Ufak bir alışverişe cıkayım dedim total günlük yeme içme alışveril yol total 1.894 TL
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ufak bir alışverişe cıkayım dedim total günlük yeme içme alışveril yol total 1.894 TL
Benim tuzum kuru benim yıkama yaglama dükkanım var 2 tanede elemanım.
istedigim zaman istediğim yere gidebiliyorum. Avmlerde alışveriş yaparken fiyata değil markaya bakıyorum. Bu ay 38000₺ civarı kredi kartı ekstresi gelmiş dün hepsini ödedim hiç zoruma bile gitmedi.
ekonomi kötü ise sana kötü malum sahsa oy verenler düşünsün o ekonomiyi yiprattikca bende ürün ve hizmetlerime zam yapıyorum beni etkilemiyor…
Asgari ücret devamlı arttırılmak zorunda kalıyor, enflasyon felaket halde, yerleşim de tüketim de bilinçsizce, alım-satım gücü yerlerde, verimli topraklarda dışarı bağımlıyız ama yol var, köprü var, ayrıca ekmeği dolarla mı alıyoruz...
Cevap
27Cevap
hayır değilim,
Ekonomi iyi diyenler babadan kalma zengindir bu ülkede çok iyi bir mesleği vardır akrabaları amerikada almanyadadır şahsen asgari ücretle çalışıp İstanbul'da tek yaşayabilen birinin yorumu daha farklı oluyor
EYT herkesin hakkı diyenlere sormalı.
birilerine emeklilik gelmeden maaş vermek için demek ki birilerinin bu paraları ödemesi gerekiyormuş.
Neyse pek çok EYT'liye sponsor olduğunu düşünün
Ekonomi berbat neyinden memnun olalım asgari ücret çok düşük ekonomi piyasalar uçmuş gidiyor neyinden mutlu olalım
Genel olarak sıkıntı var ama çalışan her türlü ekmeğini kazanıyor şu an bizim problemimiz iş bulamamak değil iş beğenmemek
Dimi bencede iş beğenmiyoruz biz, şahsen bir tanıdığın olmadan bir işe giremezsin tek başına tanıdığın olmadan girebileceğin max yerler fırın kasiyer vs kasiyerlerde lise mezunu istiyor çalışan her türlü ekmeğini kazanıyormuş acaba ev kirasını ödemekten ekmeğini kazanabilir mi İstanbul'da en kötü semtte bile 2. 3. katta oturmak istersen kiralar 10.000den başlıyor asgari ücret 12.500(?) tl zaten faturalar vs derken ee bu adam veya kadın isteklerini nasıl alacak bir avmye gitse bir kot en kötü 400-500 tl bencede tek problemimiz iş beğenmemek yinede ekmek kazanıyoruz
Ayağınızı yorganınıza göre uzatacaksınız ne kadar imkanın varsa o kadar harcayacaksın 10.000 telelik evde oturmayacaksın AVM’ye gitmek mecburiyetinde değilsin olur en kralını yaşarsın ama yok kendi zenginleri özenip onlar gibi yaşamayı hayal Edip olayları farklı yere çekmeye gerek yok bu yaşına kadar bir şeyler üretip bir meslek sahibi olup kendini bir konuda ispat etseydin insanlar peşinden koşardı ama boş boş hayatı geçir hiçbir şey yapma ondan sonra masa başı yüksek maaşlı iş iste öyle bir dünya yok
Hayır değilim. Ekonominin kötü olup adaletsizliğin olmasının TEK SEBEBİ MALUM KİSİ VE ONA OY VERENLERDİR İYİ AKSAMLAR.
Cok memnunum. Ben zaten 50 liralık benzin alıyorum. Amerikada bizi kıskanıyor. Allah reisimizi basımızdan eksik etmesin
Memnun olanların baba parası yediğine yemin edebilirim ama ıspat edemem 😂
Hayır değilim memnun olanlar varsa memnuniyet vergisi alınsın
Ekonominin ve bu halde olmamızın tek sebebi Malum kişi iyi akşamlar. Haklısın bence memnun olanlar memnuniyet vergisi versin her ay her dakika.
Kesinlikle öyle şimdi emekliler ağlıyor hiç acımam seçim zamanı başka adam mı var derler
Ekonomiden rahatsız olmayan milyonerdir nett parası çoktur. 😂
Hayır, memnun değilim. Enflasyonun düşürülmesi gerekir.
biraz karpuz biraz incir alıyım dedim 100 lira ödedim
dışardan yemek yiyorum günlük 300 gidiyor
Benim memnuniyetim yetmez toplumun memnuniyeti önemlidir
Egonomi çoğ iyi yeğen
Amariga bizden gorkuyo 🤣
benim için değişen bir şey yok ama fiyatlar yüksek önceki senelere göre
🐶🐕 bu hangi haynan? Diye sorulması bu sorudan daha zor bir soru
Evet çok memnunum. Ne yaparsan kendine yaparsın hak ettiler kimse şikayet etmesin lütfen.
Çünkü hayat pahalılığı ve artık herşeyin bir lüks haline gelmesinden dolayı hayır diyorum. Çünkü artık öyle bir duruma geldik ki temel ihtiyaçlar bile lüks bir duruma geldi.. O dur ooo herkes biliyor kimin yaptığını :)
Evet diyenler ya gurbetçidir ya da at gözlüğü takiyordur
Ekonomiden memnun olan ya zengindir ya da aptal
Memnun olan kimler var
Gerçekten varsa pes
Memnun değilim
Çooook, öyle böyle değil
Menmun olanin hisseleri vardir
Kesinlikle çökmüş durumda ve memnun değilim 🥲
Bize farketmez işimiz dolar
Ekonomi uçuyor çok güzel
Evet memnunum ekonomi gayet iyi
Bu aralar kötü