Faiz oranları konusunda hepsi birbirini takip ediyor çok fazla fark olmaz.
Ödeme kolaylığı da seninle ilgili bir durum aslında çünkü hepsi belirli kısıtlamalar dahilinde senden onu tahsil etmek isteyecektir aynı şekilde.
Destek konusunda çalıştığım pek çok banka iyiydi, belirli bir standardı tutturdu özel bankalar o anlamda sorun olmaz.
Seniniçin tek fark edecek seçenekler ve müşteri memnuniyeti olur. Müşteri memnuniyetini şikayet sitelerindeki şikayet ve çözüm oranlarına bakarak fikir sahibi olabilirsin.
Seçeneklere gelince en büyük ödeme sistemi ağı ve kampanya Garanti Bankası'nın Bonus özellikli artlarında var. Bonus sistemini de sadece o değil pek çok banka kullanıyor. Bu sebeple ödeme yapma konusunda neredeyse yapılamayan yer yok, her yerde var.
Kampanyaları da tanıdığım kullananlarla da kıyasladığımda gerçekten en çok kazandıran kampanyalara sahip.
O yüzden benim önerim bu olur. Daha sonra Axess, Maximum ve World olarak sıralarım.
Kisisel olarak degisir. Yaptigin harcamalara gore hangi kartin sana uydugunu arastirabilirsin. Genelde en yaygini bonus ve word. Ben world kullaniyorum ve memnunum.
Enparanin bir olayi yok eft/havale ucretleri tarzi masraf almiyorlar. Kredi karti uyelik bedelide yok diye biliyorum ama en para finansbank uzantisi. Onun da cok genis bir kampanya agi yok.