Borsa yatırımı yaparken hisse senedi seçimleri, analiz yöntemleri ve stratejiler konusunda dikkat edilmesi gereken önemli noktalar nelerdir ve başarılı bir yatırımcı olabilmek için hangi temel bilgileri bilmek gerekir?
Borsa Yatırımı Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Stratejiler ve Analiz Yöntemleri Nelerdir?
doğru yere yatırım yapmak ama hiç anlamıyorum 😂😂😂😂 yorumlara koptum. xper için yorum atmşlar
0
11 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya zaten üç kişi yorum yapmıştı ya ben de biliyorum doğru yere yatırım yapmayı daha doğrusu bu bilgiyi biliyorum var ya tanıdık soyleyecegim ona yardımcı olur araştırırım da ama hesap açamıyorum ben
yatırım yap bölümü var sekmelerde. Oraya girince yatırım hesabı aç diyecek. ordan devam edecen. sorduğu sorular vs dolduracak ve açacak. sonra da zaten istediğin şirketi çubuğa yazıp alış yapabileceksin, bu kadar basit
Ben açarken zaten hesabımda param olduğu için öyle bi uyarıya karşılaşmadım ama tabi boş hesaba yatırım hesabı açtırmayabilir. boşu boşuna mı açıyor bu hesabı, yoksa yatırım mı yapacak onun için limit koymuş. paranı 10bine çıkarırsan açarsın
Hiç anlamıyorum borsadan keşke anlasaydım birkaç defa para batırdım ve pes ettim
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani eğer hesap açıp işlem yaptıysan bu bile benim için yeterli olur senin o bilgin tabi nasıl yapıldığı kar edildi ve önem vermişsin ama ben hesap dahi açamadım o konuda bile yardımcı olsan sevinirim
Ya Çok uzun zaman oldu dediğim gibi anlamıyorum birinin gazına gelip 100 dolar yatırmıştım ki onun sadece 20 dolarını geri çekebildim hiç anlamıyorum işlem yapmam Gerektiği zaman arayacaklarını söylemişlerdi Ben de işlem yapmadım tabii Zaten anlamıyordum Sonra bir baktım param gitmiş Daha sonra da bana söyledikleri şuydu Biz sizi aradık Ama Telefonunuz kapalıydı
Peki ne kadar süre oldu yani 100 $ yatırdıktan sonra ne kadar süre sonra 20 $’ı çektin ve ne kadar uğraşıyordun borsayla girip bakıyordun kontrol ediyordun
En İyi Cevaplar