Mert Başaran gibi düşünenlere sorum, böyle kazandıran hisseler hangileri?

Mert Başaran gibi düşünenlere sorum, böyle kazandıran hisseler hangileri?
Beş yıl veya on yıllık yatırım gibi gözüküyor. İyi sabır ve bekleme iş yapmış yalnız inandırıcılığını yitiren nokta ilk iki adet sayıları geldi. Çünkü satılamaz adet bir aylık süre cezalı hisse olsa maliyeti yukarı taşıması lazım ki buda üç de biri kadar almış. Alt pazar hissesi olsa kafaları karıştırır. Yani bir oynama var gibi görüntü de.
Bu dediklerinizi anlamıyorum hiç.
Anlamak için iyi öğrenmek lazım.
Öğretin.
Borsa da binde bir denk gelir böyle karlar borsa iş değildir, uzun vadede para kazandırıyor gibi dursa da sadece değerini koruyor buna bağlayacağın parayla git hiç bilmediğin 100 tane alt coin al daha mantıklı bizim borsa hayal satıyor sadece
O halde her yatırımcı kendi alanına müşteri çekmeye çalışıyor diyebilir miyiz?
Cevap
5Cevap
Enteresan.. pek inandirici gelmedi acikcasi. Bu gibi olaylar genelikle coin olaylarinda oluyor. Size verebilecegim en iyi tavsiye borsa'da bir hissenin özgecmisine bakmaniz.
Bist 100 hisseleri en garanti. Ana pazar ve alt pazar hisseleri biraz sıkıntılı bazen yıllarca cektirebilir. Banka, gıda, enerji hisseleri oldukça iyi.
Ana pazar, alt pazar nedir?
Sorunlu şirketler diyelim.
Coin al sen boş ver hisseyi %50 şansın var batmaz ama iyi kazanırsın
Ben kısa sürede 100 kat kazandıracak bir hisse buldum. Ama kimseye söyleyemem. Yatırım tavsiyesi veremem.
Demir çelik sektörünü dülünebilirisin. Çok ucuz kaldılar.
Çok ucuz kaldılar derken?
Bu görseldeki gerçek mi sizce?
Almak için uygun diyorum.
Çok gerçekci gelmedi bana.
O dediklerin artıyor mu peki? ya da Mert'in dediği gibi alıp unutmalı mı?
Şöyle bir şey var. O dediği sekiz kuruşun karşılığı, şimdiki 8 bin TL ise. Uzun yıllar sonra böyle kazandıran hisseler olabiliyor. Tamamen şans, nasip kısmet.
Benim önerim, öncelikle küçük bir meblağla borsaya giriş yapıp. Havayı teneffüs etmelisin.
Bana birisi öğretmeli. Anlamıyorum. İnternet bankacılığı aracılığıyla mı alacağım?
Yatırım hesabı açacaksın önce, bazı bankalar mobil üzerinden açmanıza izin veriyor. Bazı bankalar da , bizzat şubeye giderseniz yatırım hesabı açıyor size.
Yatırım hesabınıza para yatırıp dilediğiniz hisseden dilediğiniz miktarda alabiliyorsunuz.
Ama nasıl?
DM den yazar mısınız?
Hocam bana ver paraları 😂
Kârım ne olacak?
Ne isityosun
Nerdesin alimde kahve içerken konuşalım bunu
Merhaba. Evet tabikide🎀✨️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?