Geçen ay işe başladım dün sevgilim benden para istedi. Parası bitmiş maaş yatana kadar idare etmek için istedi miktar da 3000 TL.
Ben attim ama normal mi para istemesi ilerde kadının eline bakan bı erkekle evlenmek istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen ay işe başladım dün sevgilim benden para istedi. Parası bitmiş maaş yatana kadar idare etmek için istedi miktar da 3000 TL.
Ben attim ama normal mi para istemesi ilerde kadının eline bakan bı erkekle evlenmek istemiyorum
Hayır hiç değil. Çok ciddiyim bak sadece bu davranışı bile onun yanlış kişi olduğunu gösteren bir işaret. Sevgiliyken kimse kimseden borç istememeli. Ha sen vermek istersin sen teklif edersin o ayrı ama herhangi bir tarafın kadın erkek borç istemesi hoş değil
Cevap
12Cevap
benim de erkek arkadaşımın parasının olmadığı zamanlar ben ona atıyorum ama zorla kabul ediyor. seninkinin senden istemesi de garip olmuş
kredi kartı, nakit avans ve kredili mevduat hesabı gibi seçenekler dururken senden gelip istemesi bana göre sıkıntı.
Benim de istemişti gönderdim. Elaleme gidip istemesindense benden istesin. Başı sıkışınca ilk bana gelmesi hoşuma bile gitti
Şey diyolarya güzelliğin 5 para etmez şu bendeki aşk olmasa aynen o muhabbet
Ne
Normal değil ne yaptın sen yaa inşallah geri alırsın
bencede sen sevmiyorsun onu hem çok kibirli görüşün var
Evlendiğim kadın çalışıyorsa bütün parasını alırım. Bunda ne sıkıntı var?
Ne alaka ya kimden istiycek en yakınında sen varsın siz kadınlar çok kibirlisiniz saçma görüşlisünüz
Yakın erkek arkadaşları var
Hayır
Wala normal degil istemesi
Geçmiş olsun artık senden hep ister
sevgilin ne iş yapıyor
Fabrika işçisi
senin paranıda yemek istiyor
Yani yeni mi sevgilisiniz
Normal değil. Verme
ankaralı mısun
Sakın verme
Degil