Akbank mobilden müşteri olmak için giriş yaptım herşeyi tamamladım başka hesabımdan onay için böyle bir şey istediler onu da yaptım para gönderdim geri iade de ettiler hâlâ olmadı neden
Belirli bir işlem süresi olabilir, çünkü o hesabını kontrol edeceklerdir.
Eğer sonrasında yine olmadıysa doğru yaptığına emin ol. Mesela bak orada başka bir banka olmasını özellikle istiyor, sen herhangi bir platformdan gönderiyorsan olmaz.
Bankadan gönderdiysen ve yeniden denemene rağmen olmadıysa müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin.
Valla ilk defa duydum. Dikkat et yine de daha önce iki bankadan yaptım bu işlemi böyle. bir şey istemediler. Direk musteri hizmetleri bağlanıp. kimlik onayı yapıyorlar. Sonra kartım geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belirli bir işlem süresi olabilir, çünkü o hesabını kontrol edeceklerdir.
Eğer sonrasında yine olmadıysa doğru yaptığına emin ol. Mesela bak orada başka bir banka olmasını özellikle istiyor, sen herhangi bir platformdan gönderiyorsan olmaz.
Bankadan gönderdiysen ve yeniden denemene rağmen olmadıysa müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin.
Evet öyleymiş hallettim teşekürler 🙏🏻
Ricalar
Bankalar para istemezler. Emin misin bankanın kendi uygulaması olduğundan?
Evet onaylamak için başka kendime ait hesabıma transfer yapmam gerekiyormuş
Valla ilk defa duydum. Dikkat et yine de daha önce iki bankadan yaptım bu işlemi böyle. bir şey istemediler. Direk musteri hizmetleri bağlanıp. kimlik onayı yapıyorlar. Sonra kartım geliyor.
Müşteri hizmetlerini arayın direkt