Aldığın maaşı hak etmiyorsun dedi aldığım maaşı hak etmek için başka ne yapmam gerekiyor?

İşe başlayalı 3 ay oldu Bimde çalışıyorum benim çalıştığım markette herkes her işi yapmak zorunda hem kasada oldup hem mal atmak gerekebiliyor. Kasada olmak istermesem de sürekli ben kasadayim diğer personeller benden tecrübeliler en 2 yıldır o markette çalışmışlar. Haftalık ürünleri neye göre düzenleyeceğim ürünlerin etiketlerini nasıl çıkaracağım bilmiyorum bu yüzden de onlar bunları bildiği için mağaza işlerini daha iyi bildiklerinden hep ben kasada kalıyorum.

Geçen gün beraber çalıştığım iş arkadaşım sen kendini biraz öne at. Kendini göster sadece kasada kalma. Ben sana bakıyorum sevkiyatta gelen ürünleri yerine çok yavaş atıyorsun. Ne kadar çalışacaksın bilmiyorum ama aldığın parayı hak et işi öğrenmeye bak dedi. Yeni bir personel geldi sonuçta bu magazada ben ondan daha tecribeliyim bundan sonra kasaya geçmek istemiyorum bunun için ne yapmalıyım mqgaza müdürüne söylemeli miyim

Aldığın maaşı hak etmiyorsun dedi aldığım maaşı hak etmek için başka ne yapmam gerekiyor?