Aileniz size para veriyor mu?

Benim ailem sürekli paracı paracı derken babam ile babaannem diyor ki amcanız dayınız yengeniz size para veriyor mu para verdi mi diye anca soruyorlar ve babama diyoruz ki dayım uzak yerden geldi hoş geldin etmeye gideceğiz diyoruz niye gidiyorsunuz diyor dayınız para mı veriyor da gidiyorsunuz diyor dayınız sizinle konuşuyor mu ya da para mı veriyor diyor ya bunlar parayı kafayı takmışlar para vermek neyin nesi ya bizim ailede kimse kimseye para vermiyor yaptıkları normal para veriyorsan güzel sohbette yapman lazım sohbetin de olması lazım sadece para vermeyle iş bitmez bize bilgide öğretmesi lazım benim yengem para vermiyor bana ve kimseye de para vermiyor ama whatsappa sürekli dini sözler paylaşıyor ayet hadis sözleri paylaşıyor ve kuzenimde bana para mara vermiyor ama sürekli cuma mesajları gönderiyor bunlar parayı takmış kafaya kimse kimseye para vermek zorunda değil bunlar eskiden ailesinden mi görmüş neyse o zaman para verme olayı mı varmış neyse bu devirde yok ama hele şu devirde yok olamaz da her şey zamlanıyor para yerinde durmuyor bunlar para konusunu abartıyorlar mı neyse yoksa bende mi var sizin aileniz size para veriyor mu?

Aileniz size para veriyor mu?