Borç evdekiler yüzünden başladı Hastane parası yüzünden parayı benim kartımdan ödenişyim hastane parasını bana limit kalmayınca kartı yükselttim vs harcadım ihtiyaçlqrım için ödemdiler borç bana kaldı
İşte ayakknı kıyafet vs telefon derken yapılandırma o vs borç büyüdü krediler çektim cahil aklımda şimdi artık dayanma gücü o borç psikolojisini kaldıramyıroum
Güncellemeler
1 yıl
Her gün işkence borç psikolojisi onun yüzünden ünivesiteye de gidemedin
Yaş 20 47.000bin borcum kaldı artık kaldıramıyorum yaşamak istemiuorum?
Babam öldüğünde 40 ml borç kaldı şaka değil.. Daha defnederken aramaya başladılar.. Reddi miras yaptım. Sonra kendim battım. Hemde ne batış.. Kısacası böyle dönemler olur. Önemli olan bu dönemlerde ders almak önüne bakmak.. Zor biliyorum.. Yıpratıcı ama geleceğe bak bitecek ve düze çıkacaksın o zamanlari düşün :))
Ya sana anlatsam yaşadıklarımı inanmazsın.. İş yerimden mi alınmadım.. Tehditler mi edilmedim.. İe devlette icra sayfasına girince uçsuz bucaksız liste çıkıyordu :)) be reddi miras yaptimda babamın alacakları laf söz dinler mi.. Neler neler.. Neyse.. Para için hiç kendini üzme yasin genç.. Her zaman bulursun dertlenme bu kadar sana bir şey olmasın önemli olan o :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biter meraklanma.. Arada öyle daralmands normal.. 47 bin bir şey degil ne borçlar bitiyor.. Dertlenme bu kadar daha gencsin :))
Yapamıyorum daha gitmiyo her gece 3 4 saat ağlıyorum kafamdan cıkmıyo maaş direk bankalara eve
Hiç bi aktivite sosyal hayat yok borc düsünmekten focuslanmaktan
Babam öldüğünde 40 ml borç kaldı şaka değil.. Daha defnederken aramaya başladılar.. Reddi miras yaptım. Sonra kendim battım. Hemde ne batış.. Kısacası böyle dönemler olur. Önemli olan bu dönemlerde ders almak önüne bakmak.. Zor biliyorum.. Yıpratıcı ama geleceğe bak bitecek ve düze çıkacaksın o zamanlari düşün :))
Oha abi
Ya sana anlatsam yaşadıklarımı inanmazsın.. İş yerimden mi alınmadım.. Tehditler mi edilmedim.. İe devlette icra sayfasına girince uçsuz bucaksız liste çıkıyordu :)) be reddi miras yaptimda babamın alacakları laf söz dinler mi.. Neler neler.. Neyse.. Para için hiç kendini üzme yasin genç.. Her zaman bulursun dertlenme bu kadar sana bir şey olmasın önemli olan o :))
Hedef oyuncu olmak ama ne zamanın var param da yok borçla dolu oldğu için gidemiyorum kafamın içi
47bin borç için yaşamak istemiyorum ne demek ya
Bu kalan kısmı diğer kısmını ödemek için neler çektim
Tükendigim için söyledim
Anladım anladım da ailenle beraber kalıyorsan okul vs bir giderin yoksa 3 ay daha sıkarsan dişini ödenir
Sıkamıyorum daha iş iş değil kafam artık kaldırmıyo
Saçlarım bile seyrelip dökülmeye başladı
A101 berbat
Hiç bi sosyal hayatım da yok sadecr a101 ev ve borç düşünuüorum yoruldum
Benim bi arkadaşım yks senesi keyfine girip sınava kadar çalışmıştı A101'de ama tabii stres sıkıntıyla yapmak ayrı bir işi
Diken üstündeyim hep borç a çalışıyorun zaten aldıgım 21 22 ev ve banka bana hiç bi şey kalmıyo
Sadece market ve ev arkadaslarım var onlar her pazar bulusuyo ben gidemiyorum
Yaz bitince borcun da bitiyor bir şey kalmamış düşünme o kadar insanlar ne borçlar ödüyor bir de evli çoluğu çocuğu var
Ama benim artık ileriye dönük şeyler yapmam lazım yoksa marketlerde sürünücem zaman kaybı büyük sırf borç yüzünden marketde sürünüyon
2-3ay sonra yaparsın ne yapacaksan ileriye dönük yahu amaaaan
Yok 6 kardeşim evdekiler birleşip kapatsınlar yoksa gidicem yani