Öyle değeri yok bir öğle yemeği. Bankalar gelire göre belirliyor. Sizde öğrenci olduğunu ve ödeyemez diyerek vermiyorlar. Zaten faizi de çok olur. Demokrasi olmuş olsa o dediğiniz belkide olurdu.
1 ay sonra 500 TL yi öderim. 500 TL artış gösterir mi ödeyeceğim miktar? İş hesabı açtım yeni. Üniversite ye başlayacağım öğrenci de gözükmüyorum 500 teklif edilmesi normal gibi
İlk kez artırmazlar zaten, maaşın yatsın ona göre karar verirler. Tel ile müşteri hizmetlerini arayın ve sorun. 7/24 oluyor. İlk müşterilere faizsiz kredide veriyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kredi Kartı kullanılabilir limitinin %25'inden fazla çekemezsin. Kredi kartı limitini arttırmayı dene.
banka ne kadar veriyorsa o kadar alırsın limitinin yüzdesine göre hesaplanıyor
Limit o kadardır veya o kadar kalmıştır
Banka size o kadar vermek istiyor da ondan.
Niye işte? Kendi istediğimize göre nakit çekemiyor muyuz
500 ne Allah aşkına. Sokaktan birini çevirsem verir
Öyle değeri yok bir öğle yemeği. Bankalar gelire göre belirliyor.
Sizde öğrenci olduğunu ve ödeyemez diyerek vermiyorlar.
Zaten faizi de çok olur.
Demokrasi olmuş olsa o dediğiniz belkide olurdu.
1 ay sonra 500 TL yi öderim. 500 TL artış gösterir mi ödeyeceğim miktar? İş hesabı açtım yeni. Üniversite ye başlayacağım öğrenci de gözükmüyorum 500 teklif edilmesi normal gibi
Faiz dediğiniz şey 500 aldım ya ödeyeceğim fiyatının artması mı demek? 1 ay da artarsa kadar artar?
Tabiki hiç kimse ve firma bedavaya para vermez.
Çalıştığınız bir işiniz olmadıkça kredi limitini artırmazlar.
500 TL ye 1 ayda 532,50 TL ödersiniz.
Hıı 532 TL lik artış mu :) ben 600 700 ü bulur sandım sorun yok o zaman teşekkür ederim
Faiz bu artık oluyor değil mi? Başka şeyler de oluyor mu
şu an çalıştığım iş var ilk defa çalışıyorum ama aylık paramı almadım
Maaş hesabım bu zaten
Maaş bilginizi verirseniz yükseltirler.
Nasıl başka şeyler beliyorsunuz.
Son sorum. Yapı kredi de maaş bilgisi nereden vereceğim? Bulamadım da ben
İlk kez artırmazlar zaten, maaşın yatsın ona göre karar verirler.
Tel ile müşteri hizmetlerini arayın ve sorun. 7/24 oluyor.
İlk müşterilere faizsiz kredide veriyorlar.
Teşekkür ederim
Rica ederim İyi Akşamlar
Müşteriyi temsilcisine bağlanamıyor diyorrm nasıl yapılır o dda diyor ki kaç bakiyeniz var
Bakiye yok. Artı paramı 2 bin olmasını istiyorum diyeceksinizç
Kredi kartı limitim 200 miş %20 si nakit alaa biliyormuşum. Talepte bulundum arttırmak için birazdan dönecekler ve anında olacakmış çk sağ ol
En az 3 bin yaptır.
Bugün dönerler mi sence smss ile bilgilendireceğiz dediği bugün için ama sanmıyorum
Gelirimi eksik girdiğim için olmamış
Kadına onu nasıl giricem demiştim zaten şaka gibii. Bankaya gitmeye halim kalmıyor vaktim dde
Yarın dönerler mutlaka
İnternet şubesinden kolayca girebilirsin belki belgede isterler, Gelir beyanı için.
Ayrıca Kredi kartı da isteyebilirsin.
Ne yaptınız hallettinizmi
Sen iki bin çek aşkım