Canım çıkıyor 2 bin ne diye kavga çıkardım. Ayda 2 bin için mi pestilim çıkıyor. Cebimde para kalmıyor 2 ne
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cidden 3 bini versin en azından düz 20 alsın
3 bin ne sakız mı alıcam
Daha ne istiyon birkaç ay çalışıyorsun izle okul okuyorsun girdiğin triplere bak
Fakirsin herhalde çok geldi 3k
Açgözlüsün sanırım az geldi sana
Diş teli taktırrnaak istiyorum bu mu aç gözlülük
3k ne iyi misin
Ehliyet, teleefon bunlar lazım
Ah siz yok musunuz hem özel okula gireyim hem eve 0 katkım olsun yalandan birkaç bin verim neyse bir şey demicem
Nee? Diğer ay 23 bin yatsın 10-15 binini atıcam zaten. şu an 9 binim vaar 7 versem 2 k kalıyor şaka mı bu
Takılıyorum ya ben maaşı kendime alıyorum önceden aileme verirdim hepsini ama şu an onlar istemiyor birikim yap diyorlar kendine
Babanın maddi durumu yoksa destek ol bence
Var durumumuz iyi. Maarkette çalışıyorum ne işn var burada diyor herkes. Cimri adam
Ayrı eve çıkmadan maalesef para konusunda hep kavga edersiniz
Ya ben işe yeni başladım bilmiyorum nee tavsiye edersin 2 bin şaka gibi geliyor bana
Ehliyet, telefon, diş teli istiyordum şu an bana skız parası bırakıyor 2 bin fazla hatta neye harcayacaksın diyor
Bence de şaka gibi 2 bin çocuğa harçlık olarak verilir imkanın varsa ayrı eve çık baştan o kadar aldığı demeseydin iyiydi
Babam muhasebeci her şeyden haberi var demesem de
Böyle babaya laf anlayamazsın canım çok zor
Ösym e devlet vb vb şfrr koyuyorum giriyor her yere bir şekilde
Eve çıkmayı geç başka şehirde üniversite okumama izin vermedi o yüzden özel üniversite yazdırdı hâlâ laf söylüyor
Ooo valla Allah sana sabır versin yani çekilmez resmen
Ne önerirsin bana? Tamam birazını vereyim de 23 binin ne kadarı bende kalsın? İlk işim bilmiyorum. Müdür yardımcılıpı teklif ettiler ona bile çok iş veirrleer olmaaz dedi paraya gelince hayır demiyor ama
Bari 13 sen al gerisini ona ver benimde ihtiyaçlarım var de
şu an 9 bin yattı. Daha ay olmadığı için. 23 bin yatsın vereceğim diyorum kabul etmiyor 9 binin 7 binini istiyor ne yapayım sence? Benim planım diğer ay 23 yatınca vermek ama aanında istiyor. 9 bile az bayağı
Çeyreği telefon faturana gider ya
Kafayı yicem. Özel üniversite yazdırdı zorlaş şimdi de yazın 4 ay zorluyor çalış 20 bin okulunu öde diyor
Ne anlamamışım böyle şeyden. Kartımda para kalmıyor rezil oluyorum dışarıda hadi geçtim ehliyeti, teleefonu
21 bin ne için amlayamadıö
Baban ne iş yapıyor söyle bana ona babani soyleyim
Ona derken? Muhasebeci
Ona derken onu telefon çevirmiş kanka senin baban hakiki cimri ve kesinlikle para konusunda indi kandi yapar yani seni eziyor sadece
Aynen öyle beni saf görüyor annem okumadı çalışmadı da kadın 1000 TL yi bile çk görüyor diye beni de dssaf sanıyor
Verme parasını eşek gibi sana bakacak sessiz kalırsan ezilirsin tamam babana saygısızlık yapma ama paranida yedirme her kes gorevini bilsin yani
Özel üniversite yazdırdı şehür dışına göndermem dedi. Dışarıda da özel yurt olur dahaa fazla paara tutar diye. Durumumuz iyi diye kendide farkında kyk çıkmayacağının
Özel üniversite diye vereceğim ma şu an 9 bin yattı sadece. Diğer ay 23 yatsın öyle veririm 10 bin falan
Pinti adam ya varsan baksan kazancin yarisinida çalarak kazanır muhasebeciler hangi muhasebeci tanıdığım varsa hepsi 1 yılda köşe oluyor helal para yiyen mümkün değil bu devirde 3 milyona bir ev 1 milyona bir araba alamaz
Babam Devlet memuru değil ama özel de
Yalnız babam dolandırıcı ya da hırsız değil pardon ama. Babam müşterilerinin e devlet şifrelerini banka hesap şifrelerini bilir. Güvenmeyen yok
Oha ya