Reis yorumda nasıl anlatayım anlatması uzun sürüyor en kısa yoldan şöyle özetlenebilir deterjan sabun şampuan diş macunu temizlik ürünleri falan mesela bunları ölene kadar almak zorundayız x bir marketten yıllardır bunları alıyoruz bir marka takıntılığı halinde zararlı mı yararlı onu bile bilmeden x market sana alışveriş yaptığın için para veriyor mu yıllardır hayir vermiyor vermez de bir firma düşün hem sağlıklı ürünler üretiyor hemde bu alışverişlerinden sana para kazanmanı sağlıyor
Sistemine göre değişir her zaman sürekli olarak bir silkülasyon olması şart ben satıştan ticaretten anlamam adamlar on sistem kurmuş deneyelim diye girdik 2 yılda olana bak kafayı yicem fabrikalarda sürünüyorken denemek için girdiğim bir sisteme dalga geçenlerden o işlerden olmaz diyenlerden 2 yılda daha iyi hayat yaşamaya başladım 😂 çünkü çok basit
Aslanım patronum 33 çalışanıma 30 ile 45 bin arasında maaş veriyorum sigortaları günlük yemekleri servisleri vs 2 milyondan fazla gideri olan bi işetmenin sahibiyim sen benim şahsi spor arabamın vergisini bile ödeyemezsin o maaşınla: ))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Reis sana çok güzel küfür etmek geldi içimden ama değmezsin ve bu arada aylık 40 bin az seni fakir
40 bin tl fakirmi olur aylik
Yoksulluk sınırı 57 bin küsur aylık 60-70 binden daha az kazanıyorsan fakirsin reis egonu başka yerde tatmin et
Sen kazaniyonusun o kadar
Şu anlık 120 bin
E ticaretmi
Evet hemde dünyada e-ticaretin en iyisi çünkü neden dersen ben satış yapmıyorum hatta kimse yapmıyor işin en güzel tarafı bu
Nasil yani
Reis yorumda nasıl anlatayım anlatması uzun sürüyor en kısa yoldan şöyle özetlenebilir deterjan sabun şampuan diş macunu temizlik ürünleri falan mesela bunları ölene kadar almak zorundayız x bir marketten yıllardır bunları alıyoruz bir marka takıntılığı halinde zararlı mı yararlı onu bile bilmeden x market sana alışveriş yaptığın için para veriyor mu yıllardır hayir vermiyor vermez de bir firma düşün hem sağlıklı ürünler üretiyor hemde bu alışverişlerinden sana para kazanmanı sağlıyor
Yeterince açık oldu mu tabi satış yapmıyorsun ama tavsiye üzerine bir ekip kurman gerekiyor para kazanmak için
1 milyon dolar sermayesi olan e ticaretten iyi para kazanirmi
Sistemine göre değişir her zaman sürekli olarak bir silkülasyon olması şart ben satıştan ticaretten anlamam adamlar on sistem kurmuş deneyelim diye girdik 2 yılda olana bak kafayı yicem fabrikalarda sürünüyorken denemek için girdiğim bir sisteme dalga geçenlerden o işlerden olmaz diyenlerden 2 yılda daha iyi hayat yaşamaya başladım 😂 çünkü çok basit
Cokmu kucuk bir basari
Evet😒bide abartıyorsun sanki trilyonluk zenginsin
Evet
Ya sktr
Peki, en zengin sensin sakin ol. 👱🏻♀️
Sen 🦬
Ahahahaha araştırılmalısın
Ne arastirayim canim
Tamam kral en zengin sensin 😄
Sizin de vardir o kadar herhalde
Dostum ben kendi işimin sahibiyim gelirimi açıklamıyim hiç uyku girmez gözüne
Tamam soyleme tahmini 80 bin tl gibi bir rakam
80 i 2 ile çarp
Oda ayda değil haftada da
Peki oyle olsun
40 bin ne olm çerez parası fsfs
Nasil cerez parasi olsun beyfendi niye iyle soyluyorsunuz
40 bini ciddi bir rakam sanman komik: Ddd
Ciddi nasil defil soylermisin bana bi rica etsem lutfen
Olm bi sg 40 bin lirayı ciddi bir para mı sanıyon amele gibi dümdüz bi yaşantın var belli ki
Seninki ne kadar sanki
😂😂 senden fazla kazanıyorum
Kac para
Kazanamasin
Yav hehe sabit 52 bin ortalama 70 bin
Ne isi dir efenim soyleyin bilek
Mühendisim
Surekli soru cevap yapmayalim ne muhendisi efenim
Gıda. Açlık sınırı 65 bine yaklaştı sen kendini avut böyle
32,6 bin TL kazanıyorum.
40 mı 🤣🤣🤣🤣 soru şaka olmalı
Buyuk degilmiki 40 bin tl
Ahaha aylık 40 bine para mı diyorsun 🤣🤣🤣🤣
Seniki 17.500 tl miydi
Kanka arabamın aylık yakıtı senin aylığının yarısından fazladır emin ol 😃 maaş almıyorum maaş veriyorum 😉
Araban ne fiat doblo cilio
Senin kazancin tas catlasin 70 digelim
Aslanım patronum 33 çalışanıma 30 ile 45 bin arasında maaş veriyorum sigortaları günlük yemekleri servisleri vs 2 milyondan fazla gideri olan bi işetmenin sahibiyim sen benim şahsi spor arabamın vergisini bile ödeyemezsin o maaşınla: ))
Burada ne isin var bu saate
O zaman sizin 10 milyon dolar servetiniz var
Asıl senin ne işin var ben patronum işe gitme gibi sebebim yok 😃
Saka yaptim bende patronum 🫡