Bizim şirkette muhasebe sorumlusu Türkiye’den biri. Sirketin hesabında duran 1 milyon Euro’yu kendi hesabına geçirip Türkiye’deki bir fon hesabına yatırmış.
1 milyon €’nun 8 günlük getirisi 324 bin₺ olmuş 😶

Patron bu olaydan haberdar olunca o adamı anında kovdu tabikide ama aklıma takılan soru şu. 4 ayda hesabına fonlardan 2.760.000₺ kâr payı geçirmiş.
Fonlar nasıl bu kadar çok getiri veriyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yalnız hesapta hata var. Görsele dikkatli bakılirsa yatırim miktarı 1 milyon değil, 35 milyon. Bahsettiğin getiri de o paranın 8 gün içindeki getirisi ki altta zaten %0.93 olarak oran belirtilmiş.
Fonlar yüksek miktarda getiri sağlayabilir. Bunun da sebebi hem profesyonellerin o fonları yönetmesi yani doğru tercihler, hem kolaylıkla yatırım yapılabilir olması hem de ne kadar kişi o fona dahil olursa o kadar fazla kazanç olması.
Yani kar topu etkisi gibi düşün. Bir kişinin birikimini kullanmak ile on binlerce kişinin birikimini kullanmak aynı değil. Ne kadar ekmek olursa o kadar köfte durumu oluyor.
Her fon getiri sağlar diye bir şey yok zararda edebilriisn
Hangi ülkede yaşıyorsunuz