Ceylan mıyız biz? Çok saçma bir cümle, bunu öğrenmek istiyorsan aklın zaten maddiyatta demektir. Öncelikle erkeği tanımak ve duygularını, davranışlarını gözlemlemek gerekir. Bu esnada zaten maddi durumunu da öğrenirsin. Ama amacın buysa gerekte yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Vakti zamanında bana da kızları tavsiye ettiklerinde evi var mı arabası var mi diye sormuştum? Bende varsa onda da olacak. Dediğim gibi sartlar neyse bende onunda öyle olması gerekir diye Red etmiştim. Pişman değilim ve hep daha fazlasını isteyen olarak kalicam
00 Yorumla
- 1 ay
- Erkal adam ürkmez
- maddiyat önemli ama maddiyata göre yol çizilmez ( gelip geçicidir)
- Altyapısı sağlamsa maddiyat sorun olmaz
- Sen ürktüğünü ve ürkek ceylan olduğunu söyle gfjcj. Soru işaretlerim var de ve o senin soru işaretlerini bertaraf etsin …
00 Yorumla
İnan para gelip geçici gerçektenn bu gün varsa yarın olmayabilir veya bugün yoksa yarın olabilir şahit oldum buna ama sevgi hep var olan bir şey önemli olan gerçekten seni sevip sonuna kadar sana sahip çıkabilmesi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- 1 ay
Para avcılığı yapanlara nedense güzel şeyler yazasım gelmiyor. Üzgünüm kanks. Böyle düşüncelerin varsa da bizi ortak etme...
1620 Yorumla- 1 ay
Taş mi kemirsin çocukların ağzı mi koksun
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Açlıktan kim ölmüş... Adam da para yoksa kendisi nasıl yaşamış bu zamana kadar?
- 1 ay
Elin kızına niye fakirlik yaşatıyor mecbur mu kız fakir bir erkeğin hem altına girecek hem de onun pi. cini doğuracak azcik adam olun para kazanın
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Adamlığı senden mi öğreneceğiz. Az insan olun gözünüz doysun, eminenin Dyson u var diye senin olmasın aq ölmezsin bir şey olmaz. Benim 3 evim ve emekli olduğumda hayatımı idare ettirecek birikimim var. Senden tek farkım bencilce kendimi düşünmüyorum. Parası olmayan insanların da yaşam hakkı olduğunu savunuyorum. Ben çalıştım her şey yolunda gitti kazandım diye her kes çalışıp sorunsuz yaşayacak diye bir saçmalık mı var? O fkirler olmasa senin sçtığın wc de ki kanalizasyon borularını kim döşeyecek. Azcık aklınızı zihninizi değiştirin. KADIN olun...
- 1 ay
Biz kadınız söz erkek olmayı bıraktığıniz için erkekte olduk. Fakirler o zaman evlenmedin üremesin
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Aynen fakir karılar da gebersin zengin erkek peşinde koşmasın her şey dengi dengine gitsin. Sizin gibi fakir para avcıları da ölsün o zaman ne diyim. Söylediklerin bu anlama çıkıyor.
- 1 ay
Yoo erkek kadına bakmak zorunda erkek evin geçimini sağlamak zorunda
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Para avcısı kadını sokakta görsem yüzüne tükürürüm :D
- 1 ay
Tamam tükür ama kadınlar parayı sever eline düşkün olursun
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Zaten sizin aşk insanı olmadığınızı erkeklerin her zaman daha duygusal be insani olduğunu ilişkilerde hep söylerim. Tasdik ettiğin için teşekkürler benim tasdikine ihtiyacım yokta belki okuyan bir iki kişi çıkarsa kafasına dank eder onunda. Bak kafanız o kadar çalışmıyor ki. Farz edelim milyon dolarlarım var. Bu yüzden (kadın demiyecem para düşkünü olan karı dır kadın değil) karı benimle. 10 sene muhteşem yaşadı arabalar evler yazlıklar gucciler vesaire. Sonra ben bir yatırım daha yaptım fakirleştim. O zaman bu karı bırakıp gidecek. Senin ve senin gibiler bunu haklı görebilir. İşte erkeklerde bu yüzden diyorlar ki param için benimle olacak kadın boş ver gitsin. Siz farkı bir türlü anlayamıyorsunuz. Zaten paramız olunca bunu sevdiğimiz insanla paylaşan varlıklarız. Buna rağmen birileri paranın lafını yapınca migdemiz bulanıyor. Hayatımda hiç elime muhtaç gezmedim. Dilediğim zaman yatacak kişilerle iletişime geçerim. Kaldı ki manita yapmaya başladığım tarihten beri en uzun süre 2 ay sevgilisiz belki kalmışımdır. Üstelik aşırı seçiciyim ve hayatıma hiç para avcısı almadım. Benden isteyen hak etmez. Benden istemeyene ben isteyeceğinden fazla veririm. Aklı başında her erkek böyle davranır. PArası için evlenenleri görüyoruz burada her gün ''kocam beni öyle kırdı böyle ağzıma sçtı beni aldattı ne yapacam'' . Erkekler salkmı sanıyorsunuz. Bazı şeyler dile getirilmez ama parası için onunla olan kadını anlar ve parasıyla onu da satın almış gibi davranarak it yerine koyar. Bu olay bu kadar basit...
- 1 ay
Olay o kadar basit değil kusura bakma. Bir kadını dilinle elde edersin sonra paran yoksa o kadın terk eder. Parayı sevmeyen kadın yoktur iyi kamufle eden vardır. Allah evin yükünü erkeklere vermiş bakmak zorundasın. Kuru ekmeğe muhtaç edersen de erkeğim diye dolanma
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն sizin gibi asalak kadınlardan nefret ediyorum varlık içinde yaşamak istiyorsan sende çalışacaksın aksi halde zengin koca bulayım popomu devirip yatayım kafası para avcılığıdır
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն her şey erkeğin sorumluluğunda ama ilişkide sadece erkek mi veren olucak? kadın tarafı olarak siz ne vereceksiniz? Ben söyliyeyim hiçbir şey... Herşeyi erkekten bekleyen, bütün fedakarlığı erkekten bekleyen... Sırf vajinası var diye kendisini kraliçe diğer bütün erkekleri köle gören tipik türk kezbanı... Sokakta, internette her yerdeler... Ama şükür ki bizim türk erkeklerinin artık aklı başına geliyor da gidip gerçekten de güzel, feminen, kocasına karılık yapan rus kızlarıyla evleniyor.
- 1 ay
- 1 ay
@MilkyWays tamam sen asalak olma çalış hem işte hem evde çünkü sen asalak değilsin;)
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Ermeniler bakmıyormus onu öğrendik kanks. Benim son 4 kız arkadaşım Rus. Şu an ki ile henüz evlenememizin sebebi ezileceğini düşünmesi. Sen varlıkların var çalışıyorsun ben oraya gelip köle gibi nasıl yerleşirim. Sen alacaksın bütün ev eşyalarını düğün masraflarını ben hiç bir şey yapamayacağım diyor. Ve sırf bu yüzden 1 senedir 2 işte çalısıyor. Defalarca kavga edip bir Türk kızıyla evlenirsem zaten böyle olacak saçmalama dememe rağmen. Madem konusunu açtınız bunu da yazıyım...
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Herkesi kendin gibi sanma... Birlikte olduğun veya daha önceden olduğun ve hele hele evlendiğin bir adam varsa allah o adama yardım etsin. Birkaç yıla adamın varını yoğunu tüketirsin. Gerçi seninle ilişki yaşayacak kadar canım müstehak yaşasınlar. bir erkek olarak ilişkide her şeyi ben yapıyorsam, bütün sorumluluk bana aitse. Ve üstüne karşı taraf sürekli benden herhangi bir şekilde maddi şeyler talep ediyorsa. Kendisi ilişki için hiçbir fedakarlık yapmıyorsa. Kötü günde eşinin arkasında durmuyorsa ya bırakırsın hemen ya da böylelerini kullanıp bir köşeye atarsın. Bu ablanın böyle gelip burada bunları utanmadan anlatmasına da şaşırmamak gerekir çünkü toplumda bunun gibi kezolar çok var. Birkere daha rusyada eşimle tanışıp evlendiğime şükrettim. Gerçekten bir size ve dediklerinize bakıyorum bir de hayatımda pek çok krizle boğuştum ve eşim birkere bile şikayet ettiğini veya ''seni terkedeceğim'' dediğini duymadım. Hep bana destek oldu ve şükür ki şuanda durumumuz çok iyi. Senin gibiler insana elindeki bazı şeylerin kıymetini daha da iyi anlamalarını sağlıyorsunuz...
- 1 ay
- 1 ay
@Հայերեն_և_քրդերեն Bir şeyi de söylemeyi unutmuşum onuda söylemezsem olmaz. Belirteyim burada övücülük yapmıyorum sadece gözlemlerimi yazıyorum. Ve gözlemim şu: Burada yorumda yazmışsın ''rus kadınları parasız erkeğe bakmazlar'' diye. Burada rus kadınları senin gibi '''zenginse hemen sevgili olayım veya evleneyim ve parasını yiyeyim. Fakir olduğu zamanda başka zengin adama geçerim'' düşüncesiyle ilişki konularına bakmıyorlar. Elbette burada senin zihniyetinde olan para avcısı kızları kastetmiyorum. Normal rus kadınları ''bu erkek bana ve çocuğuma kocalık yapar mı, bizi korur mu? diye bakarlar. Bir adam parasız kalsa bile ailesi için çabalıyorsa senin gibi ''bunun parasını artık yiyemem ben bunu terkedip başka erkeğe geçeyim.'' şeklinde değil ''hala benim ve çocuklarım için çabalıyor.''diyip destek olurlar. Bir erkek parasızsa ve ailesini önemsemiyorsa. Bu durumdan kurtulmak için çabalamıyorsa o zaman ayrılır ama. Ama tekrardan belirteyim senin gibi ''bu parasız ben bunu artık kullanamam'' zihniyetinde düşünüp terk etmez ''bu adam benim ve ailemiz için çabalamıyor, bizi bu durumdan kurtarmak için bir şey yapmıyor'' diyerek terk eder. İki zihniyet arasında dağlar kadar fark var. Rus kadınlar ilişkide ve evlilikte kadınlığı tam yapar ama erkekten de görevi gereği aileyi yönetmesini, korumasını ve mutlu etmesini isterler. Türk kezbanları gibi ''ben ilişkide hiçbir şey yapmıyayım, hiçbir sorumluluk üstlenmeyeyim, her şeyi erkek yapsın, erkek korusun, arabasıyla getirip götürsün, sürekli bana parasını versin ben yiyeyim. Her şeyi erkek yapsın ben hiçbir şey yapmıyayım çünkü benim vajinam var ve erkekler benim kölem'' kafasında da hiç değiller. Burada şu da yanlış anlaşılmasın tüm türk kadınlarının böyle olduğunu söylemiyorum ama büyük bir kısmı ne yazık ki böyle. Günlük hayatında her nereye dönüp baksan oradan bu abla gibi kezolar çıkıyor. Bir de bunların kendilerini dünyanın en güzel kadını sanmaları, hal ve tavırları beni benden alıyor...
- 1 ay
Yani iyi bir gözlem gerektirir evi, arabası, yazlığı, tatil tercihleri, harcamaları bunu gösterir zaten...
00 Yorumla Maddi konu önemli. Bence ona sor sorarken sorgular tarzda değil. Madem ciddi düşünüyor ona çok basit bir şekilde ciddi düşündüğünü söylüyorsun peki evlenirsen ortam ve şartlar belli ve evlilik artık zor kendine bu konuda güveniyor musun? Diye sorarak başlayabilirsin gerisi çorap söküğü gibi gelir. Sonrasında eşinin çalışması gerekir mi kirada mı oturmayı düşünüyorsun vs. Vs. Diyerek yürü. Ama doğal sohbet havasında sor. Bu yadırganacak bir şey değil. En doğru sonucu kendisinden alırsın aksi halde öğrenemezsin.
30 YorumlaMadde odaklı düşünme lütfen🌸Çünkü bu şekilde asıl önemli olan pek çok şeyi göz ardı etmiş oluyorsunuz.
Hayata bakış açınız, düşünce yapışı, ortak paylaşımlarınız var mı, merhametli mi, öfke problemi yaşayan biri mi , genel anlamda insanlara çevreye duyarlı saygılı bir insan mı...
Daha o kadar çok şey var ki. Daha sayamayacagim onca şeyin için de her an değisebilecek bir gelire göre yol çizmek bana doğru gelmiyor. Bugün durumu yalnızca geçimini sağlayabilmek boyuttadır, yarın birçok insanın hayatına dokunabilicek güce gelebilir. Gerçek bir sevgi, destek ile aşılabilir. İyilikle kal🌿15 Yorumla- 1 ay
Seni tebrik ediyorum ya. Gerçekten tebrik ediyorum. Teşekkür ederim
- 1 ay
Materyalistik bir dünyadan asıl önemi olan şeylere ışık tuttuğun için. Gerçekten çok önemli bunlar.
Maddi durum her an değişebilir, zenginken bir anda fakir kalır, fakirken bir anda zengin olur..
Görünüş para, mal, mülk hepsi geçici. Mühim olan onun karakteri, benliği, insanlara nasıl davrandığı, dürüst olması, saygılı olması, sevgi gösterebilmesi, iletişim kurabilmesi, manipülatif olmaması, zarar vermemesi...
Maddi isteklerin karşılanması daha kolay manevi isteklerin karşılanmasına oranla. Bir insan karakterini kolay kolay değiştiremez. Çok zor. O yüzden asıl önemli olan şeylere takılmak senin belirttiğin gibi en önemlisi.
Seninle aynı yerde çalışan, hemen hemen aynı miktarlarda maaş aldığın adamın evi olsun istiyorsun.. Bu ülkede insanlar ev sahibi emekliye ayrıldıktan sonra oluyor.. Bu da ortalama 50-60 yaş civarı.. 30-40 bandında olanlar mirastan, anadan babadan zengin olanlar.. Çok nadirdir kendi başına mal mülk sahibi olan o yaş civarı…Diyelim ki miras ile elde edilen ev olsun karısının hiçbir hakkı olmaz ki eşinin anne babasından gelen mirasından.. Neyin beklentisi içinde olacaksın.. Çalışın biriktirin paranızı ortaklaşa ev alın.. Hayat müşterek olmalı.. Benim kendi adıma malım mülküm yokken başkasından fazlasıyla istemek bencillik olur..
11 Yorumla- 1 ay
Dostum kime ne anlatıyon? Bildiğin avcı. Yazdıklarını kendisi bilmiyor mu zannediyon? Kullanılıp atılmaya mahkum.
Fakir erkolarimiz yorumlarda ağlamış, haklı olarak bir kadının evlilik içerisinde para konusunda rahat olmak istemesini anlayamamış. Tatlim giydiği kıyafete, ayakkabısına, saatine, yediğine içtiğine, instada dolandıği mekanlara ve sana olan bonkörlugune bak.
24 Yorumla- 1 ay
kaş*arlar kudurmuş kaaa*şşşarlar
- 1 ay
Yazılanlara aldırma. Çok haklısın. Kadın anne oluyor. Her şeyi isteme hakkı var. Aynı yerde çalışıyoruz yazmışsın. Bence senin maaşına güveniyor. Dağa iyisini bulmalısın. Yaşı da çokmuş. Rahatından asla ödün verme.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Bunun yolu öncelikle yaptığı işi sormak diyecegim de gerisi gelir sohbet muhabbet her konuda konuşurken verdiği cevaplardan vs anlarsın ama zaten aynı yerde çalışıyor olduğunuz için işini sormak olmaz ayrıca fabrikada çalışan birinden ne bekliyorsun belli işte durumu
12 Yorumla- 1 ay
Aynen yurtdışına gittin mi nasıl gittin geldin hobilerin ne diye konuş giyimi okuduğu okullar yaşadığı semt zaten anlarsın işi gücü arabasından.
- Cevap sahibi1 ay
Kız ne yurtdışısi, adam ceo mu 😅 fabrikada çalışıyor diyor
- 1 ay
Direkt sor. Kivirmadan. Ama araştır. Yok para avcısı yazanlar olmuş bazılarında hayat müşterek demiş Allah evin geçimini erkeğe vermiş sen yetersiz bir erkeksen öl daha iyi
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Senin gibi tipler esclik yapabilir...3 gün takılır adam yediğini içtiğini öder 4. gün kapı dışarı o da geceleri güzel oral felan yapıyorsan... yapmıyorsan ilk geceden kapı dışarı. Öyle havadan para gelsin beklentisinde olan kızlar hiç durmayın gidin esclik yapın o beklediğiniz paralık zengin koca asla gelmiyicek kucağınıza.
00 Yorumla Maddiyata bu kadar odaklanmayın para pul, çöp çaput bir şekilde halledilir gerekirse karı koca omuz omuza verir çalışırsınız paradan önce sorgulaman dsha önemli şeyler var mesela güven, sadakat, adamlık... Bunları bulmak paradan daha zor
00 YorumlaAhhh bu kızlar 😂😂 gittiği mekanlardan oturduğu evden giyim tarzından "kıyafet demiyorum" yediğinden içtiğinden, tercih ettiği menüden..
Not: parası mutlu etmez senii, senin önceliğin sana yaklaşımı olsun00 Yorumla- 1 ay
tatil planın olduğunu söyle, ona da gelmesini söyle, söylediğin fiyata takılırsa belli olur ya da kullandığı telefona bak. Bana sorarsan maddiyat sonradan gelen bir şey eğer konuştuğun kişi delikanlı biriyse o topa hiç girme, delikanlıyı parasızlık bozar demişler. Etrafımda bir zamanlar parasız diye terkedilen ama mütahit, mimar, emlakçı olan amcalarım var
00 Yorumla Asgari ücretten yüksek mi kazanıyorsun az mı diye sorabilirsin. Ne iş yapıyorsa internetten aratarak da ortalama maaş ücreti çıkar bence aşağı yukarı aynıdır.
00 Yorumla- 1 ay
Ne iş yaptığından oturduğu evden kullandığı telefondan giyinişinden ve
Bindiği arabadan anlayabilirsin sormadan ama net bi rakam alman ayıp olur kibarca ne iş yapıyorsun diyebilirsin00 Yorumla - 1 ay
Ayağına giydiği ayakkabıdan, koluna taktiği saatten, kullandığı parfümden, altındaki arabanın modelinden, giyimi kusamindan herşeyden belli eder kendini maddi durum.
00 Yorumla Sevgilini söylede ona soralım ciddi ilişki istediğin kişi senin paranı merak ediyor durumun yeterli değilse ayrılcakmış diyelim. O da ona göre göre yol çizsin
00 YorumlaNeden sadece maddi durumunu merak ediyorsun diye sorarım.
Gel bak ciddiyim maddi durumum fazlasıyla iyi, şimdi bu yeterli kriter mi?
Daha fazla alçalmayın en azından...00 Yorumla- 1 ay
Merak ediyorum.. bu tarz bir şeyi erkek sorsa bu şekilde savunur musunuz?
Çifte standartlara bayılıyorum fjdkdndm10 Yorumla - 1 ay
ev istiyormuş 😅 sen git kendin al evini sonra evlen o zaman mk sizi rahat ettirmek icin mi dunyaya geldik biz
12 Yorumla- 1 ay
Ev istiyorum diye bişey yazmamış ki?
- 1 ay
yorumlarda gördüm evi olsun istiyormuş hanfendi
Ogrenmeyiver. Sonra erkolar söyle erkolar böyle, yaw sevin bir kere de noolur
16 Yorumla- Soran1 ay
25 yaşındayım adama kor kütük aşıkda değilim her şeyi bastanbilsem dr ona göre yol çizsem 6 Ay sonra ogrendikten sonra bana uymuyorsa neden heba edeyim 6 ayımı ki o süreçte alismista olacağım paragöz biri değilim yatlar katlar istemiyorum ama başımızı sokacak bir evimiz olsun istiyorum kötü bir şey mi bu
- Soran1 ay
Ne kadar saçma adam 32 yasinda bu yaşına kadar hiçbir şey yapmaması zaten eksik olduğu anlamına geliyor ki sizin neden bu kadar zorunuza gitti anlamadım
- Soran1 ay
Paraci hali mi komik oluyorsun adamdan yatlar katlar yazlıklar arabalar istemedim adama aşık olsaydım umrumda olmazdı maddi durumu ama adama aşık değilim ki e baba evinde de rahatım neden uğraşayım neden vaktimi olmayacak bir şey için harcayayim
Mesleğini sorman yeterli ama ben öğrenmeye çalışmam hatta yanlislikla konusunu açilsa değiştirmeye calsirim bir önemi yok benim için
00 Yorumla- 1 ay
Te Allahım ya 😂.
Ürkütmeden sakince kulağına yavaşça aylık kazancın benim makyaj parama yeter mi diye sor?00 Yorumla - 1 ay
Çalıştığı sektörü ve konumu sor. Daha sonra kariyer. net E gir ve o sınıfta çalışan kişilerin maaşlarına bak. Yıllık anket yapılıyor. Kafanda aşağı yukarı bir rakam oluşur
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Erkekler maddiyat konuşmaktan pek hoşlanmıyor. Anlıyorum da bu devirde ekonomi önemli ama şöyle de bir durum var birisi ile tüm şartların uyuyor diye bir yola çıkmış olsan ve ondan sonra kişi iflas etse bırakıp gidecek misin mesela?
00 Yorumla - 1 ay
Maddi durumunun nasıl olduğunu giyiminden, yürüyüşünden, tavırlarından, yaşadığı muhitten çok rahat öğrenebilirsin.
00 Yorumla - 1 ay
Para önemli... boş ver sen digerlerini. Fakir adamdan 2 gün sonra nefret edersin. Erkek dediğin güçlü olmalı maalesef.
00 Yorumla - 1 ay
kız ince çalışıyor maddi duruma göre ciddiyeti belirleyecek :D
10 Yorumla - 1 ay
Maaşlar sektörde bellidir zaten yaptığı 8şe gore anlarsin
00 Yorumla - 1 ay
Öğrenip napacan? Beklentinin altındaysa yol mu verecen 😂
00 Yorumla E devlet sorgusu + şirketini vergi dairesinde sorgulattır (tabi varsa)
00 Yorumla- 1 ay
açıkca sor. beklentini söyle ilk önce eğer karşılamıyorsa söyler oda zaten
00 Yorumla Bir kadını ürkütmeden bakire olduğunu asıl öğrene bilirim
00 Yorumla🤣🤣🤣🤣 ulennnnn bi bitmediniz beeee mkkkk kaşarlarııııııı
01 Yorumla- 1 ay
Tercihleri gelirini yansıtır genelde. Sormana gerek kalmadan anlarsın zaten
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Abla sorman bunu çok şey kaçar. Hadi sosyal medyadan facebooktan ailesine vs bulsan birseyler çıkar da. Direk yüzüne sorarsan çok etik olmaz. He eğer senle ciddi düşünüyordur vs maddi durumdan bu zamanda böyle söyle dersin eğer maddi durumu iyiyse anlatmaya başlar ikna etmek için.
00 Yorumla Söyle ne kadar maaş alıyorsun ne kadar birikimin var ona göre ilerleyelim
00 Yorumla- 1 ay
Bir erkeği maddi durumunu bilmeden sevdiğinizde mutlu olacaksınız. Para gelen, parayla gider. Bilen bilir en eski mesleklerden biridir.
Bunu aldın duvarınıza asın. Telif istemiyorum.114 Yorumla- Soran1 ay
Abi parasında değilim yemin ederim sadece bu yasa kadar çok zorluklarla büyüdüm hep borç ödedik bu 2 senedir rahatım baba evinde ama evlendikten sonra da böyle bir şey yaşamak istemiyorum ki en doğal halim gibi geliyor sadece bir evi olsun isterdim bunu öğrenmek istiyorum
- 1 ay
Dünya hali bu. Evim var, yazlığım var fakat yarının bana ne getireceğini bilmiyorum. Hadi diyelim çocuk zengin. Bahsettiğin gibi evi var, arabası var falan. Yarın ters bir durum olsa aklına bu yazdıkların gelecek. E şimdi bunu düşününce seninle ilgili iyi bir izlenime kapılmıyorum. Umarım senin için her şey iyi olur fakat umarım o çocuk senden uzak durur. Yazık günah adama.
- Soran1 ay
Ciddi düşündüğüm birinden hiç mi bir şey beklememeliyim inanılmaz saçma geliyor eğer cidden bunun için kötü bir izlenime kapilacaksa umrumda değil kapilabilir kendimi de dusunmeliyim
- 1 ay
Çalışıp yaparız. Beraber başarırız demen gerekiyor. Eğer ciddi düşünüyor olsan kendimi de düşünüyorum demezsin. Kendini düşünen insan hele ki maddi konularda özellikle viziteyle yanına girilen insanlardır genelde. Neyse, tanımıyorum bile neden daha fazla iğreneyim ki.
Hayatında başarılar. Umarım zengin bi tokmakcı bulursun da onun tarafından kapının önüne konursun. Çünkü kesinlikle böyle olacak. - Soran1 ay
Evi ve yazlığı olan birine göre nasıl rahat konuşuyorsun aileme bjr ev alana kadar neler çektik annem daha fazla sürünmesin diye babadan zengin olan nasıl da belli oluyor ben gördüm annemin babamın neler çektiğini yoluna olmedigim biri için böyle şeyler yaşayamam ki fikrinin de pek önemi yok insanca bir şey sordum
- 1 ay
Keşke ailemden kalsaydı emin ol bu lafın hoşuma giderdi. Aile bana külfetten başka bir şey değil. Dahası da olurdu tek başıma olsaydım. Sen hala konuyu çarpıtarak manipüle ediyorsun. Aynı evin içinde beraber hayatını adayacağın insandan maddi kaynak bekliyorsun. Evet kendince haklısın ancak ana imla hakkı bu değil. Seviyorsan başarırsın sorgularsan olmaz o iş. Hayatın sistematiği böyle işlemiyor. En çok ne üstünde duruyorsan onsuz kalırsın. Neyi çok seversen o gider bir şekilde. Para her şeydir diyen insan para için her şeyi yapacak insandır.
Öncelikler inceliktir azizim. Ben başka şey diyorum sen başka şey. - Soran1 ay
Ben mi anlatamadim ısrarla anlamak mı istemiyorsun anlamadım çocuğa aşık değilim daha 1 aydır konuşuyoruz tek istediğim en azından biraz birikim ama hiç yoktan sıfırdan borcun altına evlenir evlenmez girilmez hele bu ekonomi de asla girilmez şimdi böyle sorular sormayayim okey ama bir 6 Ay sonra mutlaka bir şeyler hissedecegim ve sonra istemediğim cevaplar aldığımda her şey daha da kötü olucak belki çocuğun günahına da girmiş olacağım sadece ciddi düşünüyorsa eğer neye göre olduğunu bilmeye hakkım var diye düşünüyorum pat diye sormayacagim ya da aptalca bana ne vaad ediyorsun demeyeceğim ki hakkım da yok sadece ileriye dönük planlarini bilmek istiyorum ona göre çizeceğim yolumu neden yanlış anlaşıldım bilmiyorum buraya yazmamın sebebi de bir erkekten fikir almaktı nasıl kırmadan ya da nasıl daha normal sorabilirdim diye
- 1 ay
Sevmediğin halde evlenmeyi düşünerek kendini kıracaksın. Maddi durumunu öğrenmenin peşine düşerek kişiliğini kırıyorsun. Çocugun bir şeyi olsa veya olmasa bile yaşadığın her an yaşanacak bunlar. Bahsettiğim şey çocugun mal varlığı değil. En başında söylediğim gibi, hayatın ne getireceğini bilmiyoruz. Şimdi bir sürü şeyi olabilir. Ters bir durumla karşılaştığında ne olacak? Seni anlıyorum ve olumsuz bir durumla karşılaşırsan ne olacak diye soruyorum. Şimdi neyi olursa olsun 1 sene sonra 0 olabilir. Eksi bile olabilir. Hayatın gerçeklerini söylüyorum ben. Öğrenmen sana bir şey kazandırmayacak. Sevmiyorsan katlanamazsın, katlanamazsan uzak duracaksın. Aylık 25k kazanan biri aileden zengin değilse çok bi şeyi yoktur zaten.
- Soran1 ay
Tabiki hayatın ne getireceği belli olmaz milyonluk olabilir evleniriz sıfırı görürüz allahin işidir derim çalışırım köpek gibi ama bile bile de böyle bir şey yapmak istemiyorum 15 yaşımdan beri çalışıyorum inanılmaz yokluk çektim şu an şükür rahatım biraz böyle bir şey için rahatımdan olmak istemiyorum ki bence en doğal hakkım benimle ciddi düşünen birine hayat planlarını sormak çünkü uymazsa fikirleri ya da benim fikirlerim şimdiden ayirirdik yollarımızı cidden üzüldüm bu kadar yanlış anlaşıldığıma
- 1 ay
Hayatının iyi olduğunu düşünüyorsan o topa girme. Kimseyi de üzme. Mantık evliliği yaparsın buna eyvallah ama yarın daha mantıklı bi şey aklına gelirse işte büyük sıkıntı :)
Yanlış anlaşılmadın, verecek cevap bulamadın ve manipüle oldun. Sohbetin için teşekkür ederim.
Selametle. - Soran1 ay
Birbirimizi yanlış anladık biraz ama fikir almak istiyorum senden çocuk bana karşı boş değil farkındayım karşılıklı değil hislerimiz ve ben en başından bilmek istiyorum 1 Ay oldu güzel de gidiyor ilişki ama biraz bir şeyler bilmek istiyorum akıl ver bana lütfen
- 1 ay
Bu uygulamayı yeni kullanmaya başladım ve ne yapacağımı bilmiyorum. Ulaşmaya çalıştım ama beceremedim. Mesaj yoluyla iletişim kurulmuyor sanırım.
- 1 ay
Ya da ben beceremedim bilemiyorum.
- 1 ay
Bu güncelleme bana değildir umarım.
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Senin maddi durumun nasıl ona göre sormaya hakkın olsun
05 Yorumla- Soran1 ay
Aynı yerde çalışıyoruz maaşlar yakın birbirine yani çok bir şey almıyoruz
- Cevap sahibi1 ay
O zaman durumu aynıdır senle iyi olsa orada neden çalışsın az mantık
- 1 ay
güzelsin o zaman sevmiiyorsan kaşarlık yapma köylü kurnazı
- 1 ay
sevmiiyorsan kaşarlık yapma köylü kurnazı
- Soran1 ay
Mahir host ulan az öteye git
Parasına göre hareket edeceksen eğer bu ilişkidr ortada sevgi olmadığı belli
İnsanları kullanmayın belki hatta sen onu kullancam diye girersin ama o seni kullanır
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
mesleğini sor ve ne zamandır o işte çalıştığını sor ortalama hesap yaparsın ona göre
00 Yorumla - 1 ay
Erkekler yorumlarda niye ağlamış anlamadım evlilik düşünüyosan bunu bilmen en doğal hakkın oturup konuşulması gerekiyo konuyu açtığı zaman nasıl yapıcaz nasıl olucak tarzında sor direkt bence
01 Yorumla- 1 ay
kaşa r öyle bir soruyor ki sevmiyorum zaten niye zaman kaybedeyim diyo resmen parasına bakarım diyo sende küçük kaşa*r mısın
- 1 ay
Açık açık sor ciddi düşünüyorsun ama senin hakkında çoğu şeyi bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum de. Mesela ne iş yapıyorsun ciddiysen ileride nasıl geçincez falan de.
00 Yorumla - 1 ay
Ciddi düşünmekle parası olması ne alaka? Bir ev kuracak gücü görüyor kendinde demek ki. Fazlasını aramaya gerek yok.
00 Yorumla - 1 ay
Senin gibi kadınlarla evlenen erkeğin aklından şüphe ederim. Yarın bir gün boşandışında ömür boyu nafaka ödemek zorunda kalır.
00 Yorumla Kullandığı telefona giydiği kıyafetlere ayakkabıya oturduğu eve bak direk anlarsın maddi durumunun nasıl olduğunu.
00 Yorumla- 1 ay
O seni ürkütmeden cinsellik olayını nasıl açıyor bak diye soruyorsa sen de sor
11 Yorumla- Yeni 1 ay
👍
Bilmiyorum ki canım benim 😍😍😍😭😍😍😭😭😭🥰🌸🥰❤️❤️🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🥰🥰😭😭😭
00 Yorumla- 1 ay
E devletinden bak neyi var neyi yok üstüne beli olur.
00 Yorumla bir kadını ürküterek bakire olup olmadığı nasıl öğrenilirse öyle kral
01 Yorumla- 1 ay
Ciddi düşünüyorsa vardır kendine göre hazırlığı sanane🙂
00 Yorumla - 15 gü
ne iş yapıyorsun diye sor
00 Yorumla - 1 ay
Telefon markası varsa aracı ne iş yaptığı
00 Yorumla - 1 ay
Hangi arabayı almak istiyorsun diye sor
01 Yorumla- 1 ay
Hayallerini sor hayalleri fakir olanın hayatı da fakirdir
- 1 ay
Tipik bir kezban örneği.
00 Yorumla - 1 ay
Arabasının markası ne evi var mı ne iş yapiylr
00 Yorumla - 1 ay
paranın kimde olduğu belli olmuyor ya
00 Yorumla Yatımın mazotu senden bu hafta de😂😂
00 Yorumlaİşinin ne olduğunu biliyorsan öğrenirsin.
00 Yorumla- 1 ay
Banka hesap özeti iste
00 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi