Masaya paradan kule yapanlara oy verildiyse İstanbul'da. İstanbul memnun demektir. bu ülkede para boğazda oturan İslamiyet'e laf söyleyen Batıya aşık Batı uşaklarında ve ipleri Gazze katillerinde onlar yıkılmadan bu ülkenin ekonomisi düzelmez. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi sadece orduyu ve MİT i kurtardık diğer her şey onların elinde
İşadamları memnun, hemen enflasyonu bahane edip stokladıkları ürüne yansıtıp, fazladan kar ediyorlar.
Devlet memnun Vergileri hemen enflasyona uyarlayıp artırdı.
Halk şikayetçi vede haklı olmakla beraber Arkadaş 2yıl öncesine göre tüm ürün fiyatları arttı ama genelde aynı orandada maaşlarda arttı.
2018/2019da Asgari ücret 2000tl, bugün (17000 yanılmıyorum sanırım?) Ürün fiyatlarıda ülkemde keyfi belirleniyor. Artık aynı şehir aynı ürün darklı fiyata satılıyor (adam akıllı devlet buna izin vermez!) Türkiyede üretim yapan Türk firmaları halka aynı ürünü Avrupadaki satış fiyatının iki katına satıyor.
Yıllık 100milyar dolar açık veren bir ekonomide Asgari ücret sürekli artar mı? Tamam 2yıldır Enflasyon varda, daha önce? İhracatın fazla verir ülke zenginleşir, onuda maaş artışı olarak halka yansıtırsın.
Bu ülkeden, bu halkdan vede Yurtdişı tarafından göreve getirilen politikacılarla bir çacık olmaz
Yorumlarda yine herkes memnun değil. La herkes memnun değilse bu %52 nerde biz niye bu çileyi çekiyoruz arkadaş🤦🏻😅 Soruya gelince ekonomi kalmadıki ortada içinden geçtiler
Ekonomikin eşini duyasim yok. Bugün, hayatımda hiç yapmayacagim şeyi yaptım. Soylemeyecegim ama nedense kendime şaşırdım ama vicdan azabı çekmedim. Sanırım yaşam insanı çok değiştiriyor. Ekonomik durum insana her şeyi yaptırıyor.
Android telefon kullanmak ekonominim iyi oldugu anlamina mi geliyor? Teknoloji gelismistir belki, dunya duzeni? Ilerleyen yasam? Kabile hayatina ozenmeye calisirsak zor.
Ee dayilar haksız mı herkesin elinde 50 bin liralik var git bakalım Afrika'ya git bakalım Venezuala ya git bakalım ekonomisi kötü yerlere blyle telefon m kullanıyorlar telefon var telefon var iPhone ün son modeli ihtiyaç değil lüks ama herkesin elinde
Bu dayilar siDe. Daha bilgili daha çok hayat tecrübeleri var sizden daha akıllılar sizin ne vaafiniz var dalga geçtiğiniz dayilardan aliyonuz harcliginizi yeni yetme bebeler