Gizli Üye(30-35)1 yılTürk toplumuna dayatılan bir gelenek Avrupa ya da gelişmiş ülkelerde bunu göremezsin şahsen benim zoruma giden gençlik dönemlerinde bedavadan milletle yatıp hiç bir masraf ettirmeden sonra birini bulunca bakire gibi davranıp bir dünya masrafa sokan kız hani gerçekten temiz ve bakire olsa anlarım ama millete bedavadan verip koklatıp sana geldi mi evlenmeden olmaz diyip ve altınlar eşyalar isteyen kadın dünyanın en ahlaksız insanıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Siz kadını aldatınca kadın ayrılmıyor tolere ediyor "yuvayı dişi kuş yapar yuvanı bozma" diyorsunuz ya hani. her şey her alttan alma kadından beklenir. Siz tolere etmezsiniz aldatilinca kadın gibi çocuklarım için demez ayrilirsiniz. İşte bu yüzden dişi kuş herşeyi hazmetmek zorunda. Alttan alacağınız hicbirşey yok. Yapacağınız tek şey maddiyat sağlamak. Onuda dişi kuştan bekliyorsunuz ama herşeyi dişi kuş yapsın erkek kuş ne işe yarıyor acaba? Yuva tek başına dışı kuşun herhalde erkek kuş misafir falan.
92 Yorumla- 1 yıl
Güzel fikir :D
- 1 yıl
Sağ ol
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılEski zamanlardan kalma bir söz. Eskiden kadının bir erkekle evlenmesi kadın için büyük bir olaydı. Hediyeler alıp evi kadın hazırlar erkek ise o eve avcı ve kollayıcı olarak gelirdi. Bir nevi evcilleştirilmiş köpek misali :D Tabi değişen zaman bu sözün anlamını da değiştir. Sanırım yuvayı dişi kuş yapardan kasıt evi çekip çevirmesi temizlik ve toparlama :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBence normaldir. ben varken şahsen kadına para ödetmem.
20 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMaliyet erkeklere kalabilir ama o yuvayı idame ettirmek kadının görevidir gadası
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 325 cevap paylaştı. fiiliyata bakacak olursak yuvayı erkek kus yapıyor. yuvanın ilk yapılıs asamasındaki mali yük cogunlukla erkekte. hani bi istatistik olsa keske türkiyede evlenen 2023 yılında x cift var. bu evlilik maliyeti cift ortalaması y tl. bu y tl nin orantısal dagılımı erkek/bayan z.
neyse fiiliyat böyle bro. erkek olmucaktın. ya da kestircen:D o atasözü fiiliyatta yok. manevi kısmı konusunda hanım tarafı belki agırlıgın %50den fazlasını alıyor olabilir. ama maddi kısımda erkek hani herhalükarda daha büyük yükü alır. hani askım tüm faturaları toplayak sonra yarı yarıya 2 taraf odesin dese bana kız tarafı direk sorgusuz kabul ederim:D alman usulu yani. bosanırkende opulen erkek oluyor.
10 Yorumlamaalesef ülkemizde kadın erkek eşit iş olanaklarına sahip değil. kendimden örnek veriyorum el becerim olmasına ve 1 den fazla alanda bilgi sahibi olmama rağmen asgariden yüksek bir iş bulamam. evi boyayan ustadan 10 kat daha iyi boyarım ama o işi bana yaptırmazlar veya erkeklerin ustalık yaptığı çoğu iştede öyle yeni yeni nadiren kadın toplu taşıma sürücüleri çıktı. iş olanakları ve gelir düzeyi bu kadar kısıtlandığı sürece maalesef bu toplumda erkekden beklenir. ben 2 tarafında masrafları üstelnmesi taraftarıyım. Ben yakın zamanda ev kurdum sevdiğim insanla elimizden geldiği kadar kimde ne varsa verdi senin paran benim param demedik. ama aileler de problem var herkes başkasına topu atıyor ev yaptırcaz yine parasını ödemesi derdi bize kalıyor vs. çok uzun yazdım ama keşke adil iş olanağı ve cinsiyet ayrımı olmasa
31 Yorumla
1 yılE öyle. Tek başına al onları kur bakalım yuvayı kurabiliyor musun?
Biz kadınlar yuvayı şekillendiriyoruz mesele sadece temizlemek değil ruhunu katmak sevgiyle sevgi bağlarıyla yapmak.
Ha tabi bu demek değil ki maddi her şeyi adama yıkalım 🤦🏼♀️ yapılcaklar yapılır.
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 438 cevap paylaştı. Kuşalar yuvanın içini yapar alt yapı erkeğe aittir bunun sorumluluğunu alamayacak insanlar zaten evlenmemeli.. evlenip kirayı bile kadına ödetenler var..
62 Yorumla
1 yılSiz de gidip erkekleri inek gibi sağan ailelerden kız almayın. Biraz modern aile çocuklarıyla sevgili olun. Akıllı olun. Ben erkek olsaydım gidip ye bı doğulu kız almazdim, elime altin listesi tutusturan herkesin anasını mk diyip ayrilirdim ordan
42 Yorumla- 1 yıl
Güzel konuşmuşsun. Erkekler senin dediğin gibi yapmalı. Sırf kızın ve kız tarafının gönlü olsun diye erkekler kendisini kullandırtıyorlar. Bunun sonucunda da bütün ekonomik yük erkeğin üzerinde kalıyor
Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı. Bu söz aslında maddi durumdan ziyade aile içi işleri yönetmeyle ilgili söylenmiş bir şey. Hatta yanılmıyorsam bununla ilgili soru da sormuştun geçenlerde
39 Yorumla
1 yılKesinlikle katılıyorum. Kadınlar ev kurarken ev eşyalarının alımına ortak olmalı. Bunu yapmayan tüm kadınlar benim gözümde aç ve insan sömüren…
Kadın teklif etti ve erkek almadıysa çok çok iyi durumdaysa bir şey demiyorum ama zorluk içinde bir şeyler yapılıyorsa kadınlar da ortak olsun. Ortalama bir durumdaysa erkek yine ortak olmalı kadın. Her şeyi erkeğe yıkan zihniyetteki kadınlar her zaman gözümde çingenelik yapandan öteye geçmedi.20 Yorumla
1 yılO deyimin bence anlamı şu; Aile bireyleri kendini dağıtsada kadınlar genel olaak toparlayıcı düzenleyici oldukları için.
Ben böyle yorumluyorum. Yoksa evlilik için gereken tüm maddi koşullar erkeğin sırtına yük gibi biniyor.
Yalansa yalan deyin.
10 Yorumla
1 yılYoo ben o kadar belgesel izledim yuvayı yapan içine çalı çırpı taşıyan dişi kuş ile ciftlesmedennonce dişi kuşa solucan veya yemek getiren erkek hatta erkek de kuluçkaya oturuyor tek farkı var dışı kuş ile erkek kuş nöbetleşe yumurtaya oturuyor ama dışı kuş sadece kendi karnını doyuruyor ama erkek kuş hem kendi karnını doyuruyor hemde dişiye yiyecek getirip ağzına kusuyor. Ayrıca dışı kusta bebisleri olduğunda da en çok yemeği erkek kuş getiriyor
10 Yorumla
1 yılYuvayı dişi kuş yapardan kasıt bence çocuk yapar aile kalabalıklaşır ve manzara bir yuva gibi görünür.. Mantığıyla eskilerin bir deyimi diye düşünüyorum. Yoksa eskiden çoğunlukla erkek yeni evin masraflarını üstlenirdi. Şimdilerde kızlarda neredeyse yarısını üstleniyorlar. Durumu daha iyiyse kız yapar her şeyi sorun etmez.
10 Yorumla
1 yılGünümüzde artık evlilik masrafları ortak ha bazı bilinçsiz ve bencil aileler ne yazıkki tün yükü karşı tarafa atma derdinde orası ayrı ancak genel olarak ortak artık bunlar. Yuvayı dişi kuş yapar sözüne de gelirsek kadın ev işi yapsın yemek yapsın ütü yapsın çamaşır yıkasın çayını kahveni getirsin bide üstüne bakımlı olsun. Ancak hayat şartları tek maaş zor gitsin birde işte çalışsın anne olsun çocuklara baksın kocasına evine de yetişsin ama bu anasının paşası erkeklere yetmesin yani çoğu toplumda hala tüm yük kadının üzerindeyken yuvayı tabiki dişi kuş yapar erkek kuşun hiç bi şeyden haberi yoktur ki
10 YorumlaO söze asla katılmıyorum. Yuvayı dişi kuş yapmaz. Yuva birlikte yapılır. İki iken bir olmak buna denir. Aynı şekilde masraflarında tek bir tarafa yüklenilmesini doğru bulmuyorum. Madem evlilik gibi büyük bir karar alınıyor o halde her iki tarafta elini o taşın altına koyacak.
10 Yorumla
1 yılAbi dişi kuşun ayrı derdi var... erkek kuşun ayrı derdi var... Artık el ele verin de beraber dayanışmayla ilerleyin...
Her şeyi çözdük problemler bir evlilik maliyetine kaldı. Ulan seviyorsan gerekirse sadece nikah kıyar yine de evlenirsin. Sonra paranız olunca güzel bir evlilik yaparsınız.
10 Yorumla
1 yılErkek yuvaya ihtiyaçları getirir, kadın o ihtiyaçları düzene sokar. Yani şöyle ki erkek avlayıcı, kadın toparlayıcı. Kadın evi düzenlemek ve evi yönetmekle yükümlü.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuğu kadın büyütüyor bedeninde. Hamileliğin kadının üzerinde yaptığı tahribatı erkek paylaşamıyor. Veyahut doğum sonrası destek olmazsa kadın çocuk bakacağı için kariyeri bitiyor. Erkek yine çalışmaya devam ediyor. Çok nadiren çapraz çalışma saatlerinde beraber çocuğa bakabiliyorlar. Bu sebeple ben bu maddi kısmı erkeğin yüklenmesi durumunu normal karşılıyorum.
20 Yorumla
1 yılYuvayı dişi kuş yapar aslında maddi değil manevi bütünlüğü kadın kişisinin yapmasından gelir. Ataerkil toplumun hala izlerini taşıyoruz. Ataerkil toplumda zaten maddi kazanç sağlayan hep erkek ev içi idaresini yapan kadındır. Örneğin bir kavga tartışma olduğunda evde kadının alttan almasını bekleyen bazen maalesef hala gördüğümüz kadın aldatılsa bile erim eşim deyip hayatına yuvasına devam etmesi bekleniyor.
10 Yorumla
1 yılYemek, temizlik, çocuk, gün yorgunluğunda kocanın gönlünü almak, ve dinlenme günü olmayan bir kadın yuva yapmıyor mu şimdi?
13 Yorumla- 1 yıl
Yapıyormuş demekki.
- Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBir dakika bize ps5 , oyuncu bilgisayarı , benzinli profesyonel oyuncak almıyorlar mı nıkahtan önce 🥹
12 Yorumla Gelin tarafının durumu iyiyse altın çok takılır belki umudu yitirmemeli:) o da masrafları amorti eder..
14 YorumlaKadının yaptiklari maliyetle karşılanmıyor. Kadın olmak çok zor ve çalışıp eşine destek olan kadınlar da var
12 Yorumla- 1 yıl
@Yas3e katılmıyorum kadın olmak başlı başına bir velinimettir. Kadınlığı zorlaştıran tek etken yanlış koca seçimidir. Maliyetle karşılayamayacağımız tek şey zamandır.
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÖyle tabi ama kadınlar yuva konusunda daha çok kapsayıcı oluyorlar. O yuvanın bütünlüğünü bozmamak anlamında yapıcı davranıyorlar. Tabi daha sonra ne olur bilemem..
Evlilik, geçinme yönetmeni tamamı ile erkek.
10 Yorumla sanki burada küçük bir nüans farkı var. yuvayı dişi kuş yapar, yani sen malzemeyi alır getirirsin çalı çırpı v. s. o da yuvayı yapar. dişi kuş yuva yapar gibi anlaşılması doğru değil, kesinlikle yanlış.
10 Yorumla
1 yılMaddi olarak sana eziyet çektirenden uzak duracaksın. O ne fenadır o.
13 Yorumla- 1 yıl
Yorumlar felaket sanırım. 🤣
Dışişleri bakanı olduğu için olabilir mi 😂😂 kadın daha çok iç işleri bakanıdir
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 362 cevap paylaştı.
1 yılHayır erkek kuş yapar yuvayı dişide beğenirse gelir oturur
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle
Hele siz bir de doğudan kız alın bakalım evlilik maliyetini görün
11 Yorumla
1 yılHerkes elini koysun taşın altına biraz bu ne arkadaş😂
13 Yorumla- 1 yıl
Yetti ya nedir bu çektiğimiz 😃
Evlenecek kadar param olacağını düşünmüyorum
11 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılYuvayı dişi kuşi yapar, fakat erkeğin de bir şeyler alması gerekmez mi? 😃
14 Yorumla- 1 yıl
Aferin size. 😂😂👏👏
- 1 yıl
Birşeyler almaktan ziyade insanlara ayaklı cüzdan muamelesi yapmak çok yanlış. Eğer ironli yaptıysanız aldırış etmeyin bu benim kusurumdur.
- 1 yıl
@Femboyarzu bütün yorumlarda erkek yanlısı yazmışsın. Ya cinsiyetin erkek ya da ağır pick mesin
Gizli Üye(25-29)1 yılBu erkekler yakında regl felan da olur. Adam olamadıkları kesin de . Soruya bak düğün masrafını karşılayamayan neden evlenir ki. İleride evi de geçindiremez.
Yuvayı dişi kuş kurar çünkü erkeği dişi seçer evi o düzenler. Herşeyi cimriliğinizle yamultmaya çalışmayın.
20 Yorumla
1 yılErkek maddi anlamda yuvayı kurar kadın manevi anlamda evliliği ayakta tutar ama artık bu böyle değil iki taraf da çalışıyor ve birlikte yapıyorlar her şeyi
10 YorumlaAslında yuvayı erkek kuş yapar, dişi sadece yumurtlar😃 Evlilik maliyeti konusunda iki tarafta yardımlaşmali, bazen evlenen erkeğe acıyorum masraflar çok
10 Yorumla
1 yılTürk töresinde durum böyle zaten. Evin dizilmesi işini kız tarafı yapar erkek tarafı değil. Günümüzde ülkemizde işler tam tersi işliyor. Asya'da Türk devletlerinde hala bu adet yaygındır.
10 YorumlaKuşlarda ne oluyo mesela erkek kuş gidip çalı çırpı topluyo, dişi kuşta ondan yuva yapıyor. Yani erkek getirir kadın pişirir mantığı aksk tabi rolleri değişmek isteyen olursa kendi bilir mdkd
13 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO sırada eşyalı eve geçelim, sade bir nikah bir yüzükle evlenelim, balayına gerek yok, ikimizde çelışır evi geçindiririz birlikte ev almaya çalışırız, her şeyi birlikte yaparız diyen senin aldatılırken ekrana yansıtılan yüzü
20 YorumlaAtasözünün anlamı aile içinde düzen, huzur ve sıcaklığın sağlanmasını kadın sağlar demek... Maddi bir anlamı yok
20 Yorumla
1 yılMaddiyat olarak erkek fakat yuva dediğimiz şey sevgi huzurdur kadına şeker ve su ver sana tatlı yapar gibi düşün
20 Yorumla
1 yılOnu o anlamda söylememişler ama o yuvayı karı koca birlikte yapar yuva içinde sevgi varsa yuvadır mutluluk varsa yuvadır
10 Yorumla
1 yılDişi kuşlar parayı tatile dudak ve burun ameliyatı harcadığı için borçlardan popon toplayamıyor.
10 YorumlaO yuvayı yuva yapan dişi kuştur yani biz içindeysek yuvadır anlamında.
kadın düşmanları sizi cimriler erkeklik yapmaktan kaçıyon herhalde.
11 Yorumla
1 yılArtık kadınlarda çalışıp eve destek oluyor bu sebeple ne dişi kuş ne erkek kuş ikisinin de ortak payı var olmalı da
10 Yorumla
1 yılErkekler yüzünden kadınlarla eşitliğe inansalardı bizde çeyızde eşitliğe inanırdık puhah 😆
10 Yorumla
1 yılKadın ve ailesi anlayışlı olacak. Erkek de suistimal etmeyip yapabildiğini yapacak
10 Yorumlabence cogu şeyi erkek başlatır kadın devam ettirir. tüm temelleri erkek atar.
10 YorumlaBize yığıyorlar anlayacağın 😀 Nomercy botu ne günlerdi :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar erkeklere enerji verir, erkekte bunu materyal olarak bu alışverişi dengeler. Erkek maddi olarak kurar, kadın içine ruhunu, enerjisini , içsel değerini katar.
16 Yorumla- 1 yıl
Bazı kızlar olumlu enerji vermeyi bilmiyor, negatif enerji vererek o ilişkiyi mahvediyorlar. Yani kızların verdiği her enerji olumlu demek değildir.
Cevap sahibi1 yıl@KarizmaGenç1 Bu da doğru temiz ve kaliteli olmalı, erkekte cömert olmalı buna karşı. Ben olumlu kesiminden bahsettim. Dediğiniz noktalarda doğru.
- 1 yıl
Bundan 2 yıl önce bu siteden bi kızla tanışmıştım. Biraz konuştuktan sonra instaya gectik ve oradan da numarasını verdi, birbirimizi arayarak sesli konuşmaya başladık. O zaman anladım ki bazı kızlar cidden büyük sorun ve dertmiş 😄 Hem konuşma üslubuyla hem de bana attığı triplerle benim içimin negatif enerjiyle kaplanmasına sebep oldu 😄 Hayatımın dersini aldım, bunun gibi başka sorunlu kızlar da hayatıma girdi, cidden kızların çoğuyla sevgili olunmazmış hatta flört bile edilmezmiş bunu net bir şekilde anladım. Bu devirde temiz kız da kalmadı ki. Kızlarin çoğu artık evlenmeden birçok erkekle cinsellik yaşıyorlar. Kızların kalan kısmı da kişisel ve karakter olarak sorunlu. Hem bakire olup, hem güzel olup hem de düzgün karaktere sahip olan kız sayısı çok az kaldı. Erkekler de cömert olmalı ama buna değecek kız sayısı çok az kaldı.
Cevap sahibi1 yıl@KarizmaGenç1 Güzel yazmışsınız, ama bir kısma değinmek istiyorum "temizlik" cinsellikle alakalı değil. Ruh temizliği, iyi niyetler, anlayış, ahlaki etik, nezaket, dürüstlük benim için temizlik budur. Evlendikten sonra kadın pislenmiyor sonuçta. Bu yüzden temizlik algısı önemli. Hiç cinsellik yaşamayıp içinde hasetlik , sinsilik, kin ve öfke gibi duyguları biriktiren insanda gördüm. Bu tarz şeylerde değerler önemli karakter önemli ahlaki etik ve inaçlar önemli. Nasıl ki kız sayısı az kaldı ise erkek sayısıda az kaldı. Umarım istediğiniz gibi birisini bulursunuz ama kendinize şu soruyu sorun "ben ne vaad edebilirim böyle bir kadına?" Biraz fazla derin ve nüansı olan bir konu aslında bakarsanız ancak benzeri benzerini çeker bu fizik kuralıdır..
- 1 yıl
Bir yerde de temizlik hijyenle ve karkaterle alakalı olduğu kadar cinsellikle de alakalıdır. Çünkü evlenmeden önce 10-15 tane erkekle ilişkiye giren veya sevişen kızlar var. Bu kadar farklı erkekle birşeyler yaşayan kızlar o erkeklerden hastalık kapabiliyorlar. Bu durumda 10-15 erkekle sevişen ve bu durumdan dolayı cinsel yolla bulaşan hastalıkları kapan bir kız nasıl temiz olabilir? Bana gelip de bir sürü erkekle cinsellikle yaşayan kızları savunma. Ayrıca ben böyle kızları da istemiyorum. Sevdiğim kızın bana özel olmasını isterim. Geçmişinde çok sayıda erkekle birşeyler yaşamış bir kızın bana özel olduğunu da hissedemem bu durumda öyle bir kızla mutlu da olamam. Mutlu olamayacağım bir kızla niye gelecek düşüneyim ki? Tabi ki bakire olmayan kizlardan uzak durucam bu benim en doğal hakkım. Aynı şekilde bakire olup da karekteri bozuk olan kızlardan da uzak durucam. Hem güzel, hem karakterli hem de bakire olan kızlar tercihim olacak.
- 1 yıl
Sen daha fizik kurallarını bilmiyorsun. Benzerler birbirini çekmez, zıt olanlar birbirini çeker. Fizikte zıt kutuplu olan mıknatıslar daima birbirlerini çekmişlerdir. Hayatıma giren kizlar kötuyse veya sorunluysa, o zaman bu benim çok iyi kalpli birisi olduğumu gösterir. Bu arada iyi dileğin için teşekkür ederim, inşallah sende kendine göre birisini bulursun.
1 yılsimdi daha cok ortaklasa yapiyolar ama haklisin kalan kisim icin bi lafim yok
10 Yorumla
1 yılYok artık hiç böyle değil. Çevremde evlenenlerin yüzde 90i artık her şey ortak şekilde ilerliyor.
Bu anlayış geçmişte kaldı artik
13 Yorumla- 1 yıl
Mesele mutlu olmak ve ahlaklı insan olması. Evdir arabadir hepsi olur zamanla. Allah insan olanına denk getirsin
Evin temelini erkek kurar ve evide ev yapan devamlılığı sağlayan kadındır.
10 YorumlaCocugu o doguruyor o yuzden bu zamanda soylenmıs bı soz degıl oyle bakmak lazim
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış düşünce erkeke alıyor ama evi tertip düzenleyen, evi ev hissi yaşatan yine kadınlar. Al bakalım otur yalnız yalnız beyaz eşyalarınla
10 Yorumla
1 yılGünümüz dünyasında kadınlar hep ön planda tutulmak istiyorlar ve eşitlik adı altında erkeklere haksızlık ediyorlar. Yani sorunuzun cevabı olabilicek bir yanıt olduysa ne mutlu bana 😁.
23 Yorumla- 1 yıl
Bir kadın olarak şu yorumu yazman... Kadınlar eşitlik adı altında çalışıyor eve destek sağlıyor ama erkek aynı şeyi eşine yapmıyor destek vermiyor. Kadın işten eve gelince tek başına ev işi yapıyor erkeklere haksızlık ediyoruz dimi? Erkekler bize haksızlık ediyor olmasın sende onları tutuyorsun pick me.
- 1 yıl
@Nocxks rezil bi insansın. Sırf kadın olduğun için toplumun sana yol vereceğini düşünmeye devam et. Türk aile yapısı kültürel olarak bu her zaman böyle kalıcak eğer kocanız/eşiniz aldatıyorsa tölere etmenize gerek yok çocuğunuzu da alın gidin? Nafakayı bile erkek ödüyor gelmişsin burada boş boş konuşuyorsun.
- 1 yıl
Rezil bir kadınsın kadınlığından utan burada hemcinsini satıp erkekleri koruyorsun birde erkekten alkış bekliyorsun. Bu kadar erkek meraklısı erkek yalaması olma. İnsanda bir utanma bir ar olur. Sen arsız bir kadınsın. Kadın neden aldatiyorsa çocuğu alsın gitsin? Babasının evinden mi getirdi. Essek gibi nafaka ödemek zorunda. Ya da erkek alır paşa paşa çocuğa bakar. Sen erkeksin aslında arsız utanmaz küstah pislik. Def ol buradan.
Gizli Üye(30-35)1 yıltabi kesin öyledir. o yüzden mi porselen takımları 30 bin lira?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu sebepten dolayı tüm masrafları kız tarafı üstlenmeli
12 Yorumla
1 yılEvlenme o zaman
21 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. Valla bilmiyorum ya nasıl olacak :D çekecez galiba.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 657 cevap paylaştı.
1 yılMaddi olarak erkekler yönetir maneviyat olarak kadınlar yönetir
00 Yorumla
1 yılOnun anlamı maliyet demek değil, huzuru ve mutluluğu dişi kuş sağlar demek
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım