AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Ver ve üstüne de 1 bardak soğuk su iç:) tabi 10 bin tl ile kurtulursan:)
her istediğini vermişsin demekki sende enayi bi vericilik görmüş
ver sonra burada yazarsın acil para nasıl bulabilirim diye... sakın öyle bişey yapma..
Umarım vermek gibi bir *ptallık yapmamışsindir..
İyi yapmışsin
Koy gödüne gitsin. Bir haftalık ilişkiyle borç mu istenirmiş. 🤨
Sevgiliden borç alınmaz. Hele de 1 haftalıksa hiç böyle bir alışveriş yapılmaz.
Dolandırıcı bence..
Uzak dur tatlım, daha kaliteli insanlara laik gör kendini.
Ben şahsen bırak sevgilimi bir kadından hayatta borç para isteyemem sanki yüz kızartıcı bir şey yapıyormuşum gibi gelir bana hatta kadını da bırak kimseden para isteyemem
1 haftalık çocuğa on bini bırak çanta bile emanet edilmez
Bir de soruyor musun 😃 daha 1 haftalık sevgili evlilikten bahsediyorsa o kesin evlilik değildir
Hemen ver parayı ve üzerine soğuk iç unutma soğuk su
Ondan adam olmaz alır parayı peşinden dolanirsin
benimde yok diycen 1 haftalık sevgılıyede onunda istemesi tuhaf geldı
Hayatımda bir kere bile bir tane kız arkadaşımdan bunu istemedim.
Erkeğe para mı verilir trol değilsen zırnık koklatna
Çok ihtiyacı varsa verilir, siz de insan değil misiniz? Ama daha 10 günlükse elbette verilmez önce arada güven inşa edilmeli.
Sakına 1 haftalık adı üstüne sıçmaya bile gitme şu an ne 10 bini
Sorman hata verme haberleri görmüyor musun millet yolucak kaz arıyor.
İlk defa bir erkegin bir kadindan para istedigini duydum şok geçirdikten sonra yazacagim bir dakika😂
Kız gerçek mi
Ya erkolar ne hale geldi
Oha ayril knka 😂
Hayır, daha bir haftadır sevgilisin ve ilk haftadan borç istedi. Verme sakın, geri alamazsın.
Verilmez tabi o kadar para.. sakın vereyim deme..
Aranızdaki ilişki boyutunu süresini bilmiyorum ama borç para her zaman düşman yaratır.
Vermek aptallık olur. Kısaca böyle diyeyim.
Verdim deme, verdim deme hala bu kadar apdal olunabileceğine inanmak istemiyorum yaaa
Ayır verilmez enayi misin sen. Sevgilisinden borç para isteyen erkekten bir bok olmaz
10 bin TL değil bin TL ver bak bakalım borcuna sadık birimi
Bu tür erkek görüldüğü yerde topçu atışına tabii tutulmalı
1) Borç istenmez kızdan.
2) Senin benim yok gibi patavatsız bir üslupla konusundan sana hayır gelmez.
Çok erken, işin başında para istemek masum bir davranış değil..
Kimseye borc vermeyin paranizin dilencisi olursunuz arkadasliklariniz bozulur.
Benimle de sevgili olurmusun yani adamdaki cesarete bak sen bizim özgüven bunun yanında çukurun dibinde
Bana da böyle diyor benim param var 4 bin mesela ben bir şey almak istedim bana dediği şey senin param benim param fark etmiyor falan çok garip eşqişfşw
Eee peki senden para alıyor mu
Hayır ben ondan alıyorum eğelfğele
Kesinlikle yapmamalısın yıllanmış bir ilişki bile olsa para istemek çok apayrı bir konu senin benim konusu evlilikte geçerlidir o da her evlilikte değil kaldı ki dünkü çocuğa 10.000 TL borç para vermek akıl işi olmaz..
Şundaki rahatlığa bak ya. Bırak borç vermeyi kaçarak uzaklaş.
Gevşek bi eleman cevapları okudukça kuruldum
Sorduğun iyi oldu o zaman. Gereğini yap ve huzur bul.
Şutluycam onu
Biz erkekler kolay kolay sevgililerimizden para istemeyiz. onunla hem 1 haftadır sevgiliymişsin hem de 10 bin istemiş ki dediğine göre bunu rahatça söylemiş. bir erkeğe bunlar rahat konular değildir. O yüzden iyi düşün derim.
Verme yok de geç sonrasında da bence biraz daha bir birimizi tanıyalım hızlı gitti falan de hatta yol ver gitsin. O ne demek ya daha 1 hafta olmuş sen ben yok sevgiliyiz ne demek. Millet aşmış ya
Bak canim bu insan annesi babası akrabası arkadaşı kalmamis cünkü hepsini bir güzel dolandırmış sıra sana gelene kadar bir erkegin etrafında borc isteyecek cok insan olur akıllan ve uzaklaş
Tabi ki hayır. Daha 1 haftalıksınız 10 bin tl borç ne demek. Sanki 10 tl istiyor
Aşkbahçem sen mi bırakırsın biz mi zorla bıraktıralım
Bıraktımmm ya
Hayır sömürebileceği birini arıyor güvenme sakın para verme çok erken
Bence vermemelisin çünkü daha 1 hafta olmuş yeteri kadar tanımıyorsun bu kadar çabuk güvenme ve en yakın zamanda yolunu ayırmaya bak 1. Haftada 10bin isteyen 1 ayda 100 bin ister
Kocama bile vermem borç jdhhd giden geri gelmiyor 😆
Eyvah kocaya verilir be arkadaş
Bu dolandırıcılık da iyice revaçta he. Bas tekmeyi.
Deli misin kızım sen bir haftadır tanıdığın adama 10.000 TL borç para mı vereceksin
Bana da versene bi 10 bin sen iyi bir kardeşe benziyorsun
Lan yuh 10 bin TL borç istemek nedir, isterse 10 yıllık sevgilim olsun günahımı bile vermem ya.
10 bin istemesi mi yoksa para istemesi mi kötü
Para istemenin kötülüğü kişiden kişiye değişir de yani borç istemek bence daha küçük miktarlarda olabilir 10 bin TL ne yani, o kadar borç isteyebilmesi için baya bir senenin geçmesi gerekir bence
@soran bırak bozulsun boş ver acaba sen isteseydin öyle bir şey verir miydi ona bakacaksın bu hayatta abla, ben bundan birşeyler istiyorum da o benden istese ben yapar mıyım, esas önemli olan o.
Yanlışlıkla birisini de etiketlemem peki🤣
yok doğru galiba neyse vermedim işte sonuç
Neyse abla umarım bundan dolayı ilişkiniz bitmez iyi akşamlar diliyorum sana😊
Verilmez parası yoksa sevgili yapmasın gidip iş bulup çalışsın onun sana vermesi gerekir tam aksine senden istememesi lazim
Kesinlikle verme ve ondan uzak dur seni keriz sandı sanırım söğüşlemeye çalışıyor açıkça belli. Dini imanı para. Yakında tehdit de eder o tipler...
Buraya yazacak kadar düşündüysen verme bence borç yazık olmasın oraya birde işi olmayan adamın 10k borcu nasıl oluyor anlamış değilim 😅
Erkeklerin illa yakın erkek arkadaşı olur veya etraftan bulur o parayı 1 haftadır sevgilinin ve senden para istemesi seni kullanmasi gibi bir şey olur
Hayır sakın verme böyle bir zamanda insan 5 yıllık sevgilisine dahi güvenip borç veremiyor sakın saçmalama
Senin paranı alıp kaçacak, parayı verirsen yüzünü göremezsin, işi olmayan adam o parayı ödeyemez, uzak dur, dolandırıcı o
Ben olsam vermezdim şimdi kimseye güven yok belki seni kandırıyor para için para alırsa Allah bilir ne yapar
sen ona 3000 tl varde onada tamam derse niyeti bozmuş demektir canoo
Verme sakin ayril olm bunasi yuzsuzluk daha ilk haftadan 10bin tl borc
Verilmez tabiki. Devir kötü kolla... yani 1 hafta ne
Verme onun devamı geliyor ne yazıkki eski sevgilime 350 bin liralık kredi çektim ödemeye çalışıyor şimdiki aklım olsa asla çekmezdim.
Ayyy şaka mı 350 bin kredi niye peki
Ödüyor mu
erkek adam sevgılısınden para ıster mı ben bosanmadan once esımden bıle ısteyemezdım
Verilmez ama ben paraya tapan kadinin 7 ceddini sulalesini... Para icin yeri gelir seni bile satar
ilk haftadan buna başladıysa içgüveysiye hazırlanıyor arkadaş ya da seni dolandırmaya
Ben babamdan para istemiyorum gelmiş 10 günlük sevgilisinden istemiş yol verirdim direk sen olsaydın
Ya merak etme şimdi çoğu kadın erkek aynısını yapıyor o yüzden ciddi ilişki düşünülmüyor