göre dizayn edip içine evcil hayvanlar ve yavru jaguar getirtip beslerdim.
2 tane koca cilgin olbilirdi ama neyse ki bir ev araba olurdu
Çok zengin olmak istemem kimseye muhtaç olmiyim yeter
Sevdiğim birinin hayalini gerçekleştirirdim ilk iş sonra da kendime araba alırdım :D
bilmiyorum, new york ya da italya ya falan giderdim heralde
Eşim birkaç iş dalında ticaret yapıyor kazancı var ama lüks yaşamıyoruz arabalarimizda orta seviye ben doğayı denizi seviyorum. Şehirde yaşamayı tercih etmiyorum. Aşırı zengin olsam da bu değişmez
İş kurmak olurdu, paranın sürekliliğini sağlamam lazım önce
Yurtdışına gitmek olur. Öyle bir gün olur mu acaba?
Paralarımı saymak.. önce bi bakalım nekadar zenginim🤣🤣
Ev alirim villa , sonra araba birde anneme de alirdim villa geri kalan yatirim
Ev alırdım ilk, yani ailem için harcardım sonrası ne istiyorsam artık. 😃 Hayali bile çok güzel ya.
Hep aynı şeyler sadece imkan değişikliyi oluyor, her şey aynı…
Şu sıcaklardan kurtulacağım bir yere kaçardım sevdiceğimle
Gerisini sonra düşünürüz
Amerikaya giderim orada egitim alirim dilimi gelistiririm
Deniz kenarında veya denize yakın güzel doğal sakin bir yerde kocaman bahçesi olan bir ev yaptırır bahçeye 2 köpek sahiplenirdim. Sıfırdan bir iş kurardım. Bir de madem zenginim bir barınak kurardım yüksek ihtimalle...
ac insanları ve hayvanları doyururum. yoksul bebeklere bez mama kıyafet pişik kremlerine kadar alırım
Hesabını ve kitabını veremeyeceğim zenginliği istemiyorum.. En güzel zenginlik alın teri ve sağlıklı bir hayat gerisi boştur
Bir sürü alışveriş yapıp smalı çocuklara sokak canlılarına ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmek sonra araba felan alırım çok zengin olsam herşeyi yapardım kısaca
Ben paraya doymam daha çok yatırım yaparım.
Bu dediğini yapmak için çok zengin olmana gerek yok
Ulkeyı degısırdım ılk sonra tum sokak hayvablarına yardım ederdım
Kendime bir sürü ev alır hepsini kiraya verir geride kalan hayatımı yatarak geçirirdim kesinlikle
Önceliğim durumu olmayan ailelere yardımcı olurdum daha sonrasında gezer tozar dim
benim yapacağım ilk şey bi köy evine yerleşmek olurdu. bağ bahçe bostan işleri.
Yurtdışına gidip bir otelde birkaç ay yaşamak
Ev araba arsa aklıma ne gelirse alırdım birde çok çok muhtaç ailelere yardım etmek isterdim
Slovakya ya yerleşmek
Yabancı vatandaşlık alırdım.
Kimseye bir şey söylememek olurdu :)
Degisen birsey olmazdi gibi
Kendime yakisiliwbir kocaalirdim
Dünya turu
kızım ve sevgilimi alıp yurtdışına yerleşirdim
Şirket zinciri kurmak
paraları etrafa saçardım.
Başka bir şehire taşınırım ev alırım hayata sıfırdan başlarım
Evimi yenilerdim birde arabamı
Çok şey var hangisini diyim
Ev alırdım her şehirden 10 tane
Japonya uçak bileti ✈️.
Söyle gezerdim bir güzel sonra evlenirdim
Anneme bi ev alırdım.
Güzel bir ev araba bankaya birikim ve bolca yardımmm yaparım ihtiyaç sahiplerine👍
Hayalını bile kuramıyoruz 😂
Sevgilime motor almak.
Sma hastası çocuklara yardım etmek 🙏🏻
zengin değilim maalesef ama öğrenciyim paraya ihtiyacım var
İstanbulun göbeğine hela yaptırırdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?