Kredi kartı başvurusu yapacağım ama hangi bankadan karar veremedim. Alışverişlerde/para çekmede rahatlıkla kullanabileceğim en avantajlı kredi kartı hangi bankaya ait? En iyi kredi kartı hangisi?

Kredi kartı başvurusu yapacağım ama hangi bankadan karar veremedim. Alışverişlerde/para çekmede rahatlıkla kullanabileceğim en avantajlı kredi kartı hangi bankaya ait? En iyi kredi kartı hangisi?

Kredi kartları, teknoloji geliştikçe daha çok kullanılmaya başladı. Kredi kartı kullanımının bu denli haliyle bankaların müşteri kapma mücadelesi vermesine neden oluyor. Çoğu banka artık yıllık ücret bile almadığı kredi kartları çıkartıyor. Bu alanda bankalar tam bir rekabet halinde. Ben sana her birinin farklı bir avantajı olan kartları önereceğim, sen de ihtiyacına göre kararını verirsin.

İlk önerim benim de kullandığım Akbank Axess kredi kartı olacak. Benim gözümde en iyi kredi kartı çünkü bol bol chip-para kazandırıyor. 750 TL'ye kadar temassız alışveriş yapabiliyorsunuz. Kampanyaları sayesinde chip-para kazanıp harcayabiliyorsunuz. 1 chip-para = 1 TL değerinde oluyor. Örneğin Mac ürünlerine 1.500 TL chip-para gibi kampanyaları var.

İş Bankası da bu kartı için aidat ücreti almıyor, alışveriş ve nakit faiz oranı Ziraat Bankkart’da olduğu gibi %1.25. Nakit ihtiyacın olduğunda parayı çekip 12 ay içerisinde taksitlendirerek ödeme yapabiliyorsun. Ayrıca 320.000’e yakın anlaşmalı kurum var. Aynı zamanda bu kart da bankamatik kartı özelliği de taşıyor. Bu sayede tek kartla hesaplarına da ulaşabiliyorsun.

Bence en avantajlı kredi kartı Enpara.com'un kredi kartı. Enpara kredi kartında diğer bankaların aksine yıllık kart aidat ödemesi yok. Hatta ilk çıktığı sene kullanıcılarına kart aidatı ödeyen kredi kartıydı. Belli şartları sağlarsan yıl sonunda 100 TL aidat veriyordu. Ama bu kampanya sonlandı. Bunun yanı sıra anlaşmalı iş yerlerinden yapacağın 3.000 TL’ye kadar olan alışverişlerini faizsiz ve ücretsiz olarak taksitlendirebiliyorsun. En az 2 adet otomatik ödeme talimatı verirsen 30 TL’ye kadar Netflix, Spotify ve Youtube Premium’dan %50 indirim kazanabiliyorsun.

Bu kartın en önemli özelliği içinde hem banka kartı hem de kredi kartı bulundurması, cüzdanınızda iki kart taşımanızı engelliyor. Hem banka hem de kredi kartı olan bu kartta yıllık ücret alınmıyor. Alışveriş ve nakit faiz oranı %1.25, kartın gecikme faiz oranı ise %1,55. Anlaşmalı iş yeri sayısı ise 566.000 olarak verilmiş. Bu kartla anlaşmalı üye iş yerlerinde taksitli alışveriş yapabilir, puan kazanabilir, kampanyalara katılabilir ve birbirinden cazip Bankkart indirimlerinden yararlanabilirsin. En düşük kredi kartı limiti 1000 TL olarak geliyor ama kendin arttırma talebinde bulunabiliyorsun.

En çok puan veren kredi kartı Garanti Bankası'nın Bonus kartıdır. Ancak tanıtacağım Flexi Kart bu sınıfa dahil değil. Garanti Bankası'nın Flexi kartı da kart aidatsız kredi kartlarındandır. Bu haliyle düz bir karttır sadece. Dilediğin gibi taksit, bonus özellikleri tanımlayabilirsin ancak bunlar ücrete tabidir. Bonus özelliği, taksit özelliği gibi özellikler tanımlayabiliyorsun. Alışveriş faizi %1,25 olarak uygulanıyor.

Son tanıtacağım kredi kartı, ING Bank Light Kart. Yıllık kart ücreti almayan kredi kartını, peşin alışverişlerinizde kullanıp, peşin işlemleriniz sonrasında taksitlendirilerek vade farklı taksit yapabilirsiniz. Bu kart da düz kart olarak geliyor. Belli avantajlar için ekstra kart ücreti ödemen gerekiyor.
Birbirinden avantajlı 5 kredi kartı tanıttım. Hepsinin ayrı bir avantajı var. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)
İçine sen para yükleyeceksen onun adı banka kartı. Banka hesabı açman yeter. Kredi Kartı borç sistemiyle çalışır. Sen alışveriş yaparsın ödeme tarihinde bankaya borçlu olduğun miktarı senden beklerler. Ama dikkat et bu kredi kartı çok iğrenç birşeydir. Hesap kitap yapmadan borcun artar. Ödeyemeyince işler b. ka sarmaya başlar. Sonra bir bakmışsın eve haciz gelmiş.
peki ziraat, garanti vs fark eder mi? Sen hangisini öneririsin?
Ziraat alabilirsin. Garanti çoğu zaman daha avantajlı gibi geliyor. Ama garanti uzun vadede daha büyük kazıklıyor.
Yıllık aidat istemiyorsan yapı kredi bankasının var ama limit ve imkan biraz daha düşüktür taksit sayısı azdır. Ben 3 tane kullanıyorum Yapı kredi, Garanti ve Finansbank memnunum. Gününde ödemeni yaparsan banka da senden memnun kalır sana özel kampanya verir.
Kredi kartının iyi kötüsü yok olmaz ama bir çok alış veris şirketleri bonus akses kullandırıyorlar taksıt ımkanları bakımından uygundur.
Ziraat Maximum kart..
Aidat yok faiz oranları çok az ne harcadıysan o öğrenciye fazla bir yük bindirmiyor en kötüsü hangisi dersen de asla finans bankın go kartını kullanma ona para buna para bir sürü gideri oluyor...
tamam canım çok sağ ol araştıracam.
Rica ederim ne demek :)
advantage card bonus card card finans
maximum card ideal card world card ama en ıyı kart hiç kullanılmayandır :)
Cevap
87Cevap
Türkiyede var mı bilmiyorum ama yurtdisinda doldurmali kredi kartlari var. Tipki telefona kontör yükler gibi kredi kartina para yüklüyorsun ve o para bitene kadar harcama yapabiliyorsun. Ne avantaji var? Sadece internetten alisveris yaparken daha güvenli. Birde calinm aolayi fealn olursa yani kafan rahat sonucta icindeki para bitene kadar harcarlalr ve kart calismaz.
tebden alabilirsin kardesim 1000 tl limit veriyor istersen bide yapı kredi var limiti onlar belirliyor ama %90 ihtimalle 1000 tl limit verirler ama sunuda unutma bilgisayar aldıktan sonra kesinlikle kullanma onu hatta taksit bitince iptal ettir yoksa büyük bir batağa girersin
sorunu okudum aha benim kafada dedim çünkü aynısını bende yapcam :D lenovo z500 fiyatına gore piyasanın en iyi bence arastır derim 1800 e ya da 1500 e alırsın
orası oyle ama bu oyunda su an piyasadaki bütün oyunlarda çok yüksek performans alırsın ama 1000 tl diyorsan senin için bir bakayım
#105613606 kardesim bunu gitti gidiyorun arama yerinde arat en uygunu bu ama sana tavsiyem limiti biraz arttır pisman olmamak için çünkü alıyoren iyisini almak en mantıklısı
yani bence aceleye getirme bak bin tl veriyorsun az para değil biraz daha sabret dediğim bilgisayarı al nacizane fikrim budur paran bosa gitmesin
bi ara bakarsın kardesim
Kredi kartı alıp başına belamı alacaksın.Hem sana nasıl vericekler kredi kartı.Nerde ne kadar maaşla çalışıyorsun.Onu yazarmısın ayrıca bir yerde çalışıyorsan maaşınıda bankadan çekiyorsundur.O zaman zaten banka sana kredi kartı verir.Yok elden alıyorsan maaşını şimdide maaş bordrosu çıkarman lazım.Bu kezde işyerinde sigortalımısın oda önemli bir sürü iş senin için.
puan bırıktırsın.. cok yerde taksıt yaptırabılsın.. faızlerı dusuk olsun.. kart aıdatı olmasın, bunlardan bır karısım yapın ve bunun ustune arayısa gırın.. ben card finans derim sahsen..
redi kartını nakit çekmek için kullanmanı tavsiye etmem ama yapı kredinin kartı veriyor bende hem yapı kredi hem iş bankasının ki var memnunum ikisinden de
Sartlari nasil peki faiz vs vs? Ben hicnkredi karti cikarmadim. kredi karti cikarinca atiyorum 1500 tl limitli. Karttan nakit cekmektense kredi alma ihtimalim. olabilirmi?
limit ne olacak, genelde neler satın alacaksın gir forumlara bak hangisi bu alacakların için iyi ona göre seç
Yapı Kredi'de nuvo hesabı aç.
https://www.nuvo.com.tr/
Bence iyi kredi kartı diye bisey yok. Durduk yere bankalara borclanma toparlaması zor olabiliyor. Bulaşma derim ;)
mecbur maalesef.
bende garanti düşünüyordum.
akbank ya da garantinin kartları olabilir ama şunu unutma kredi kartı aldığın andan itibaren o kartta borç hiç bitmeyecek.
Bonus, World gerisi tırt.
Limiti senin maaşına göre belirlerler. Sigortan 6 aydan fazla yatıyor ve bankana maaşın yatıyorsa zaten çoktan geldiydi eline kart.
Bence çıkarma hepsi birbirinden berbat paran varsa ye iç giy yoksa boşver. . bir kere bulastinmi çıkamıyorsun:)
Hepsi aynı parayı ödemezsen faizi çatır çutur koyuyor. Bende okulun verdiği kart kredi kartlıydı Vakıfbank. Hala onu kullanıyorum
Garanti kadar lanet ettiğim banka yok. her şeyi çok kötü. hiç tavsiye etmem..
iyi kredi kartı yoktur. "iyi kredi kartı kullanıcısı" vardır. hangi kartı aldığın değil kartı nasıl kullandığın önemlidir.
kredi kartının değil senin hesabının iyi olması gerekiyor
(eyvahlar olsun bir kredi kartı mağduru daha doğuyorrr )
denız bank mılles more .. mıll puan kazandırıyor taksıt olayında çok dusuk faiz aldıgında taksıt yapmasa bankayı arıyorsun . banka takst yapıyor.. 650 tl ye 17 tl 6 ay faız geldı .. ıyı yanı . nakıt avansda en dusuk faızde o ..
Nakit çekebilirsin fix kart kullanıyorum kullanım ücreti olmuyor öğrenci için uygun öneririm
Teşekkür ederim
Play kullanıyorum, limiti 500 dü 1 yıl sonra 1000 oldu. İmkanları idare eder, ödemeleri 15 inde, nakit çekebiliyosun
Faiz durumu vs?
Sen onları düşünüyosan hiç alma bence kart filan
Kardeş sorduguma cevap ver dedim napcama karar verme dedim
Uzak dur kredi kartından hepsini kestim şu an kafam raht
finansbanktan uzak dur
aidatı olmayanlardan çıkart (taksit yaparmı bilmem)
garanti olabilir (beni öpselerde)
yapı kredi olabilir
Kart aidatını müşteri hizmetlerinden geri talep ettiğinizde problemsiz iade etmesi ve bol bol chip para vermesi nedeniyle Axees tabiki de.
bonus ama kredi kartlarından olabildiğince uzak durmak en güzeli.
öyle ama bazen çok lazım olabiliyor :)
hayat maximumda ucuz değil ama imkanları çok fazla..
imkanları derken mesela neleri cok fazla? ve yıllık vergisi cok mu?
Şuanda axes kullanıyorum.Axesten iyimidir.Mesela axesle alışveriş yapınca puan birikiyordu ?
Peki sıkmadıysam seni 1 sorum daha var.Axes yıllık vergisi ne kadar? Anneme sorcamda o uyuyor? maximum 40 tl demi?
Tamamdır teşekkür ederim cok.
Yazdım bu dedıgını oyle 1 sey olursa kullanıcam.
Alabilirsen American Express :)
Alamassan Garanti Bonus.. yada Akbank Axess..
kampanyaları bol olan axess bonus cardfinans.. ama ben maximum seçiyorum iş bankası yani her yerde var.
heryerde olması kampanyadan onemli miki neden maximum seciyorsun?
Peki dostum yıllık 40 tl veriyorsun demi bu kart ıcın onun dısında herhangi vergi ve vergi gibi seyler yüzünden para veriyormusun alışveriş yapmadıkça?
Yani kartı tamamen bedavaya mı kullanıyorsun?Tüm sene boyunca hıc odemiyormusun? Eee yukardaki bir bayan üye maximum kullanıyom yıllık 40 tl oduyom yazmıs kafamı karıştırdınız :)
Karar verdim maximum kullanıcam kardesim saol :) peki axes kartım var onu iptal etsem uğraştırır mı maximuma gecsem?
Helal olsun hakkını aramışsın ve bulmuşsun :) kartı iptal ettirdikten sonra maximuma gecmek uğraştırır mı acaba?
Kolaymıdır?
scare kardeşim maximum kartı 1 gun ıcınde cıkartabılıyormuyuz nasıl olucak o?
Kart mağduruyum. Hepsinin ayrı bi yeri var bende. Ama olmadı işte kısmet.
finans ve bonus kullandım
Garanti veya yapı kredi al kullanım alanı geniştir ikisinin de
Kredi kartı kullanmıyorum :D ininal kullanıyorum ne kadar koyarsam o kadar harcıyorum.
1000 tl hayatta wermezler ögrenciye adamına denk gelirsen belki. genelde 250 ile 600 arası bişeyler weriyolar
bütün hepsi müşterisini öpme derdinde bir yerden cazip gelir bir yerden geçirir farkına bile varmazsın
En iyi kredi karti yoktur kullanmadiysan hic alisma :))
iş bankasında öğrencilere aidat yok. her yerde de geçer, biçok yerde de maximum un kampanyası olur.
kredi kartlarının da
bankalarında 7 sülalesini öpeyim
soydular lan milleti
Ben işbank maximum kulanıyorum memnunum ama şimdiye kadar başka kart kullanmadım o yüzden kıyaslama yapamıyorum :D
Ziraat veya garanti alabilirsin ben ziraat almam sebebi şu çok kuyruk oluyor atm sinde :)
bonus-world yaygındır atm bulman zor olmaz.
ama aidat kısmın öüren bankadan. muhtemelen alyırlardır
öğrencisin büyük ihtimal işte üniversiteli uygundur
gsbonus al.40 lirada hediye veriyorlar bu ara.bonus en iyisi.
Yıllık aidatı olmayan bir bankadan çıkar. Mesela finansbank fix kart
Yok evet sadece yıllık para kesmiyorlar,
aa senin halen kredi kartın yokmu hatta karta gerek yok kart bi adam bul karttan daha iyidir
bence bonuslar iyi. Tüm kredi kartlarının nerede ne avantajı var takip edebilirsin.
American expres garantinin en iyisi çok avantajlı :)
Bonus, World, Maximum
en iyi kredi kartı borcu olmayandır...asdfghj
Bende Anında Denizbank gold kredi kartım var hiç borcum yok ve kredi notum 1459 Anında Denizbank gold kredi kartımı yurtdışında kullanmak için aldım benim geleceğim yurtdışında Ben hayallerimi gerçekleştireceğim ama hiç bir zaman türkiyeye gelmeyeceğim türkiyede yaşadığım baskıyı zorbalığı zulmü oradaki yetkililere anlatacağım
hala almadın mı sen kredi kartı?
iş Bankasından maximiles aldım ama 6 ay geçmediği için limit yükseltemeyeceğimi söylediler.bende aynı bankadan başka kart alıp alamaycağımı bilmiyorum.başka bankaların hesaplı kartları varsa fikir almak istedim.tek kart kullandığım için bu konuda acemiyim:)
en hesaplı kart ingbank kartı. sürekli puan birikiyor bonus özelliği de var indirimlerde ve taksit seçeneklerinde baya iyiler. bir de otomatik ödeme bağlarsan hesabına gelsin bonuslar...
yapı kredi den al bence...
hangisinin faizleri dusukse onu seçeceksin :D
Cevap veriyprum hiç biri. Uzak dur.
Avantaj ve kredi kartı ? Hiçbiri.
Hangisinin ismi kulağına hoş geliyorsa onu seç :)
Öğrenci içinse Vakıf Bank'ınki..
En iyi kredi kartı iptal edilmiş olandır :)
garantiden aldım onu kıllanıyorum memnunum
yapı kredi al garantiden uzak dur
hepsı bırbırınden beter
kullanılmayan kredı kartıdır.
ben bonuc card kulanıyorum memnunum.
bilmiyorum ama bence ailene danış sadece.
Aileme danıştım onlarda bir araştır hangisi daha iyiyse onu çıkartırız dediler :)
@tatlish benim de Anında Denizbank gold kredi kartım var limiti 10.000 tl ama ben kredi kartımı yurtdışında kullanacağım türkiyede kullanmayacağım benim geleceğim yurtdışında benim vatanım Asya'dır benim gücüm yok ki halk tarafından zorbalık görüyorum özellikle atatürkçülerden zorbalık görüyorum yurtdışına gittiğimde oradakilere türkiyenin ne biçim ülke olduğunu anlatacağım yurtdışına gitmek zor olsa da dil sorun değil dili yurtdışında öğrenirim ama türkiye gibi lanet olası ülkede hiç bir zaman dil öğrenemem çünkü çok pahalı
american express platinum
çıkartta al başına belayı ...
ama mecbur dersler için kitap almaki çin. her şey için şart internetten alınan her şeyde gerekiyor:)
:)) ben de sevmiyorum da ışte naparsın:)
:))
hiç bulaşma elindeki para ile yetin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar