Onlyfans da aylik 1-2 bin dolar kazansam mesela (garantisi yok abonem olucaği) ve huzurlu hissediceğimi zannetmiyorum o kadar para alsam da.
Asgari ücretle de müşteri/ patron tacizleri olabilir baskı olucak yorucu bi ton insanla uğraşacaksın
Onlyfans da aylik 1-2 bin dolar kazansam mesela (garantisi yok abonem olucaği) ve huzurlu hissediceğimi zannetmiyorum o kadar para alsam da.
Asgari ücretle de müşteri/ patron tacizleri olabilir baskı olucak yorucu bi ton insanla uğraşacaksın
Helal para kazanıp huzurla yemek huzurla uyumak yerine g***** başını açarak para kazanmayı mı hesaplıyorsun bak bir de sana akıl vermek için bir ton p******* toplanmış
Ne yapiyim sen söyle karin tokluğuna mi calisiyim bide patronun benden üst kisinin şeyini cekicem hayat şartları böyle şeye sürüklüyor bir erkek var yapıyor aylık 700 dolar kazanıyor mis gibi para mesela
Ama yine de yapmam eşşek gibi sabahtan akşama kadar üç beş kuruşa mecbur çalışicam
Haydan gelen huya gider haramdan kazanılan para sabun köpüğü gibi uçar gider hayrını göremezsin çalışacağın iş yerinde yaşayacağın sıkıntılardan bahsetmiştin patron veya müşterilerle alakalı sadece bayanların çalıştığı veyahut çoğunlukta bayanların çalıştığı yüzlerce fabrika var sana boş konuşmuyorum ben çok haram para yedim tonla hiçbir hayrı olmaz geride hiçbir şey kalmaz artmaz ama helal paranın her lokması huzur verir bereketlidir bitmez Aklını başına topla düşündüğün yol kolay yol zoru seç Ben merdiven silerek 4 çocuk Okutan Analar tanıyorum
Şimdi öyle girebilceğim fabrika pek yok ve zaten oturduğum yere çoğu gelmiyor maalesef 1 fabrika vardi başvurdum adam senin çalışmaya niyetin yok dedi almadi ben de mecbur kafe gibi yerlere bakiyorum garsonluk için onlarin da çalışma şartları nasıl bilmiyorum yuz yuze goruselim diyorlar
Hangi ilde oturuyorsun ki
Eskişehir
Cevap
11Cevap
Hayat senin istediğini yapabilirsin gadası
Ben de gerçekten onlyfans açmayı düşünüyorum.
Penisim ülkeye göre çok iyi büyük kalın şekli güzel. abarttığımı düşünenler olacaktır elbet ama ben değil sexting yaptığım tüm kızlar böyle söylüyor.
Bir erkek var 700 dolar kazanıyor tek erkek haliyle
senle konuşabilir miyiz bir de sen söyle fikrini :)
Ben sana bu platformda dediğin miktarın 10 katını kazandırabilirim istersen
#Hükümdar
Nasıl kazandırabilirsin ki
Mesaj gönderemiyorum olmuyor
Eğer için rahat değilse hiç bulaşma ama içim rahat diyorsam bir dakika bile zaman kaybetme derim..
Onlyfans yasal değil, vergi sorunu vb. sorublar yasana oluyor. Daha basit olarak dan , bi müşteri bul foto yu video yu ona at. Onun istediği şekilde attt. Daha garanti bi yöntem
Kolay para kazanmak istiyorsan bana yazabilirsin ortak bir nokta bulursak ben yardımcı olurum
Şartlarimi kabul edersen 1000 Euro
Şartların nedir
Buradan yazamam
daha iyi çözüm mevcut öğrenmek istersen
bu soruyu soruyosan niyeti bozmuşsun
Kolay para cezbediyor
Onlyfans açmak, ben fansly açtım aşkom.
Ne kadar kazaniyorsun peki tek kendin mi çekiyorsun partnerle mi
Yok sadece ayak fotoları ❤️🔥
Sen açtın mı ve veya açacak mısın?
Haa oluyormu ki öyle de ben açmıştım fakat daha tam hesabi onaylamamistim galiba hatırlamıyorum önceden yapmıştım ama işte benim ayaklar da güzel değil ki😥. Ufak, ojeli bakimli güzel olmalı 36.5. numara olsun istiyorlar da🙃
Link varsa destek olayım aşkom abone olurum at bana 😇 umarım çok para kazanirsin
iyi misin ki
Bence değilim pek
bakayım göster
Onlyfanscilari zengin mi sanıyorsun kuz
Durumları iyi gene yani bir erkek var 700 dolar kazanıyor tek erkek haliyle
Normal yolla derken nasıl yani, illa yuzu gostermek zorun da değilim aslın da
Para kazanmak istersen yardımcı olabilirim
İsterim
Gizliden çıktım
Orada mısın
Nude sat
Para gönderme de sıkıntı çıkarırlar yok iptal ederler falan vs
Hayır önce teyit alırsın c2 den yap
Onlar da teyit amaçlı anlık görüntü istiyor hele bir erkek vardı kandiriyordu milleti fotoğrafı anlık görüntü olarak ayarliyordu bi kıza birazcık para vermiş fotoğraf almış baya kişiye atmış falan
Arkadaşımla yapıyoduk bu işi iyi de kazandık ben ayarlıyodum her şeyi o sadece fpto atıypdu
Güzel iş de işte ben göstermek de istemiyorum kendimi
Yüzüne gwrek yok ki?
Olsun kendimi rahatsız huzursuz hissederim ekran görüntüsü alip ona buna gondercekler falan buda var
C2 ekran görüntüüs alamazalar
Alırlar başka telefonla çeken bile var, olsun yine de göstermek istemiyorum gostermeden kazanmanın yolu yok galiba
Var aslında
Nasıl peki
helal paradan sasma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?