AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
Keşke çok olsa da şımarsam. Arkamdan burnunda parayı buldu g*tü kalktı deşeler 😂😂
Hahajajaj aynen öyle ya
😀
😎😎
Costurur, kudurtur yoldan çıkartır dinden uzaklaştırır tanıdığın insani tanıyamaz hale gelirsin Dunyanin ilahı Kendisi zanneder haşa
Ben şımarmak istiyorum hemde fazlasıyla ama imkanım oldukça yakın çevremde sıkıntıda olanlara da destek olmak istiyorum...
Para insanı şımartmaz, değiştirir.
evet ben simardim mesela parayı sürekli harcamak idtiyorum
Bazılarının go*unu bile kaldırır sonradan gormelerin sanki doğuştan para görmüşler gibi
Ah keşke param olsa da şımarsam, şımaracak kadar param olsa ya
Simartmasi kisiye bagli, karaktere bagli.
Ama paranin ozguven verdigi kesin, yani cebinde bi tomar dolar varken konusan kisi ile cebi bos kisi ayni rahatlikla konusamaz.
Her kadında bir kaşar vardir. Parayı görünce ortaya çıkar.
Ağzını topla genelleme yapma kişiden kişiye degisir biz her erkek soyle Boyle diyor muyuz?
@aksamgunesi1w kadın için doğru bu. Genelvde para karşılığı bedenini satana or denir, peki dışarda paranın altına yatanlar nedir?
Erkeler çok mu masum? para icin anasini babasini bile tanimaz bar pavyon gece klübünden çıkmaz sabahlara kadar kizlarla fink atar anasi babasi ac mi susuz mu yaşıyorlar mi ilgilenmez telefonları açmaz bütün parayi kadınlara yedirir bes kurussuz kalinca anayi babayi hatırlar sakın çok masumuz ayaklari yapma ikiside kisiye gore değişir.
@aksamgunesi1w kadının iradesi yok mu, niye uzak duramiyor? Atalar doğru diyor. mi olanın dini olmaz diye.
Hani kadın kutsaldı 🙂 paranın altına yatan, şiddet gördüğü yeri benimseyen kutsal varlık mı olur? Her kadın yollu maalesef.
Karma güzeldir ama. Kadın bu ahlaksızlığın bedelini yolda rahat rahat yuruyememesiyle öder, şiddet görmesiyle öder
O yüzden kadınsan sadece susacaksin. Sen doğuştan yenik bir varliksin
Niye sizin de pipiniz yok mu siz o varken kutsal mı oluyorsunuz? Sizin kutsallığınız ne? çalışıp para kazanmak mı? Onu biz de yapıyoruz sizinle Farkımız da bizi olmazsak sizi kim doğurup büyütecek sizin kahrınızı kim çekecek? Erkegin de iradesi yok mu? O niye kötülüklerden böyle şeylerden uzak duramıyor? senin Ataların erkeklerin nefsini de düşünseymiş keşke tabii kadınların narin varlık olunca hep ezmeye kalktiniz Ama siz bir kadının tırnağı olamazsın o kadar net söylüyorum kadının kutsallığını kabul etmeyen erkektir Kadın zaten kutsaldır buna hiçbir şey değiştiremez Ama sen bunu genelleyip her kadın şöyle böyle yapıyor diyemezsin hatalı insan da vardır hatasız insan da vardır bir kadın o******** yapıyorsa bir erkek de güzel kardeşim yapıyor burada erkek iyi bir şey mi yapmış oluyor? yani her şey size hak kadınlara müstehak öyle mi? güldürme istersen 😂😂Senin o Ataların bu lafı söyledikten sonra gününü gün ediyordu kadınlarla eminim ki bu zihniyetteki biri doğru yaşayamaz Sizin için de karma var merak etmeyin 😏size en büyük karmayı yaradan yaşatıyor zaten bunu da görüyoruz Bir kadın Niye susacakmış haksızlık görüyorsa konuşacak Tabii ki sizin gibilerin karşısına susmak olur mu sizin sesinizi kesmek lazım sizin gibilerin hakkından bizim gibi kadınlar gelir Sen merak etme Siz erkeklerin hakkından da gelen kadınlar var Onların yanından korkuyorsunuz konuşmaya bunu da görüyorum ve bundan çok büyük zevk alıyorum😂 Siz yaradılışınızdan beri bize muhtacsiniz biz yoksak Siz hep yarımsınız bir hiçsiniz yani. onun için böbürlenme sakın Ben erkeğim diye karşına öyle bir kadın çıkar ki ben de erkek miyim lan dersin kendi kendine seni senden sorar:))
@aksamgunesi1w kadın hep boş konusuyorsun sen. Asırlardır sadece ceneniz çalıştı. Yeriniz hep mezar oldu hala çene çene 🙂
Güzel kardeşim degil p@ezevenklik olacak o
Tabii söyleyecek söz bulamayınca sıkışınca da hep boş konuşuyorsun olur Keşke bir gün de sizin dolu konuştuğunuzu görebilsek Ama siz tabii okey oynamaktan karı kız muhabbeti yapmaktan başka neye yararsınız ki sen de haklısın😂😂🤣 sizin de hayatınız sürünmekten hapiste Yatmaktan ona buna muhtaç olmakla geçiyor yani pek bir farkınız yok yaşarken ölmek gibi😉😂 fake hesapcik
@aksamgunesi1w kadın seni öyle bir beceririm ki tadı damağında kalır, bu sefer de ben yanına yanasmam ciğerci kedisi gibi bakarsın arkamdan
Pi@slik şer@efsiz adi canım arkadaşım it onun bunun dogurdugu bi bok yapamazsın ama ben su yazını alip seni dava edebilirim ki edeceğim de görürsün sen
Onun bunun doğ@urduğu
@aksamgunesi1w of git işine elinden geleni ardına koyma
Sinirlenince de çok fena oluyonn
Sen tam bir pesev@enksin ondan onları savunuyorsun kisi kendinden bilir isi elimden geleni ardına da koyacağım başıma da bakalım Önüne gelenle böyle Konuşabiliyor musun Bir daha
@aksamgunesi1w al hatun bize gelsin.
https://youtu.be/2ObZaqS3pOw?si=Hq3cvFGWgeeClvJV
Bana hatun deme karaktersiz mahlukat Allah uzun ömür versin inşallah
Allah uzun ömür versin olacak o değişiyor bu aq uygulamasi
Allah bel@anı versin olacak oo
@aksamgunesi1w uygulama bile istemiyor tartışmamizi yoksaa bu bir isaret mii
Verdi şu anda evet
En büyük ser@fsiz aptal aptal konuşma ahlaksız olduğun kadarda sizofrensin Çok yaşa
G@eberrrrrr
@aksamgunesi1w bırak şimdi boş konuşmayı , ramazancinar. music Instagram'ım bu yaz bana ordan
Anan yazsin daha fazla haddini asma defol git pis@lik insan
@aksamgunesi1w anamın ağzına ettin deminden biri pislikk nasıl yazsınn
Şımartıp simartmayacagini bilemem ama parası olan insanın yürüyüşü bile değişiyor.
Para kadını yoldan çıkarır. İçindeki kaşarı ortaya çıkarır.
Tabi şimartır önce göklere çıkartır bitinceye yerlerde olursun 😂
Düşük seviyede, kültürsüz insnaları şımartır. Kendini geliştirmiş, kaliteli insanın özgüveninin artmasında faydası olur.
Öyle bir şımartır ki insanı canavara dönüstürür
Çok değiştirir. Sonradan görmeler eşlerini cahil diye tanımlamaya başlar. Hovardaliga başlar ve sonunda ben buyum deyip siyrilirlar işten
Allah gönül zenginliği versin🤲
Para el kiridir, geçer.. Tabii bazısını sapıttırır, bazısını imtihan eder.
Şımartmaz da nasil kullanacagimi bilmem sanirim. Har vurup harman savururum muhtemelen. Bir de cok buyuk hayalim var kocaman bir hayvan barinaği galiba her seyi ona yatirirdim. Bir de veresiye defterlerini falan sildirirdim mahallelerdeki.
Hiç şımarmadim normal de nasilsam öyle takılıyorum evimin ihtiyaçlari ve çocuklarimiza harcıyoruz eşim sağolsun yeter
Ben huzura bakarım para varken huzurum varsa tamam iyidir şımartır ama huzurum yoksa asla şımartmaz keske bu para olmasaydı derim
şımartmaz ama paranın olması o öz güveni veriyor.
Evet en basit şekilde bunu çocukların üstünde bile görebilirsiniz
Evet şimartir Kendi kendini vazgeçilmez zannederler
Belli bir yerden sonra doyum olur ve olgunlaşır insan
Bence bu durum kişinin yaşanmışlıklarına göre değişir.
Para sonradan görmeyi şımartır beşikten zengin kişi şımarmaz sonradan zengin olan kibre dalelet eder
Para insanin yürüyüşünü bile degistirir. Sen ne diyorsun 😂
sonradan bulanları çoğunlukla ama küçüklükten beri zengin olanları sanmıyorum
Kıyafet insanın yürüyüşünü, para ise davranışını değiştirir.
Param olmadığı için bilmiyorum
Hemde nasill Dinden bile cikariyor
Çıktın yani
O kadarda değil
@kopyakalpler31 ben ne alaka ya
Nerde gördün çıkardını
Sonradan görme oluyorlar
Kişiden kişiye değişir
Anasını bile satar tanımaz 😄
Sonradan görenleri sadece..
illa ki değiştirir insanı
Şımartır. Daha fazlası, daha çok şımartır.
Yo beni o kadar şımartmadı.
Aynen oyledir,
İnsanına göre değişir
Evet katılıyorum bozar
hayir gercek karakterini ortaya cikarir
Sonradan görmeler şımarıyor, aileden görmeyenler
çok sapıtan kadın gördüm
Kişiden kişiye değişir...
Parayla şımaracak insanın yanında durulmaz
Hem şımartır hem karakter değiştirir
Olgun insanı etkilemez
Keşke olsa da şımarsam
Hem şımartır hem karakterini değiştirir
@Nickbulamadim91 karaktersizleri değiştirir
Yürüyüşün konuşman bile değişir
Beni şımartmaz
İnsandan insana göre degişir
Sonradan görme olunca şımartıyorr
Adamına göre evet göz kalkması olur %99
Çoğu insanı şımartır.
İyi olan insanlar bile değişiyor denk geldim.
Karakteri buna müsaitse evet
Evet cogu insani şımartabilir
Tabi ki az da olsa etkisi olur
Bence karaktere bağlı bir durumdur.