Selamlar,
Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz birine hediye alacağınızda parasını düşünür müsünüz?
Ben pek düşünmüyorum, elbette düşünmüyorum derken imkanlarım dahilinde oluyor ama o imkanı da minimize etmiyorum.

Selamlar,
Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz birine hediye alacağınızda parasını düşünür müsünüz?
Ben pek düşünmüyorum, elbette düşünmüyorum derken imkanlarım dahilinde oluyor ama o imkanı da minimize etmiyorum.

Yapmam hoşuna gider mi diye bakar alırım, ama burada hesap denilen cimrilik olmamalı tabi ki yinede mesela asgari ücret kazanan birisinden gidip marka marka ürünler beklenemez, beklenmemelı yani onun harici elimde ki gelir dahilinde para hesabı yapmam ben
Yapmam, sevdiğim demişsem birine onun için son kuruşumu bile harcarım. Bazen belki kendisinin aynı miktarlarda hediye alabilecek imkanı yoktur ve mahcup olur diye düşünüyorum ama yinede onu ne kadar mutlu edeceğim düşüncesinden alıkoyamıyorum kendimi
Erilin çok para hesabı yapmasına gerek yok zira kadına alinabilcek hediye çok bı toka alırsın saçına takar bir gloss alırsın dudağına sürer çok kolay kadını mutlu etmek asıl erile hediye almak zor seçenek çok az
Manevi değeri yüksek hediye seçerim daima izi kalsın ücreti önemli değildir kişiye verdiğim anlam önem mühimdir benim için onun özel olduğunu hissettirmek sevgimi hissettirmek emek..
Cevap
11Cevap
Onun ekonomik gücü oranında bir hediye alırım. O da bana hediye almak isterse mahcup olmasın.
Hayır ben para hesabı yapmam.. ama zaten paradan çok beğenmesine dikkat ederim.
aslinda sevdigim insanlari mutlu edecek bir imkanim varsa parama acimam son parami da kullanirim ama bunu yapmadan once o benim icin ne kadarini yapar diye de bir dusunuyorum. Bu da kendimi tutmama sebep oluyor.
Sanırım para hesabını yapmadığım tek yer bu olmalı.
Parası olanlar yapmasin ama benim maaş belli yapmak zorundayım değer parayla ölçülmez
Ben değer verdiklerime hep hediye alırım
Hangisi en ucuz, nerede ne kadar, su sitede daha mı indirimli yoksa hiç almasam mi 😅😅
Ben hiç dusunumuyirum. Çünkü düşünecek para yok
Tabiki yaparım..
Mutu edecem diye ona Gidip iphone 15 pro max alacak halim yok ya.
Normal küçük bisey alırım.. çikolata alırım yani.
Ben yeğenime çocuk akıllı saati almayı düşünmüştüm ucuza kaçacaktım ama gereksiz buldum almayı sonra vazgeçtim çünkü henüz daha okula başlamadı
Yapmam. İmkâna göre alırsın tabi, abartmaya gerek yok ama parasına pek bakmam ben. Beğendiysem alır hediye ederim.
Yapmam. Sevdiğim adam ya bu. Ama eğer aldığım hediye karşısında kendini mahçup hissedeceğini düşünürsem ona göre hediye seçerim. Pahalı olmaz.
Sevdiğim birine alacaksam yapmam tabi param yettiğince en güzelini alırım
Biraz yaparım tabi harcamalarıma göre değişir ayrıca
Yaparımda yaparım şaka ya ben değer verdimmi istediği şeyleri alırım
Geçen ay yapmayayım dedim şimdi içerdeyim jxbdjd gönül ile şartlar bir olmuyor.
Yani parayı da kolay kazanmiyoruz bı zahmet yapalım
Sevdiğim kişide olsa bütçeme göre hediye alırım...
Yapmam imkanlarım dahilinde en makul olanı almaya çalışırım..
Bazen. Daha nasıl bir hediye alacağım konusunda kararsızlık yaşıyorum.
Yapabilirim sanırım çünkü durumun çok da iyi değil ayağımı yorganına göre uzatmam lazim😂
Makul hediye almaya çalışırım. Gidipte bir telefon vs almam ailem hariç.
Hayır düşünmem aslaa. Kolay kolay hediye almam aldığım zamanda öz bir hediye alırım.
Yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum
Her şeyi almak istiyorum
Canımı vereceğim bi insan var.. söz konusu o ise ben yemeyim o yesin, ben giymeyim o giysin.
O sırada hiç hediye almayan ben 💔
Yapmam eli açık bir insanım
Para hesabı yapmadan adım bile atamam.
Basit hediye almiyorum basit hediye gelmesin diye ohh rahatladım cndnjdd
Hayır hiçbir şekilde yapmam sevdiğim mutlu olsun yetendir benim için
Imkanim neye el veriyorsa o dogrultuda kismam.
yapmam icimden nasil geliyosa oyle alirim ucuza kacmam ama tabi ki imkanlara bagli
Hayır sevdiklerime paramın miktarı sınırsızdır
Elbette yaparım. Parayı sokakta toplanıyoruz sonuçta.
Yaptığım çok oldu. pazarlık bile yaptım
Hayır hediye içten gelen bişeydir
hayir hediyelerde genel olarak yapmam.
Yok o konularda cömertim
Sevdiğim birine yapmam
İmkanım doğrultusunda alırım
Yapmam ve bayag bonkorum bu konuda
Para hesabı değilde bütçemi zorlamam
Düşünmüyorum çünkü aptalım haketmiyorlar
Yaparım ama yapmak istemezdim
Belli olmaz kim olduğuna bağlı
Hayır yapmam gözüme gelmez miktarı.