Çok fazla çatlağım var hala kilo verme sürecindeyim ama bunlar kilo alırken oldu. Vücudumun derimin yapısı pek iyi değil sarkma çatlak vs konusunda fazlaca belli ediyor. Yakında evlenmeyi düşünüyorum ve bunlar sorun olur mu diye düşünmeye başladım
Lazerle vs tedavi düşünsem nasıl bir süreç olur
Lazerle vs tedavi düşünsem nasıl bir süreç olur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle çatlaklar hepimizin başına gelebilir, bu yüzden kendini üzme çünkü bu durum senin güzelliğinden bir şey eksiltmez! Ama çatlaklarının görünümünü azaltmak istiyorsan, evet, bunun için etkili yöntemler var 😊 Lazer tedavisi bu konuda en bilinen ve başarılı çözümlerden biri. Lazerle tedavide cildinin alt tabakasına müdahale edilerek kolajen üretimi artırılır ve bu da çatlakların görünümünü hafifletir. Ama düzenli seanslar ve sabır gerektirir. Ayrıca bu tür işlemler uzman kişiler tarafından yapılmalı, kesinlikle güvenilir bir klinik seçmelisin.
Unutma ki çatlaklar vücudumuzun hikayesini anlatır ve seni daha az güzel yapmaz ❤️ Kimse, ama kimse seni sadece fiziksel görünümünden dolayı yargılayamaz. O yüzden öz güvenli ol, kendini sev! 🌟