Paraya ihtiyaci oldugunu ve istedigini soyledi. Birden sogudum ne diyecgmi bilemedim. Bulmaya caliscam dedim ama acaip sogudum. Siz istermiydiniz sevgilinizden para? Daha cok erkeklere bu sorum?
Cevabın nedir?
Para istemek ile öpücük istemenin farkı yoktur.
Bir yere kadar doğal görülür ( altta örnekler sıralanmış )
Bir yerden itibaren alışkanlık halini almış ( altta uyarı örnekleri var )
Bir yerden sonra da doğal hak halini alıp istemeden vermeli noktasına gelir.
Topladığında , ortada olan ise tek taraflı bir fedakarlık dışında bir şey kalmaz.
Kaldı ki istediği miktar şu an bir öpücük kadar az ya da basit görünse de çeşme bir kere açıldığında her eli kuruduğunda yine ilk adres halini alırsın. Borçtan çekinen erkek , borç yapmadan önce nasıl ödeyebileceğini düşünmek zorundadır. Kendi çevresi ailesi efradından edinebileceği bu miktarı gizli kalacağı için senden istediği ve borçlanmasının ya da bu parayı kullanacağı yerin de öyle akıl götürür uygun konu olmadığı da mantık olarak ortaya çıkıyor.
Ne dersin , aslında sana destek olması veya senin için birşeyler yapmasını beklediğin o alştığın bir bedenve beyin ile ses için , olasılıkla durmayacak bir nakit çeşmesi olmayı da gerçekten istiyor musun?15 Yorumla
Soran+1 yılbence cok guzel konustun ama pek anlamadim:)
Soran+1 yılDogru anlamisim demek. cok haklisin benim dusuncemde boyle tesekurler
Soran+1 yılRica ederm:)
En İyi Cevaplar
marketten sigara alıyordum adam parayı bozamadı 10 lira bozugum vardı sadece babam 200 vermişti bütün bozmadı bende cıkınca ne oldu dedi böyle böyle dedim 1 tl vermişti miktarı onemli değil istenmemeli ben o 1 tl yi aldıgımda bile içime oturmustu kendimden soğumuştum kız arkadaşım için normaldi ama benim için değildi
011 Yorumla
Soran+1 yılBen 1tlden kesinlikle bahsetmiyorum hani cebimde olacak ve vermicek kadar kalpsiz degilim sadece arkadasim bille olsa o drumda verirm. Ama 100 euro bir ogrenci icin fazla
Soran+1 yılozur dilerim ben yanlis anlamisim. okadar kotu yorum varki kendimi hemen savunmaya gectim. Anladim simdi bende oyle dusunuyorum ve tam tersi bir kizin erkekden istemeside uygun degil bence.
- +1 yıl
bencede uygun değil en azından belirli bir zaman zarfında bazen olur hesap öder erkek veya ortaklaşa ödenir orta yol bulunur bakıyorum bayanlara hesap ödeten erkek erkek değildir gibi fikirler var sacma bana kalırsa ortak olsun sıkıntı olmasın tabikii yeri gelir erkekte arada öder bazı zamanlarda ama her zamanda aynı tavır sergilenince karşındaki bayanıda kırarsın beni ezik mi görüyor diye
Soran+1 yılkesinlikle oyle ve farkli seyler bunlar hani hediye alirsin hesabi odersin biyere goturursun iki tarafta yapmali bunu. Ama para istemek cok farkli bisey normal karsilayamayacgm bisey
Soran+1 yılOyle oldu ama bilmiyorum belki gercekten beni denemek icindir. tekrar isterse hatirlatrsa belli olur amaci
Soran+1 yılUmarim. tesekur ederim yorumlariniz icin cok saygili konustunuz.
Soran+1 yılSizede iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam seni kendine yakin grms istems ne çok biliyounuz bnce ovun boyle bsey icin kj senden yardim istemiş evlendgnzde kim bilir neler dersinjz ayip be sürekli istese tamamda bir istemis yardim et demis gelip burada anlatiyosun b*k var ya tobe tobe
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen rezillil
Soran+1 yılDeli misiniz sanki sevgilim bunu okuyo? Ne sacma insanlar var
Cevap sahibi+1 yılYa bir sus sen bir yardimi bilde gel
Soran+1 yılYarin beni birakirsa ne olcak? Sen mi odicen parayi bana geri? Yasim 19 okuyorum isim falan yok babamdan 100 euro istemek kolaymi arkasini aramicakmi? Orda pc arkasindan yazmak kolay guzelim icraate gel
Ya istese ne olacak ki. Bir ilişkide bunlar önemli olmamalı, tabi ki yardımcı olacaksın..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
58Cevap
+1 yılsana kadar sorduysa yani sana gelene kadar kimsesi kalmaışsa yardım istiyecek bende huylanırım aranızdaki ilişkinin derinliğini ve seklini bilmiyorum ama ben o pozisyona düşecegime sırasıyla telefon tv pc ne varsa satarım çok ciddiyse ev araba satarım ama kız arkadaşıma diyemem lan? nasıl bir durum.. belki seni sınıyor diyeceöm ama böyle sınava kalkışacak bir zeka ile zaten sevgili olmam..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte siz kızlar böylesiniz herşeyi erkek yapsın istersiniz, işiniz düşünce size ilk yardımada koşan erkek arkadaşlarınız olur her yerde kendi cebinden para çıkarıp sizi mağdur etmemeye çalışır ama çocuk ihityacı olup para istediği için satarsınız boşuna dememişler KADINLARIN DİNİ, İMANI PARAAA!! :)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var ben istemedigim ve istemiyecgim icin zaten sogudum ve ilginc buldum
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun belki çok ihtiyacı var zor durumda seni yakın görmüş olamazmı?
Soran+1 yılolabilir zaten sadece dusuncelerinizi merak ettim ayrilcam falan demedim farkindaysan
Bir sevgiliden para istenmez. Iki. eger o zor kaldi istedi o zamanda varsa para saklanmaz gizlenmez. Bu hayatta sevgili sadece mutluluk sevgi demwk degil yardimlasma ya da birbirine destek olmak demektir. Belki sadece seni deniyodur bunu da dikkate al
00 Yorumlacanını istemedi yaa. parayla sorunun ne baskasından isteseydi daha mı mutlu olacaktın. en yakını olarak seni bilmiş istemiş mutlu olacağına neler yapıyon. ama bu bir , iki sefere mahsus daha fazla olursa soğumaktan ziyade donnnn resmen ona :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorun ben ailemden istemek zorundayim. Bile bile istedi
Soran+1 yılSogudum yeterince zaten mantikli gelmedi.
Noldu niye soğudun ne var bunda?
Hep kadınlar isteyecek değil ya?
Para isteme benden
Buz gibi soğurum senden
Vay be bu kadar ha
Kötü gününde yanında olmayan bir sevgili !!!
Ben olsam şimdi ayrılmıştım senden03 Yorumla
Soran+1 yılOna bisey demedim. Bulmaya calisrm dedim
- +1 yıl
Tamam da soğumana anlam veremedim,
Demek ki seni hayat arkadaşı gibi görüyo,
Her şeyini paylaşabileceği biri olarak..
Bugün ona yarın sana,
Aranızda böyle şeylerin lafı bile geçmemeli..
Ha eğer hep senden beklerse,
Sen o durumda olduğunda sana yardım etmezse,
İşte o zaman soğuyabilirsin,
Anlarım,
Bağışlarım...
Soran+1 yılBen acliktan olsem istemem para onun istemesi ilginc geldi. Bide erkek sonucta. ve Ben calismiyorum oda biliyo
Neden sogudun ki? Boyle bir durumda, ihtiyaci oldugu halde gurur yapip bana degil bir baskasina deseydi su kadar paraya ihtiyacim var diye sinirlenirdim ben olsam. En yakinina, sana soyleyerek iyi yapmis bence.
01 Yorumlason parami verdigim oldu ama yine de istemem. sogumakla iyi yapmissin. evli olsaniz dayanisma aile gecindirme derim de kim bilir belki de iddaaya yatircak
10 Yorumla
+1 yılBorc isteyecegim kisiler bellidir
250 -1000 lira da degil.
Allaha buyuk konusmayayim ama istemem
kimse kimsyi muhtac etmesin
rabbim.20 Yorumla
+1 yılHayat müşterektir bir gün sende birini çok sever yakın görürsün paraya ihtiyaç olur aynı şekilde seni yüz üstü bırakır bütün güven duygularını yıkar bırakır ortada o zaman anlarsın herkes yaşattığını mutlaka yaşar ama önce ama sonra...
00 Yorumla
+1 yılyok istemezdim ama çok zor durumda kalırsam hşiç kmseden bulamadysam yardımını beklerdim. ama en son çare
00 YorumlaPara istedi soğudum dersin. Her gittiğin yerde tek kuruş ödemezsin. O ne olacak? Sevgilim dediğin adamın zor zamanında yanında olmayacaksan hiç olma daha iyi.
015 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok biz avrupada yasiyoz ve gitigimiz yerde herkes kendi yedigini odiyo. Ne onyargilisiniz ya
Soran+1 yılburada boyle
Soran+1 yılBelcikada yasiyom buranin kulturnu nerden biliyosun?
Soran+1 yılparasi yok diyorum durumu iyi degil diyorum bu sadece bikerelij bir durum degil cocugun genel olarak para durumu iyi dgil
Soran+1 yılMaalesef calismayan biri icin para kazanmak okadarda kolay olmuyor.
Soran+1 yılBenim dediklerimden oyle bir insan olduguma mi karar verdin?
Soran+1 yılHerseyi detaili yazsaydim yarin hala yaziyor olurdum. sorumsuzda demiyorum sadece problem benim durumumu bille bille benden para istiyo babamdan istememi istiyo. Ve yarin benimle ayrilabilecek mi erkek icin babamin calistigi parayi veremem anlatabildimi?
Soran+1 yılAnlaman sevindirdi iyi gceler
Para & Ekonomi konusunda 441 cevap paylaştı. Açlıktan öleceğimi bilsem istemem ama böyle düşünen bir sevgilim varsa mümkünse o da istemesin
20 Yorumla
+1 yılSevgililik ne demek? Hayatı bir nevi paylaşmak demek. Derdini tasanı anlatabildiğin tek kişi demek. Eğer gerçekten ihtiyacı varsa istenebilir. Sürekli istemiyorsa bence problem yok. Sevgilimin ihtiyacı benim ihtiyacımdır. Ne geliyorsa yaparım
00 Yorumlamümkün değil ben babamdan bile para istemedim bu güne kadar. isteyemem
00 YorumlaAç kalırım sokaklarda yatarım genede böyle bir şeye kalkışmam. Onuru nerede kalmış (kötü bişi demicem sevgilim diyosun..)
12 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama farkli dusunen cok
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe Saçma yorumlar yapılmış Allah Aşkın'a kıza yalandan yüklenmeyin * sana gelince bencede Haklısın çalışmıyorsa senden neden istiyor iş bulsun çalışsın ben asla öyle bişey yapamazdım soğumakta çok haklısın
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekur ederim
daha ilişkiniz yeniyse istemesi ayıp olur... belli, bir düzeye gelmişse istenir belki amaaaaaaa iyi ölçüp tartmak gerekir (erkekler için diyorum bu lafı)
00 Yorumlahanni kadın erkek eşittik ne olmuş istediyse genellikle biz ödüyoz bir yere gidildiğinde her insanın zor durumu olur gitse başkasını senden daha yakın görüp ondan istese daha mı iyi?
00 YorumlaEger bu aranizda sorun oluyosa iliski oturmamistir demek. Ben sevgilimden cok rahat para isterim ve o da verir ayni zamanda o da ister yani insanlik hali bu. Bence sorun olmamali
00 Yorumla
+1 yılşu kızların yazdığına bak ya işte ks farkı ayıp soğurum ayrıl ondan falan.. yuh be nasıl insanlarsınız siz.. insanlık halidir bu.. Allah sizin gibi kızları dostlarımdan esirgesin
015 Yorumla
Soran+1 yılAmin ve sizin gibi erkekleri bizden esirgesin
- +1 yıl
amin güzelim.. senin gibi 50 tanesini satın alırım rahat ol ;)
Soran+1 yılBende senin gibi 100 tanesini kapimda yatiririm sende icinde olmak uzere:)
- +1 yıl
buyur deniyelim hodri meydan.. yiyosa tabi herkes de şahit olsun ne dersin pınar kaşarım ;)
Soran+1 yılSen beni gorsen dibin duser kapimda kole olursun ben bundan eminim:) ve 100 olmassada cok kisiyi kapimda yatirmisimdir hepsi ilk senin gibiydi:)
- +1 yıl
demogoji yapmıyalım ne kadar istiyosun fiyatını söyle ;)
Soran+1 yılSenin etrafindaki kizlarla karistirma beni canim:) ve beni daha gormeden bukadar arzulaman iyimis:)
- +1 yıl
ahahahah ben mi seni arzuluyorum cidden tebessüm ettim.. etrafımdakilerle karıştırdığım yok seni canım benim.. paraya düşkünsün ya hani ondan dedim ;)
Soran+1 yılSenin gibi hergun bir orospuya gidip para vermiyorum canim oyuzden olabilir:)
- +1 yıl
kullandığın kelimeyle ciddi diyorum alakam yok.. senin gibi de laf yapmıcam sadece demek istediğim hayat müşterektir sevgilin senden para istediyse bu zor durumda kaldığı içindir ve seni yakın gördüğü için istemiştir unutma seven insan para lafı yapmaz. demek ki sende sevmiyosun.. mantıklı oluyorum sevgilim benden para isterse asla soğumam bunu ergenler yapmaz.. her neyse ederin belli fiyatın belli..
Soran+1 yılBen ailemle yasiyorum ve babamdan ellin oglu icin babamin okadar calistigi parayi veremem. Istedigin seyi de para duskunu kasar falan umrumda degil. Ben senin veya sizin gibiler gibi degilim paranin kiymetini biliyorum evet ve bu cok iyi bisey benim icin. Cok sevseydim belki dusuncem farkli olurdu evet ama babamdan daha onemli degil. Babamin yoruldugu kazanmak icin saatlerini harcadigi parayi yarin beni birakabilecek bir erkek icin harcamam. senin kullandigin kelimelerle nasil bir adam oldugun belli
- +1 yıl
babana tabiki lafım olamaz dediğinde de çok haklısın. benim nasıl bir adam olduğumu ben gayet ii biliyorum sen rahat ol. istediği miktarı belirtmemişsin nerden biliyim senden sevgilin ne kadar para istedi benim sinir olduğum 2 sebep var. birincisi sizin gibileri bizden uzak tutsun diyosun sanki ben kızlardan para isteyen adamım ! ikincisi para istedi diye adam sevdiğinden soğumaz bu kadar
Soran+1 yılIlk once kendi yorumunu oku lutfen sen basladin ilk asaglamaya ve hakaret etmeye. Ve bizim aramizda neler gecti bilmiyorsun onyargiyla hemen saldirmaya gectin. Sogumam normal oldugunu hala savunuyom. benim durumumu bille bille benden para istedi ve sanki ona para bulmak zorundaymisim gibi hissetirdi ve bir cok sey daha var.
- +1 yıl
şu kızların yazdığına bak ya işte ks farkı ayıp soğurum ayrıl ondan falan. İlk cümlem buydu benim bence sen dikkatli oku.. durumunu nerden bilebilirim aşağılamadım ben seni.. hele ki ailene yani babana kesinlikle bişey söylemem benim için baba sıfatı çok ama çok değerlidir. her neyse hakaret falan etmedim sana sen dedim paranla şuna buna gidiyosun diye
Soran+1 yılYuh be nasil insanlarsiniz siz ve Allah sizin gibi kizlari dostlarimdan esirgesini sen yazmadin oylemi? Neyse uzatmicam ben iyi geceler
belli olmaz, samimiyetimize bağlı, ciddi evllik düşündüm biri ise olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaptm ole bir hata sakın verme anası babası yok mu gitsin onlardan istesin , sen calısıyo musun ya da o
16 Yorumla
Soran+1 yılIkimizde okuyoz calissam yine kolay vermek ama simdi bende ailemden istemeliyim
Cevap sahibi+1 yılSacmalama sakın yapma ole bisi , ben atanmıstm o atanamamıstı geri odiycem diye aldı benden sonra ayrldm ben istedm vermedi de haram olsn
Soran+1 yılhaklisin sanada kotu olmus gecmis olsun. Cok israr ederse durum degsr ama vermem galiba
Cevap sahibi+1 yılYok benmde de allahm yaa bu erkekler neden boyle oldu anlamıyorum yaa ne uyanık uckagtcılar var , gitsin bir akrabasndan alsın, daha da ihtyacı varsa parttime is bulsun
Soran+1 yılBurdaki insanlar iyice aklimi karistirdi ama bende hani vermem nasil erkek falan diye dusunuyodum. Normal biseymis megerse
Cevap sahibi+1 yılBen diyecegmi dedim iste sen onlara bakma
+1 yılasla istememde isytenilmesindende hoşlaanmam direk soğurum
10 YorumlaIstesin canimi veririm beee ne var bunda soguyacak 😁
00 YorumlaAcil bir durumsa normal derim ama tabi sende konuyu biliyosan
Diğer türlü bir erkeğin kızdan para istemesi absürd olur.00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılesimse = her sey onundur... sevgilimse = %99 hayır...
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadasin ihtiyac var Love bu kadar dusuk mu. Yardim etmiyorsun
00 Yorumlabence garip. bir erkek hiçbir kızdan para istememeli.
20 Yorumla
+1 yılcocuk istemese bıle sen durumu bılıyrsan yarcımdı olman lazım bugun ona yarn sana
02 Yorumla- +1 yıl
neden istemesin :) yakın gördüyse kendine ihtiyacı vardır istemiştir
00 Yorumla
+1 yılÇok çaresiz olmadıysam değil sevgilimden kimseden istemem
00 YorumlaSöyleyiş şekline de bağlı aslında ama bir erkek istemeye utanır bence. Yani ben olsam ben de soğurdum açıkçası.
10 YorumlaAçlıktan ölürüm gene 5 kuruş istemem. Sogunacak bir durum haklısın
00 Yorumlabilmiyorum soğumanıza şaşırdım bence para yüzünden birini kaybedeceğinize ona o parayı verin kaybetmeyin derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara istedi diye mi soğudun belki ihtiyacı vardır istemek zorunda kalmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılBen acliktan olsem istemem. Bilmiyorum hani onu taniyorum ve boyle bisey beklemiodum icimde suphe uyandirdi
+1 yılneden istemesin seni yakın gördüğü için istemiş olamazmı
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıleğer ciddi oldugum birise ilerimiz olacaksa neden olmasın kı borç olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok parasini yemisimdirde bariz para istememisimdir:):):)
00 YorumlaÇok uzun süreli birlektigimiz varsa borç olarak istenir
00 YorumlaO karakter meselesi , ben zorda kalsam bile istemezdim
00 Yorumla
+1 yılÖyle birşey yapmadım daha önce ama ya seni deniyor verecekmi diye ya da gerçekten ihtiyacı var
00 Yorumlaniye istediki peki söyledi mi neden istediğini
02 Yorumla
Soran+1 yılBorclari varmis ve 19 yasinda ne borcu bilmiyorum
+1 yılGitmeseydi de canımı verseydim ne parası.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin kadar sevmiyorum demekki
+1 yılNe kadar zamandır sevgilisiniz?
035 Yorumla
Soran+1 yılbir bucuk sene
- +1 yıl
Ben olsam asla istemem ama çok çaresiz kaldiysa da 1 buçuk yillik sevgilisinden istemesi gayet normal. Anormal olan senin soguman
Soran+1 yılBen ondan istemem ama benim durumumda iyi degil okuyorum bende buda biliyo bunu.
- +1 yıl
Ne için lazim demedin mi?
Soran+1 yılBorclari var
- +1 yıl
Anladigim kadarıyla universitedesiniz ve kizlar üniversitede biriyle sevgili olunca evlenmeyi dusunuyo. Belli ki sevgilin de seni o kadar yakin görüyo. Çaresiz kalmis ki istemiş senin soguman çok garip
Soran+1 yılBenim icin normal degil bir erkgin kizdan para istemesi garip geldi
- +1 yıl
Tefeciye borcu varsa ister :) onun dişinda ben olsam sevgilimden isteyecegime calisirim ama sana soyleyemedigi şeyler de olabilir.
Soran+1 yılturkiyede yasamiyoruz tefeci falan yok:)
- +1 yıl
Beynim yandı düşünmekten. Sizin olay çok karisti ya (:
Soran+1 yılEvet baya karisik daha anlatamadigim detaylar var sen yorma kafani tesekurler yorumun icin:)
- +1 yıl
Rica ederim :) ama bu konuda ayrintilar da çok önemli. Senin de anlatasin var da buraya yazamiyosun gibi (: iyi geceler
Soran+1 yılOyle gibi gibi :) iyi geceler sanadaa:)
- +1 yıl
Canım sıkıldı bir daha bakayım dedim. bir yorum yapmissin. Şimdi siz bir yere gidip biseyler yiyince herkes kendi hesabini mi ödüyo?
Soran+1 yılEvet hata bana uzak oturuyo yol parasinin yarisini veriyorum
- +1 yıl
Oha. Verme bence sakın verme. bir erkek o parayi nasil alir. Ben sevgilim varken buluşmak istediği bir gün sirf param yok diye köye gitcem dedim. Sonra da beni disarda görmesin diye bütün gün evde oturdum. O nasil bisey ya sonuna kadar haklisin ama keşke bunları ilk basta yazsaydin herkes hak verirdi
- +1 yıl
Türk değil de bana ya
Soran+1 yılDurumu gercekten iyi degil biliyorum ben oyuzden anliyom cok kizamiyom. Ve bukadarini niye anlatiosun ayip ayip diyen bille oldu. Hepsini anlatsam sevgilini niye kucumsuyosun diycekler oyuzden iste. Neyse tesekur ederim
Soran+1 yılturk ya ama valla kotu biri degil parasi fazla yok sadece ve calismiyor
- +1 yıl
Aldirma kimseye o küçümsemek degil. Durumu iyi olmaması da onun sucu degil. Sende anlamadan dinlemeden yorum yapanlara aldırma sakın. Soyliceklerim bu kadar. Hakkında hayırlısı (:
- +1 yıl
O iyi kötü meselesi değil karakter meselesi
Soran+1 yılTesekurler yaa son bir kac kisi gercekten iyi yaptiniz beni :) cok tesekur ederim yorumlarin icin iyi geceler:)
- +1 yıl
O okumuyo mu?
Soran+1 yılOkuyor
- +1 yıl
Rica ederim :) bende muhabbete dalmisim kusura bakma boşver soruları iyi geceler (:
Soran+1 yılZamanini cok aldim diye iyi geceler dedim yoksa rahatsiz olmadm yanlis anlama
- +1 yıl
Yok ya vakit geçirmeye yer arıyorum birine yardimim dokunmasi beni de mutlu ediyo
Soran+1 yılicimi rahatlattin gercektn iyi oldu ama orda saat 3 degilmi
- +1 yıl
Evet 3 yarin da cumartesi (:
Soran+1 yılYarin bizede cumartesi onu biliyorum:) gec oldu onu diyorum:)
- +1 yıl
Uyutcan mi illa uyumuyorum bıktım derslerden az keyif yapcam :D
Soran+1 yılUyuma tamamm senin iyiligin icin dedim :) ben uyim ozaman senin yerine:)
- +1 yıl
İyi olur tatlı uykular :) gelişmelerden haberdar etmek istersen et merak ettim
Soran+1 yılYorumlar bir drsun uyucam:) ve haber verirm:)
- +1 yıl
Pekala kolay gelsin :)
+1 yılYok istemem. Bulamadım dersiniz olur biter.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 593 cevap paylaştı. İmkanı yok istemem :)
00 Yorumla
+1 yıliyi günde ve kötü günde dıye bırsey var
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmedim sinir etmeyin
+1 yılhayatta istemem... gurursuzluk bana göre
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparası bitmişse istediyse neden soğudun ki
10 YorumlaVerip kötü olacağına verme kötü ol
20 YorumlaSen ondan hic aldin mi para?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir kesinlikle almamda
+1 yılKaç ay ya da yıl ettı çıkalı
04 Yorumla
Soran+1 yılbir bucuk sene
- +1 yıl
yeni olsaydı yapma derdım ama baya uzunmuş ve burada dillendirmen bile ayıp bence. Hani iyi gün kötü gün
Soran+1 yılCok icime dokundu. Kimseye zaten diyemem sanki param icin birlikte gibi geldi bilmiyom uzuldum iste
- +1 yıl
Saçma. Öyle biri olsa ilkay hatta ilk hafta keklerdi seni
- Para & Ekonomi konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılPara isteme benden buz gibi soğurum senden de.
20 Yorumla Bende isteyememm ama herkezin kişiliği farklıdırr
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok zor gurur yaparım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor durumda olsam bile istemem
00 YorumlaAsla istemezdim aslaa
10 Yorumla
+1 yılBen istemem para veririm
00 Yorumla
+1 yılpara sevgiyi sogutmus :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk paranı sonra :D anladın sen :D
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)