Arkadaşlar acil 2.500 cekmem lazim zirat bankasina gidip cekebilirmiyim daha doğrusu bana kredi verirlermi 12 ay yapsam aylık 235 tl ödüyorum. gerçi işimi buyutursem 12 aya bile gerek kalmaz neyse verirlermi ya
Öğrenci isen kredi çıkmaz. Önce bir yerde çalışıyor en az 2 ay sigortalı olman gerekiyor. Nakit avanslı hesap kartı çıkar bi de onu dene. En uygunu bu senin için
Bankadan bankaya nakit avanslar değişiyor. Önce mobil bankacılık kur telefonuna sonra da oranın müşteri hizmetleri bölümü mesajlaşma bölümü var. Oradan sor yardımcı olurlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kredi kartın yoksa ya da alamıyorsan kredi'de alamazsın. kredi kartın olsan kart limitine göre nakit avans'da kullanabilirsin.
Yok kredi kartin
Sigortalı çalışman gerekiyor önce kredi çekebilmen için. Gelirin yoksa kredi vermezler. Ama nakit avanslı hesap kartı çıkarabilirsin
Her ay düzenli öderim. araba fabrikasında 2 ay çalıştım 2 hafta önce isten çıktım şu an okuyorum calismiyorum da
Öğrenci isen kredi çıkmaz. Önce bir yerde çalışıyor en az 2 ay sigortalı olman gerekiyor. Nakit avanslı hesap kartı çıkar bi de onu dene. En uygunu bu senin için
Peki bu hesap kartını cikarsam max ne kadar cekebilirim birde kaç ay ödeme süresi var biliyormusun
Bankadan bankaya nakit avanslar değişiyor. Önce mobil bankacılık kur telefonuna sonra da oranın müşteri hizmetleri bölümü mesajlaşma bölümü var. Oradan sor yardımcı olurlar.
yaşın kaç o önemli çalışıyomusun
2 ay calisitim araba firmasindq çıktım şu an çalışmıyorum
20 yaşındayım
öğrenciye kredi çıkmıyorki
Ben bankaya gitsem vermezler yani dimi günü gunune öderim. Asla aksatmam ya napicam ben
Vermezler
Nakit avans çek.
O ne demek 2.50p cekebilirmiyim
Direk mobil uygulama üzerinden kredi çekebiliyon
Nasıl oluyor o
Yaz özelden anlatayım
Ne ozelmis arkadaş burdan yazicaksan yaz
Nakit avans çek
Nasıl oluyor ki o 2.500 cekebilirmiyin
Var mı kredi kartin
Yok ki sorun o zateb
Hemen çıkar