Terapiye başlamayı düşünüyorum. Seans başı 500₺-800₺ arası ücretler söz konusu. Yanlış bilmiyorsam haftada 1 seans oluyor. Uzun soluklu bir süreç. Maalesef maaşım 30.000₺ altında. Seans fiyat güncellemeleriyle bu süreci maddi açıdan karşılayabilir miyim sizce? (kiradayım bir de)

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Terapi almadım o yüzden fiyatlar hakkında bilgim yok. Kendi maddi durumunu yazarak bu süreçle ilgili güzel bir soru sorunca merak edip yazmak istedim. Özel değilse neden terapi almak istediğini yazabilirsin. Belki terapi almanın gerekliliği hakkında fikir verebilirim, terapi paran da cebinde kalır.
Çünkü ifade edişine ve yazma şekline bakarsak normal gibi duruyorsun.
Konuyu şöyle özetleyim; hiç yakın arkadaşım yok. Olduğum yerde yakın diyebileceğim kimse yok. O sebeple artık içimde birikim oluştu. Sokaktan insan çevirip konuşamayacağıma göre destek almam gerektiğini düşündüm.
Ya ama bu durumda sen hasta değilsin ki yani terapilik bir şey yok sadece yalnızsın.
Sokaktan insan çevirip konuşamazsın tabi hırlısı var hırsızı var ama hiç mi dinlemek isteyen olmadı?
Bunun için para verme bence, başka semptomlar galan varsa tamam ama bu sadece yalnızlık.
Paylaşılınca geçer bu.
Olmadı biliyor musun? Herkes bir süre sonra kendince yargılamaya başladı. O yüzden yüzeysel harici kimseyle iletişime geçemiyorum
Anlatmak istersen dinlerim. Ona boşuna para verme, oraya vereceğin parayı kendine harca.
Eğer gerçekten destek gerekirse o zaman verirsin ama bu sebeple harcama.
Online vs gibi bi yol bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Online hali 500-800₺ arası. Ofis hali 1000₺'yi geçiyordur.
Arayışta olun mutlaka bulursunuz armut uygulaması var oraya göz atın