Bi erkek parasız ama yakışıklı sevip evlenirmisiniz? Benim tipi olmadıktan sonra parasının olup olmamasıda pek umrumda değil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkesin ilişki tercihleri farklıdır ve bu tercihler kişiseldir. Kimi insanlar için maddi durum önemli olabilirken, kimileri içinse duygusal ve fiziksel çekim daha ön plandadır. Her durumda, bir ilişkide sevgi, anlayış, ve saygı gibi temel unsurlar önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle Merhaba.
soru biraz hatalı gibi geldi bana eğer yanlış anlamazsan bir şey sormak istiyorum;
yakışıklı olduğu için bir erkekle evlenilir mi?
parası olduğu için bir erkekle evlenilir mi?
bunların ikiside tek başına olacak şeyler değil, huy ve karakter çok önemli hatta insanların hobi ve fobileri bile önemli çünkü bir insanın kim olduğu hakkında fikir veriyor bence evleneceğin insanın sırasıyla;
karakter-huy-tip-para olarak bakması gerek.
İyi günler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların alayı yalan bu konuda. Hepsi paraya bakar. Karakter diyenler de boş tıp diyenler de. Paraya hemen indiriyorlar ne varsa. Ergenlikte yapılanları bu sözün dışında tutun lütfen .
Ha kadınlar neden böyle.. çünkü zihniyet olarak fakirler012 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben tipe önem veriyorum benim için maddi durumu orta olsa yeter çok zengin birinde de gözüm yok çünkü kendim fakirim ama zengin birinin bana bakmayacagini biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBak iste baksa mesela umrunda olmaz tip mip. Böylesiniz çünkü
Soran+1 yılHayır olur tipi hoşuma gitmedigi sürece önemsiz
Cevap sahibi+1 yılYa yaşamadığın için konuşması kolay dhxhxb
Soran+1 yılBenim sevgililerim oldu birinin parası arabası yoktu hoşuma gitti sevgili oldum birininde tipi hoşuma gitti para araba olduğunu konuştuktan sonra öğrendim ama tipi hoşuma gittiği için yazmıştım diğerinde arabası yoktu biz çıktıktan çok sonra araba aldı kendine yani bunları başta bilerek gitmedim hoşuma gittikleri için konuştum sevdim
Cevap sahibi+1 yılDhdhfhfn araba diyor ya ouyy kuzum benim
Soran+1 yılBak düşün bı tanesi ile arabası bile yokken sevgili oldum severek çok çok sonra alabildi diğerine hoşuma gitti diye yazdım oda ickici araba parası var ama ben onlara bakmadım çünkü başta para arabası olduğunu nerden bilicektim oda aldattı sonra başka biriyle daha çıktım ordan oraya iş değiştiren ne para ne araba olan biriydi durumu yoktu bile.
Soran+1 yılYani ben para arabaya giden biri değilim arabası olanlada oldum ama bi gün bulusmadım ayrıldım çünkü başkasıyla aldattı o kadar köpeği olsaydım başka kızlara yemek yedirmis alkol içmiş birlikte gider bende yapardım yerdim parasını ama yapmadım.
Soran+1 yılÇünkü beni aldattı bastada buluşmaya çekindim güvenemedim o yüzdende arabasınada binmedim parasınıda yemedim çünkü sevdim çocuğu oda p*slk cikti
Cevap sahibi+1 yılYa sen şu mesaji yazarken bile benim dediğim kareye giriyorsun. Hesap yapmıssin bak yazarak bunu yapıyorsun hesap veya yaşın genç heralde ilerde yapacağın şeyleri şimdi inkâr ediyorsun. Halen zıddıni söyleme bana böylesiniz işte. :) Haaa hisslere odaklanan falan kız bulunur mu evet 18-25 yasinda maybe oluyor. Sonra onlarda bana şunu niye almadın buraya niye gitmedik tatile hiç falan. Kadınlar kapitalizmin dinamosudur.. his mis yalan wk
Soran+1 yılHe aynen
Cevap sahibi+1 yılBi kaç yıl ver arabacii :)
parasız mı para tutamıyor mu?
ÇOK ÖNEMLİ!
para kazanılır, fakat her şeyi harcıyor ise sen onun için bozukluktan başka ne olabilirsin?
Bir erkek parasız olmaktan UTANIR.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
27Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 23b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kızlar sevmezler.. çünkü paraya bakarlar
01 Yorumla
Soran+1 yılYok severim ama öyle durumu orta olsun yeterli çok paralı istemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler niye cevap vermiş djsjsj, parasızdan kasıt aylak gezen çalışmayan baba harçlığı ile günü bitiren ise tabiki istemem ama normal asgari ücretli olsun yakışıklı olsun yeter ki hiç sorun değil, huy karakter de önemli, kısacası hapsinden biraz kat ablacım 😃
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede
+1 yılCebindeki parasıyla da tipiyle de ilgilenmiyorum.
İnsan içine sinsin ister, bu hayatta geçim zor âmennâ ancak bana göre insan sevdiğini hoş bulur, sevince antipatik şeyler bile zamanla sempatik gelmeye başlar.
Paranın da miktarı değil helâl olması ve bereketi önemli.
Beni aptal yerine koymuyorsa, ihanet etmiyorsa, dürüst ve şeffafsa geriye kalan her şey çözülür.
Hayatımda kimse yok o ayrı konu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız aptal yerine koyup ihanet ettikten sonra bütün bunların bi önemi kalmıyor Allah karakterli dürüst insanlar çıkartsın karşımıza
- +1 yıl
Amin ecmain
parasida yakisiklisida yerin dibine girsin
karakterli olması yeterli beraber çalışırız parayı hallederiz gerekiyorsa kendimize bakımda yaparız herşeyi beraber yaparız.
sevilen insan güzelleşir arkadaşlar20 Yorumla
+1 yıltip de gelir geçer para da. kişilik, hoşsohbet, anlayış gibi konular daha önemli. yaşın ilerledikçe veya deneyim kazandıkça daha iyi anlarsın
10 YorumlaBen şahsen tipe bakarım, başarı ve iş hep gelir. Ama g*tü üzerinde oturup bir şey yapmıyorsa defolsun gitsin.
00 YorumlaÖnemli olan parası değil kendi ayaklarının üzerinde durabiliyormu bu yaşına gelmiş ne başarmış bunlara bak
00 YorumlaZengin tipsiz adamlara bakın hepsinin eşleri manken gibi kadınlar parası olanı tercih eder
11 YorumlaKadinlar kendinizi kandirmayin hipergami var ortada
00 YorumlaHer zaman bazen mutluluk parayı getirir , bazende para mutluluk kaybettirir
00 YorumlaEvet parası veya tipi de umurumda olmaz zaten kişilik önemli
00 Yorumlaben benle evlenmek isteyen manita görmedim evet yakışıklı olduğunu bilen biriyim
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 327 cevap paylaştı. Para önemli. Parası yoksa erkeğin ne yapacaksınız ki? Hangi aktiviteleri yapacaksınız?
00 YorumlaBende öyle diyip evlendim sonu hüsran parada gözüm asla yok ama onsuz da olmuyor problemler çıkıyor ister istemez birçok boşanmalarda bu sebepten başlıyor bilgin olsun
19 Yorumla
Soran+1 yılSen yakışıklı diyemi evlendin
Soran+1 yılAnladım haklısın parasız zor ama işte insan seviyorum diye gözü kör oluyo
Soran+1 yılEn iyisi maddi durumu orta olması
Soran+1 yılBencede Allah gönlümüze göre versin
- +1 yıl
@Aramızdan boşandın mı
tip zor kazanılan bir şey değil biraz spor ve bakımla olur. hem kızlar hem erkekler için geçerli bu genler ortak sonuçta. o yüzden önemli tabiki tip (başka deyişle özbakım)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun erkekleri sevme sebeplerinden biri para değilmi
00 YorumlaSence benim tipim çok mu kötü karşı cins gözüyle objektif bir şekilde detaylı yorumlar mısın rica etsem 26 yaşındayım
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır iyi
Soran+1 yılOrtalama
Sapyoseksüelim galiba. Erkeklerin zeki olması dış görünüşlerinden daha çok ilgimi çekiyor. Zeki erkekler de iyi kötü para kazanıyor.
10 Yorumla
+1 yılKimse hikaye anlatmasın para her kapıyı açar. Bir söz vardır Paradan daha önemli şeyler vardır. Ancak onları satın almak için para gerekir.
00 YorumlaKardeşim zaten paralı biri sana burdakiler bakmaz yakışıklı erkekde güzel kıza bakar
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye bakmasın ya benim tipimde öyle bakılmayacak kadar kötü değil şükür yani bakan erkek çok oluyo dışarda
Soran+1 yılOf ne alaka abi fabrikatör kızı gibi yüksek hedeflerin varsa zaten unut bizde milyarder olsun demiyoruz yakışıklı birisi bana bakabilir durumuda ortaysa yeme yanında yat zaten çok zengini bakmaz bende fakirim zaten
Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı. tip delisi kızlar için ihtimal var tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende tipe bakıyorum ya napıcam
+1 yılYakışıklı olması para getirmez eve
03 Yorumla
Soran+1 yılSen şimdi tipsiz biriyle evlenmek istiyomusun yani
- +1 yıl
Yakışıklı ve parası olan beni bulur zatenn
Soran+1 yılNeden sende güzel ve paralimisin
+1 yılİnşaatlarda fakir ama kara yağız delikanlı dolu
02 Yorumla
Soran+1 yılFakir dediysem o kadarda değil orta durumu olması en iyisi olur öyle çok paralıda gözüm yok ama tipide iyi olmalı çocuklarımın güzel olmasını isterim sonuçta baba dnası önemli
- +1 yıl
Bak bu olabilir işte
parasına göre insan seçmiyosunnzudur umarım
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben tip bakıyorum
Soran+1 yılOf işte o tam bir iki ucu b*klu değnek. d
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorlar, paraya bakmıyorlarki.
00 Yorumla Hayır gene çoğu kadın sevmez sfsf
00 Yorumla
+1 yılTip çok önemli paraya bakmıyorum ben
01 YorumlaAsla tavsiye etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen kalbini seviyordum :/
00 Yorumla
+1 yılEn iyi kararı sen vereceksin
00 Yorumla
+1 yılSevmem.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden yakışıklı erkek istemezmisin yanına yakışacak Biruni
Soran+1 yılBirini
- +1 yıl
Sadece yakışıklılıkla olmaz o iş.
+1 yılParalı olsun
125 Yorumla
Soran+1 yılParası var ama tipsiz? İstermisin
- +1 yıl
Paralı ve yakışıklı olsun
Soran+1 yılAmacımız o zaten ama onlarda bize bakarmıki
- +1 yıl
Bakar canım niye bakmasın güzelim kızız hahayttt
- +1 yıl
Senin gibi fakirlere sanmak yasak zenginler muhatabımız
- +1 yıl
Harika bir güzelliğe sahibim hergün aynaya bakıp şükür ediyorum kudur
- +1 yıl
O profildeki sensen eğer vasatın üstüsün hem fakir hem tipsiz hiç şansın yok görücüye kaldın.
- +1 yıl
Her kadını başına çıkaracağına kadınını çıkarsaydın burada aranmazdın hadi yoluna bak
- +1 yıl
Bo kodonlor bono nodon bogonmoyor yo alokolu sovgolo gobo goroyorom sozco normol mo ÖŞKDKSKGJJDJDJFKDJGKSJGJSKGEJGJDKFJDJFJDJFJFNFJFJEJFJDJFJJDJFJDJ
- +1 yıl
Elindeki telefondan belli fakirliğin bende senin Pp ne bakınca çok konuşmadım acikcasj ALCATEL
- +1 yıl
Mesleğin köprü altında çalışarak estetik parası biriktirmek herhalde dhdjjfdj ah be acıdım iban paylaşta herkes 1 TL göndersin.
- +1 yıl
Sen o kemer buruna para bulamıyorsun, malûm millet zengin olduğu için paraya kıyıyor. O kadar özgüvensizsin ki 7 sene önce ki fotonu koymuşsun. Neyse sen yinede güncel halini koyma gözlerimiz kanar.
- +1 yıl
Benden güzel bir şey mi var kendimi tabi ki 💃
- +1 yıl
Çok az en az 25
- +1 yıl
25 var mı çağrıyon gocaman cuklu seni xbdbfbsnfnscnndndmnf
+1 yılSevmezler
01 Yorumla
Soran+1 yılYo ben severim
+1 yılSevme kendini bir bok sanıp aldatıyorlar
016 Yorumla- +1 yıl
Dikkat çekici cevapların var
Soran+1 yılAma yakışıklyı kim istemezki sen ben tipsiz severim diyomususun
- +1 yıl
Karakter daha önemli emin olun
Soran+1 yılİnsan tipi hoşuma gitmedikten sonra evliya olsa umrumda olmaz
Soran+1 yılİnan*
- +1 yıl
Tamam tipine de önem ver hoşuna giderse tamamdır 😂
Soran+1 yılEn iyisi bu zaten ama bilmiyorum annem yakışıklı erkek istiyorum dediğimde onlarda bizi bekliyodu diyo babamda yakışıklıya makışıklıya bakma parası olsun yeter yakışıklı olduktan sonra serseri olsa neye yarar diyo
- +1 yıl
Tatlım şu an öyle olman normal bir yaştan sonra anlayacaksın tipin gereksiz olduğunu
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
En iyi kararı sen vereceksin
Soran+1 yıl24 yaşındayım.
Soran+1 yılHâlâ tipi hoşuma gitmedikten sonra biriyle konuşasim gelmiyo
- +1 yıl
Hoşuna gidenlerle konuş sende ne diyelim
- +1 yıl
Kız ben de 24üm demek ki senin mizacın öyle inşallah yakışıklı ve karekterli birine denk gelirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah sende gönlüne göre bulursun ❤️
- +1 yıl
Canımsın teşekkür ederim ♥️
+1 yılBilmem
00 Yorumla
+1 yılNah sever🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılolmaz imkansız
00 YorumlaHayır parasız erkeği annesi sevsin
10 YorumlaTip önemli para değil
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılikisi de önemli
00 Yorumla
+1 yılİkisinden biri olsun seversiniz niye soruyonki
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılAferin.
00 Yorumla Sevmem
00 YorumlaParasız erkeği annesi sever
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?