Yakın zamanda bi iş buldum, ne olduğundan ayan beyan bahsetmek istemiyorum ama kolay ve güzel para kazanıyorum. Ailemle yaşıyorum ve fark etmeye başladılar, sormaya başladılar nerden geliyo bu falan, freelance falan diye geçiştirdim ama daha sağlam bi şekilde açıklayabilmem lazım. Fikirleriniz neler?
İşin ne olduğunu söyle falan demeyin, söyleyemem. Hayat kadınlığı falan değil, fesat kafalılar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ailene açıklayamayacağın nasıl bir iş yapıyorsun ki? Bence dürüst olmalısın.
Sen ailenle her konuda dürüst müsün? Her şeyini en ince detayına kadar biliyorlar mı? Sonuçta bu benim hayatım ama onlarla da bozuşmak istemiyorum.
Ya orası öyle de. Başına bir şey gelirse seni nasıl koruyacaklar? :/
Ülkemizde kadınların başına gelenlerden dolayı dürüst olmanı önerdim.
Öyle tehlikeli bi iş değil
Kendini gizliye alarak burada paylaşsaydın daha net yardımcı olabilirdik.
Utanılacak bi şey mi neden ailene yeni işinden bahsetmiyorsunuz?
Ağır bir şey değil ama masum da sayılmaz.
Ailenin onaylamiyacagi bisey ne bilim bi arkadaşım la beraber borsadan para kazandım desen? Parayi ordan buldum dersin
Beni tanıyolar, borsaya kafamın basmayacağını bilirler pfff.. Ama o tarz bi şey söyleyebilirim evet, ama tam olarak nelerelerden öyle bi para kazanılır falan bilmiyorum, yalan söylediğimi anlarlarsa hapı yutarım
Ben anlamam diyeceksin arkadaşım la aldik de bi kagit aldk dersin tupraş aldik dersin BİM aldik dersin
Hesabına girip kontrol etcek değiller ya
Harcamalarına dikkat et yeni şeyler alıp göze batma yoksa yakalanirsin be fırça yersin belli degil yaptigin işi söyleyemiyorsun bari dikkat çekme
orada hata yaptım zaten, işverenim beni bu konuda uyarmıştı ama ne bilim hiç böyle para kazanmadım daha önce
Ne kadar büyük Bi para bu seni hataya suruklemis dikkat çektin şimdi kıvırmaya calisiyorsun sen bence yatırım yalanini soyle borsada bi kagit aldim de 3 katına çıktı artık gerçekte ne kadar maaş alıyorsan yarisi yatırdım de oranı sen belirle
Ya belki zenginler, işi sağlam olan kişiler için büyük bi para değildir ama benim için büyük, ama yardımın için çok teşekkür ederim. Artık bundan sonra kendi evime çıkana kadar dikkatli harcama yapcam, şimdi harcadıklarımı da öyle şurdan burdan şans oyunu tuttu diye açıklıcam.
Ben paranin büyüklüğünden değil de bu parayı ailen den utanman biraz can sıkıcı hayat zor ekonomik şartlarda sıkıntılı ama ailenden utanılacak bi paradan hayır gelmez en azından o eve sokma bak benim annem haliydi harama karşıydı ben idda oynardım annem. Kızar tabi ama o parayı helal kazandığımı karistirmazdim onunla gider gene idda oynardım sende o konularda biraz ailen gibi hassas ol
Dediğin iş güzel ise detaylıca açıkla ki ona göre akıl verelim sana
#Hükümdar
Sana neden yardımcı olalım, madem kolay para kazanacak kadar zeki biri isen ailene bu konuda güzel yalan söyleyecek kadar da zeki olmalısın
Kolay para o nasıl oluyor
Bazen şans yüzüne gülüyo işte
Bol şans o zaman ama genede dikkat et derim bu devirde kimseye güven olmaz
Yaş kaç ki, hesap vermek zorunda değilsin
Canlı yayın vs mi açıyorsun
Böyle basit, tahmin edebileceğiniz bi şey değil, işe değil de soruya odaklansanız keşke
Haram para diyorsun yani yalanina ortak olamam kusura bakma.
önyargını da al başka yere git
Alın teri olmadan kazanılan para helal değildir kolay para diyorsun ne anlamaliyim ☺
Git köle ol millete ne diyim
Köle olmak mi komik çocuk ☺ bu dünyada kazandığın parayla dört dörtlük yaşarsın belki ama ya âhireti ne yapacaksın sen onu düşün.
Dayı dolandırmış
o ne be
Kumar oynama kisimdi kazandın sonra gidrr hepsi
Borsadan kazandim diyebilirsin en mantiklisi
söyleme
nude at