durumumuz bu aralar yok, ve aileme yüklenmek istemiyorum. kendi paramı nasıl kazanabilirim? bir işe girme imkanım yok çünkü sınava hazırlanıyorum. napmalıyım?
(canım saçma tekliflerde bulunmayın.)
(canım saçma tekliflerde bulunmayın.)
Düşüncen güzel ancak sınava hazırlanıyordum kendini ailene yük gibi görme. Derslerine çalışıp başarılı olursan maddi sorunlar zaten zamanla çözülür. E ticaret işlerine bakabilirsin sosyal medyada.
Cevap
8Cevap
bilgisayarın varsa, youtubede satış ortaklığı diye arat. o videolara göz at. sermayesiz en düzgün yapabileceğin bir iş modeli.
teşekkür ederim işime yarayan en iyi yorum bu
biraz emek ister ama uğraşırsan çok tatlı paralar bile kazanabilirsin döviz olarak.
Bir işe girip çalışarak ancak, başka türlü kazanamazsın.
Ha internet üzerinden kazananlar var ama onlar öyle ankettir makale yazmadır falan öyle şeylerle kazanmıyorlar, onların hepsi hikaye, başka şekilde kazanılıyor ama onuda herkes yapamaz
Okulun önünde mendil sat kış ayındayız burnunu çekene yapıştır mendil 2 alana bir beleş dersin sürüm sen kazanırsın
Çalışacaksın bu kadar basit başka yapman gereken bir şey yok
Partime işte çalış çalışmadan para kazanman imkansız
Yani mecbursun biraz sınavına odaklan bir sene yapacak bir şey yok
Evde paketleme işleri oluyo maske falan paketliyosun araştır derim
Kullanmadığın elbiselerini eşyalarını sat elinden bir şeyler yapmak geliyorsa yap onları sat veya her hangi bir yeteneyin varsa onunla iligli bir şeyler yapıp para kazanmayı dene umarım başarırsın
Kullanmadığın eşyaları satabilirsin takı falan yapıp satabilirsin
Hafta sonu felan calışamazmısın?
Günde 2 saat bile çalışmayı dene temizlik felan..
nasıl bulabilirim ki o işleri temizlik falan
ailem öğrenirse kızabilir
Ahh bak ailen izin vermiyorsa hiç yapma önce izin al istemiyorsa zorlama ailen kötü hissedebilir bu konuda gercekten..
Oku iyi yerlere varirsin insAllah
Kozmetik ürünleri falan sat üye ol tutar belki
Ayda 40bin tl kazanacagın işler var aslında
İnternette anket doldur günde 30 40 TL kazanırsın
yalan işler bunlar 😀
Bilmiyorum öyle gördüm ihtiyacım yok diye araştırmadım
vereyım
Ne terbiyesizce ama..
parantez içini oku abicim
ya kaybol vereyim diyo bide babanın hayrına herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?