Yurtdışındayım bu yüzden bankayı arayıp soramıyorum, hesap kesim tarihini nasıl öğrenebilirim?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uygulamadan bakabilirsin
Bişe sorcam sana benim kredi kartı borcum var, yapılandırmak istiyorum ama ekstre kesilme tarihi yakın yazdı , yapılandırması ekstreden sonra yapılandıracak. Yapılandırmayı bir hafta önce bakmıştım , yapılandırdıgım gün ödeme günü veriyor hemen , ertesi gün veya 2 gün sonra ödesem olur mu yoksa kendisi hesaptan otomatik çeker mi? Çünkü hesabımda (borsa hesabımda) ki parayı otomatik çekti borcu ödemediğim için. Yine otomatik çeker mi yoksa yapılandırdığım için çekmeme durumu olur mu?
Talimat vermediğin halde hiç bir hesabından çekemez öncesinde çektiyse talimatın vardır onu kaldır
Hayır öncesinde de talimatım yoktu borcu ödemediğim için otomatik çektim1-2 ay ödemedim
Hemen çekmemesi lazım 1-2 günle
Anında çekiyor ben baya ödememişim galiba denemek için ablama para attırdımn attığı an çekti
Yapılandırdıktan sonra çekmez
Mobil bankacılık kullanmıyor musun?
Kullanıyorum ama nerede yazdığını bulamadım garanti bankası
Kredi kartı ya da kartlarım bölümü olması lazım. Oraya gir orada muhakkak yazar. Garantiyi kullanmıyorum ama mobilde canlı destek vs yok mu?
Bişe sorcam sana benim kredi kartı borcum var, yapılandırmak istiyorum ama ekstre kesilme tarihi yakın yazdı , yapılandırması ekstreden sonra yapılandıracak. Yapılandırmayı bir hafta önce bakmıştım , yapılandırdıgım gün ödeme günü veriyor hemen , ertesi gün veya 2 gün sonra ödesem olur mu yoksa kendisi hesaptan otomatik çeker mi? Çünkü hesabımda (borsa hesabımda) ki parayı otomatik çekti borcu ödemediğim için. Yine otomatik çeker mi yoksa yapılandırdığım için çekmeme durumu olur mu?
Yapılandırma işlemi yaparsan eğer. Hesabında para varsa otomatik kesmez.
Yalnız yapılandırma yapıldığı zaman borcun 3 ise 5 oluyor. Ve sana 9-12-24-36 ay seçenekleri sunuluyor hangisini kabul edersen faiz oranı ona göre değişiyor.
Hesabındaki para otomatik olarak kesilmez.
Aynen evet öyle seçenekler sundu örnek veriyorum 10 binse borç 15 oluyor falan. O sorun değil şu an benim için otomatik çekmemesi önemli , çünkü borcum miktarında param var ama bi transfer yapmam lazım. O yüzden tamamını kesmemeli. Taksitlendircem yani. Ama onu da yapılandırınca yapılandırdıgım tarih örnek veriyorum 15 i ise ödeme gününü de 15 i yazıyor , bu durumda 16 sı veya 17 si ödersem nolur?
Örnek üzeri konuşuyoruz zaten senin ekstren örnek 15inde kesiliyorsa senin zaten 25inde son ödeme tarihin olur. Yani ekstre kesim tarihinden sonra 10 gün daha süren var. Hesabından otomatik kesmez. Ama esktre kesim tarihinden sonra bu 10 gün içinde ödemezsen kesebilir.
Evet mesela bi önceki ay kesti otomatik. Ama az bi miktar vardı örnek veriyorum borcum 20 bin , 300 tl vardı borsa hesabında kesti. Tamamını ödemediğim için yine de ekstre kesildikten sonra Ödemiş sayılmayacağım için on gün bekler mi? Bu arada hesap kesimi tarihi yarın yani 23üymüş
Hesap kesim tarihi 23ü ise sen önümüzdeki ay 2si ve ya en geç 3ünde ödeme yapman lazım. 2 ve ya 3ünde ödeme yapmazsan hesabından otomatik keser
Anladım ama dediğim gibi mesela ben geçen ayda ödeme yapmadım , yani evet hesaptan otomatik kesti ama hesapta çok az bi miktar vardı onu kesti hatta geçen hafta acaba kesecekti diye ablama para attırdım hesabıma 100 tl , direkt kesti. Şimdi hesap yenilenecek diye kesmez mi diyosun yani
Hayır kesmez. Çünkü sana yeni bir ödeme planı yapılacak. ve dediğim gibi önümüzdeki ayın 2 si ve ya 3üne kadar ekstere kesim tutarını ödemezsen bir sonraki gün hesabından keser aksi takdirde kesmez.
Anladım süper çok teşekkür ederim cidden , ama tekrar emin olmak için söylüyorum bir önceki ay hatta 2 ay boyu borcu ödememiş olmak bunda etki oluşturmaz dimi senin dediğin gibi yeni ödeme planı oluşturmasında? Yani dedigim gibi kesti suana kadar ama hep kücük rakamlar o yüzden asgarisi ödenmiş bile sayılmıyor.
İstersen 6 ay ödeme yapma hiç önemli değil. Dediğim gibi sana yeni ödeme planı yapılacak ve ekstre kesim tarihinden sonra 10 gün müsaade ediliyor 10 gün içinde ödeme yaparsan sorun yok eğer yapmazsan otomatik çeker hesabından.
Tamam harika , 23 ü kesim günü ya hani 24 ünde mi geçerli olur bu yoksa 23 ünde mi? Ona göre parayı atcam hesaba kesilmesinden korkuyorum.
Ha bu arada bişe daha sorcam yapılandırma yaparken örnek veriyorum 15i bugün , ödeme günü 15i seçtiriyor sadece. Bu durumda 16 veya 17 sinde ödersek nolur
Bir şey olmaz. Hesabına parayı yatır kesinti yapmayacaktır.
Tamam çok saol. Öyle yapcam. Ama şu aynı gün olayını özellikle soruyorum zaten fena faiz biniyor bide onu aynı yün yatırmazsam acaba iptal mi oluyor dedim yapılandırma
Yapılandırma iptal olmaz banka alacağı faize bakar. Ama ödemeyi yapmazsan 3 5 ay bu sefer iptal olur yapılandırma ve borcun tamamını ödemek zorunda kalırsın
Sana özelden yazsam olurmuu
Olur
Mail gelmiyor mu?
Banka borcunu her türlü alır. Günü birlik almaz 10 gün zaman zarfında alır, bankayı aradın mı
Aramadım dedim ya yurtdışındayım diye. Anlatamadım ben galiba kendimi banka borcunu alsın almasın demiyorum da yapılandırmayı soruyorum yapılandırınca otomatik mi çeker ben mi yatırmalıyım.
Yapılandırma yapınca otomatik çekmez, sen yatırırsın. Günü geçerse oto çeker
Mobilden bak
Tamam da nerede yazıyor
Kredi kart bilgilerinde yazar
Hangi banka
Garanti. Buldum şimdi. Bişe sorcam sana benim kredi kartı borcum var, yapılandırmak istiyorum ama ekstre kesilme tarihi yakın yazdı , yapılandırması ekstreden sonra yapılandıracak. Yapılandırmayı bir hafta önce bakmıştım , yapılandırdıgım gün ödeme günü veriyor hemen , ertesi gün veya 2 gün sonra ödesem olur mu yoksa kendisi hesaptan otomatik çeker mi? Çünkü hesabımda (borsa hesabımda) ki parayı otomatik çekti borcu ödemediğim için. Yine otomatik çeker mi yoksa yapılandırdığım için çekmeme durumu olur mu?
Yapilandirinca çekmez