Herkese iyi geceler,
Ulkemizin ekonomik durumu malum ama bu durumdan da memnun olanlar var. Siz memnun musunuz?
Ulkemizin ekonomik durumu malum ama bu durumdan da memnun olanlar var. Siz memnun musunuz?
Halk dışında herkes bu durumdan memnun,
İşadamları memnun, hemen enflasyonu bahane edip stokladıkları ürüne yansıtıp, fazladan kar ediyorlar.
Devlet memnun Vergileri hemen enflasyona uyarlayıp artırdı.
Halk şikayetçi vede haklı olmakla beraber
Arkadaş 2yıl öncesine göre tüm ürün fiyatları arttı ama genelde aynı orandada maaşlarda arttı.
2018/2019da Asgari ücret 2000tl, bugün (17000 yanılmıyorum sanırım?)
Ürün fiyatlarıda ülkemde keyfi belirleniyor. Artık aynı şehir aynı ürün darklı fiyata satılıyor (adam akıllı devlet buna izin vermez!)
Türkiyede üretim yapan Türk firmaları halka aynı ürünü Avrupadaki satış fiyatının iki katına satıyor.
Yıllık 100milyar dolar açık veren bir ekonomide Asgari ücret sürekli artar mı?
Tamam 2yıldır Enflasyon varda, daha önce?
İhracatın fazla verir ülke zenginleşir, onuda maaş artışı olarak halka yansıtırsın.
Bu ülkeden, bu halkdan vede Yurtdişı tarafından göreve getirilen politikacılarla bir çacık olmaz
Cevap
21Cevap
Herkes Android telefonuyla yazıyor. 20 yıl önce tuşlu telefonlar vardı şimdi Android var. Bakalım o günleri unutup memnun değiliz diyenler kimler.
Bilgisayar da cabası. 90li yıllarda bilgisayar mı vardı? Şimdi her taraf bilgisayar elhamdülillah
Açıklama yazdirtacak kadar inandırıcı mıyım 😆
😆
Değilim memnun falan. Yılda bir kez yurt dışı tatili en az iki kez de yurtiçi seyahati yapmadıkça ekonomik durumum iyi sayılmaz
Ekonomikin eşini duyasim yok. Bugün, hayatımda hiç yapmayacagim şeyi yaptım. Soylemeyecegim ama nedense kendime şaşırdım ama vicdan azabı çekmedim. Sanırım yaşam insanı çok değiştiriyor. Ekonomik durum insana her şeyi yaptırıyor.
Masaya paradan kule yapanlara oy verildiyse İstanbul'da. İstanbul memnun demektir. bu ülkede para boğazda oturan İslamiyet'e laf söyleyen Batıya aşık Batı uşaklarında ve ipleri Gazze katillerinde onlar yıkılmadan bu ülkenin ekonomisi düzelmez. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi sadece orduyu ve MİT i kurtardık diğer her şey onların elinde
👏👏👏
Yorumlarda yine herkes memnun değil. La herkes memnun değilse bu %52 nerde biz niye bu çileyi çekiyoruz arkadaş🤦🏻😅
Soruya gelince ekonomi kalmadıki ortada içinden geçtiler
Olunacak gibi mi haftadan haftaya ürün fiyatları değişiyor bu sene çok firma batıcak bence olmasında ama gidişat o yönde..
Ekonomiye sokayım. Bir avuç Arapçı dinci oligarşi ülkenin zenginlikleri sömürüyor ve ekonomi bu yüzden kötü.
Genel olarak değilim elbette ama böyle ahmak bir halka çok bile bu ekonomi.
Ben uzun yerinde olsam 1 ekmege muhtaç ederim.
Ee dayilar haksız mı herkesin elinde 50 bin liralik var git bakalım Afrika'ya git bakalım Venezuala ya git bakalım ekonomisi kötü yerlere blyle telefon m kullanıyorlar telefon var telefon var iPhone ün son modeli ihtiyaç değil lüks ama herkesin elinde
Bu dayilar siDe. Daha bilgili daha çok hayat tecrübeleri var sizden daha akıllılar sizin ne vaafiniz var dalga geçtiğiniz dayilardan aliyonuz harcliginizi yeni yetme bebeler
Bu dayilarin tek suçu sizi bu kadar simrik yetiştirmek aptal olmasına cahil olmasına vasıfsız olmasına rağmen herkesi aşağılayacka özgüveni iz var
Ya sende bi si..
https://youtu.be/T3-nImqVYoU?feature=shared
@asdafadasf geldi birey
V ele d
Senden bir velled cikartayim mi la zkik, on numara sokarım bu arada NDJDJSJSSSJSSJS
Çok bilmişin biri ben ekonomistim diye diye ülkeye batırdı
Rızkı ekonomiden değil Allah'tandır halimize şükürler olsun
Bu bataklık toplum dururken üstümüzden , biri iner, öbürü biner kaderimiz genelev sermayesi misali olmaktan kurtulamaz
Telefonum iyi bir marka ama 😒
Cikar goster 😒
🔭 buradan bak
Göremedim :|
Ne alakası var dayı 🤣🤣
Teleskop ne alaka :D
Anlamadın demek ki😎
Dayının sorusu kadar alakadar 😂😂
Ahaha sabahtan anlamadım cidden :D
Sabah sana burayı yasaklıyorum 🥸
Zorbalanıyorum :D
😆
Menmunmuyuz sence Aa bi yulaf 100 lira olmus bu sporcu gencler ne yesin
Tabiki değilim maalesef
Çıkartayım bu dayıya benim külüstürü😄😂
Cikar goster! 😂
Yine bişey bulur böyleleri
Destekciler bulur elbette.
Ben hiç bişeyden memnun değilim bu aralar🤭
Mevcut ekonomik durumda olan zaten zenginlerdir net
Memnun olanlar icin psikolojik tedavi gerekiyor.
Önceden çok laf ederdim de artık şaşırmıyorum ne ne kadar olmuş pahalı mı artık takilmiyorum ama bu param olduğundan değil bıktım artık
Ekonomi den anlayan kişiler aranıyor hala ! !
Memnun olanın aklından şüphe ederim.
Hayır ben memnun değilim hiç bir şekilde.
Çok memnunum ki sorma.😏
Çok kötü..
Kendi ülkemde hayır.
hala iyi kazanıyorum
Tabiki de hayır
Değilm
Memnun olan cahildir
Değilim
Memnunum galiba
Değilim
Değilim
Değilim