AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Ben maddiyata bakmam. Guven durustluk acik sozluluk olmasi yeter.
Çok önemsemem dert ettiğim bir şey değil karşımdaki de kullanmak için değilse hiç sorun değil
Ben ilk evlendiğimde ev kira borç harç vardı. ama huzur birikim vardı. sonra ev araba aldık. en sonu boşandık. bence yerine göre önemli tabii. Rabbim ne az verip arattır sin , nede çok verip, kudurtsun...
Bunca şeyden sonra neden boşandınız ki
Profil imi oku az çok anlarsın hayatımı 🤗
Peki mal varlığınızı paylaştınız mı yoksa sana mı kaldı.
Şöyle söyleyeyim biz kredi çektik o da sürekli yurt dışında çalışıyordu beni 16' yaşında bir kaşarla akrabasıyla aldattı 5 yıllık eşiydim toplamda 10 yıllık birlikteliğimiz vardı nişanlılık falan neyse bir yıl boyunca beni aldatmış ben bile fark etmedim benim ailem fark etti Eni onu boşandık işte. Bir de karşı taraf sorunlu bir aile bütün dayıların mafya tefeci hapisteler benim ailem de zaten beni bunlara vermek istemiyordu her neyse anlaşmalı boşanmaya girdik neredeyse evin yüzde yetmişini ben ödedim arabana da aynı şekilde ama bana dedi ki sen zaten baban evine gidiyorsun benim kalacak kimsem yok ailem beni reddetti gibi yalanlar attı Bir de aldattığı kişi küçük Urfalı onlar da psikopat neymiş ya öldüreceklermiş ya evlenecekmiş ya para verecekmiş ya da ver de hiçbirini yapmadı benim hakkımda daha işte yurt dışında kaçtı şu an anlaşmada da sadece bir yıllık nafaka sözde işte çalıştığı maaşlar 3'te benim bana verecek başka bir şey yok benim ailemde dedi ki kızımın hakkını yedin bize geri zıkkım olsun evde arabada senin olsun bir deprem oldu il yerle bir oldu hepsi yok oldu o ev o araba sana mezar olsun dedi ben de aynı şekilde sabahın beşinden akşam 18.00'a kadar suriyelilerle tekstilde çalışıyordum hiçbir kusur yapmadım evlerinde temizliğimde cinselliğimde o ise gitti abaza gibi pis kaşarlarla düşüp kalktı Kendi bilir Cani cehenneme Herkes kendine yakışanı yapar en çok koyan nda bir insanın gözünün içine baka baka yıllarca kandırılması benim madde olarak kullanmış manevi olarak kullanmış en sonunda da utanmadan beni ilgisiz bıraktın o yüzden seni aldattım dedi neymiş boşanmak istiyormuş önceden ben de dedim ki demek ki sen beni aldattığın için boşamak istiyorsun zaten daha öncelerinde de sürekli bahaneler uyduruyordu yoksa senle e sürekli anlaşamıyoruz biz boşanmalıyız falan filan ben de dedim herhalde psikolojisi bozuk halbuki beni yıllarca aldatıyormuş kendi aldatmasına kılıf olsun diye de benim bir açığımı aradı bulamadı
Eni s onu beni aldattığını yakaladım hatta ben de çalıştığım için fark etmedim beni aldattığını sürekli şüpheleniyordum ama konduramadım kendi ailem yakaladı onun ailesi yakaladı hatta dediler ki herkesin içinde gül gibi kararına 16'lık kaşarlarım layık gördün kardeşinden küçük sübyancı falan
Ben 4 yıl boyunca sabah 5 akşam 6 köpek gibi Suriyelilerin içinde tekstilde çalıştım gecemi gündüz ettim tırnağımı dişime taktım taksitleri ödedim neredeyse 100 taksit varsa yetmişini ben ödedim ama bana hiçbir hak tanımadı dedim ya senin babanın ev var benim kimsem yok herkes beni reddetti dedi falan filan
Ondan sonra benim ailem de kızım bırak dedi Allah'ından bulsunlar ben de bıraktım Allah'a havale ettim 10 yılda deprem oldu Bir dakika içinde bütün şehirler yok oldu haritadan silindi varsın benim de evim arabam depremde gitmiş olsun bu dünyada istediği kadar parası olsun mal olsun Mulk evi olsun yat olsun katı olsun evi olsun ama benim ahım onun peşini asla bırakmasın iki yakası bir araya gelmesin gün yüzü görmesin iflah olmasın benim o evde çok emeğim var yüz kredi varsa 90'ını ben ödedim yani kesinlikle hakkımı helal etmiyorum
Bergen'in de dediği gibi tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem benim davam mahşere kaldı varsın bu dünyada istediği kadar karlarla geçsin pavyonlarda yesin para yesin yatlara katlara bilsin ama benim ahım Asla onun peşini bırakmazsın iki cihanda de iflah olmasın en komiği de aldatmasın yakaladık kılıf olarak yoksa ne ikisi bıraktın falan filan diyordu Allah'tan iki tarafta benim nasıl bir insan olduğumu ne kadar sadakatli eşine bağlı olduğumu biliyor da kes lan çeneni biz karından kefiliz dediler o da öyle ortada şey gibi kaldı
O kız o kızla cinsellik yaşadı mı bilmiyorum ama bir erkek bir kızı 1 yıl boyunca yanında Kara kaşık kara gözü öpüşmek sevişmek için bırakmaz bence en komiği de kız bakire bakire diye ortalıkta geziyordu eski kaynama ve bana sürekli kızı bizi ovüyordu sanki o karısı ben metresiydim
Gerçi şu devirde metresini bile bir adabı var daha değerli. Ama genelde metrese olanlar hem metresini önem veriyor hem karısına önem veriyor sırf karısı anlamasın diye bu işin raconu budur ama bacım çocuğu bunu bile başaramadı resmen evdeki pirinci bırakıp dışarıdaki kurtlu bulguru tercih etti hiç önemli değil o demek ki pis tabaklardan yemek yemeye alışıyor ona fazla temiz olmam ağır geldi çünkü ben ilk tanıdığım kişi oydu onunla evlendim daha 17 yaşındaydım 4 yıl nişanlı kaldık 21'de evlendim 5 yıl evli kaldık evi topu 2 yıl beraber yaşadık sürekli yurt dışındaydı ben de kaynanamgildeydim bunun şu an hiçbir kız kabul etmez kesinlikle evlilikten bir bok anlamadım
Boşanmadan önce zaten onu söylemiştim bak böyle olmaz ben bilseydim sen sürekli yurt dışına çıkacaksın ben seninle evlenmezdim diye öyle işte dediğim gibi benim davam mahşere kaldı bu dünyada istediği kadar gülsün en son ben güleceğim ama iyi güleceğim Allah'ın izniyle hepsini Allah'a havale ediyorum not bu arada eski kayınbabam da kayınpederimi aldatıyordu ben de sürekli bunu söylediğim için koz oluyordu bende eski bacım çocuğu şimdi bundan korktuğu için herhalde beni gözden çıkardı anne oğul armut dibine düştü işte anası babasını aldatıyordu oğlu da beni aldattı Allah ondan bulsunlar
Çok büyük geçmiş olsun nerede hatayda mı yaşıyorsun.
Aslen Hatay doğuma büyüme Mersin
Tahmin ettim zaten hatayda hep suriyeli bende hatayda görev yapıyorum deprem günü çok kötüydü ya antakya yok oldu resmen.
2 gün önce ordaydik
Bende Kumlu dayım çok küçük bir yer.
Aa 2 gün önce ordaydik düğünde
Nerelsin
Masal düğün salonu da idik
Kumlu Hatay bende beğendim havası fena değil di esiyor du ama nem yok tu. sadece çok sıcaktı ama nem yok
Osmaniyeliyim bende kumlu üs bölgesinde görev yapıyorum uzmanım gündüzleri çok sıcak ama aksamları güzel esiyor. Reyhanlı da yakın buraya.
Biz Reyhanlı yiz
Ama Antakya havası süperdi. fakat depremde bişey kalmamış yakından gördüm.
Reyhanlıda çoğu suriyeli reyhanlının yukarısında oğul pınar var suriye sınırında orada da 1 hafta kaldım yayla gibi serindi orada suriyedeki askerlere kumanya yükleniyor.
Depremden 2 gün önce antakyadaydım her taraf cıvıl cıvıl güzeldi güneşliydi hava ve depremde insanların çoğu gitti antakyanın her türden her dinden insanların saygıyla yaşadığı yerdi maalesef deprem mahvetti aklımdan çıkmıyor.
Aynen Rabbim yaşatmasın bi daha inşallah
Amin inşallah.
Benim için sadece maddiyat önemli. Şu anki sevgilim evli ve çok zengin bana iyi para veriyor memnunum
Maddiyatın hiçbir önemi yok benim için sadık, güvenilir, karakterli, anlayışlı, hoş görülü, saygı ve sevecen olması yeterli
Çoğu kız para önemli der ama cahillik onlarda var hep zaten onlar erkek calıssın ben yıyım hesabında ne demişler cahil kız alıp canım çekcene akıllı kız alıp sevmesini çek demişler
Konu aslında maddi durumları değil bize uygun olup olmaması arkadaşlar uygun değilse yüzüne söylemeyin direk Ayrılın veya engelleyin zaten onları seven birileri çıkacaktır onlara engel oluyorsunuz onların umutlarına
Abla zengin de birakiyo fakir de onunla simiti de bolusurdum YERI gelse en iui yerde de yerdik birakiyolar her turlu gidin zengin bulun
Benim gibi olmasını tercih ederim
Artık önemli. Bundan önce önemli değildi ve hep kullanıldığımı hissediyorum.
Asla önemli olmamalı ilişkide para konusu olmamalı bile
Kadın milletine dolaylı dolaysız para lazım aga net
Tabiki erkegin ev gecinderecigi için sorumluları olacağı için önemli
Maddi durum kendi ayaklarının üstünde durabilecegi kadar olmasi önemli
hayır benim için önemli olan tek yönü var o da belli zaten ne oldu
Aşk hiç bır durum anlamaskı: na maddı, na yaş, ve başkasi
Param olduğu için düşünmüyorum gerisini parası olmasa da olur
Yani Su devirde önemli
Karakteri kadar değil
Kızlar artık fakir memur adam sevmiyo..
Karakter önemli tabii.
Evet önemli, parasız huzur olmuyor maalesef.
Para yoksa hic bjsey yok
Kadının parasına bakan erkeğim demesin.
hayır bir özelliği yok
Bir birini sevmeleri önemli en son maddi durum.
Benden düşük olmasın yeter
Şu an ne kadar parası olduğundan çok çabasına bakarım.
Tabii ki önemli maddiyat hassas konu
Borcu olmayan bi calisan olabilir
Hayir. Kalbi daha önemli
Benim icin onmli degil
Önemli değil ama kızların çoğu önem veriyor
İşsiz değil ise önemli değil
Ama işi olup da parası yok ise çoğu kişi bu ülkede karın tokluğuna çalışıyor.
sektör önemli değil diyorsun karı kız satıyorsa da ok misin? İş sonuçta 🤣🤣
Önemsiz diyenler yalan söylüyor
Önemli yalan mı söyleyeyim
Züğürt bir kızla olmam
Partner mı sevgili mi
Eş ya da sevgili
Mesela önceliklerin nelerdirr
Benim için önemli değil 🤔
Önemli bence ama ilk oncelikte değil
Tabiki önemli.
Evet önemli kesinlikle
Seks sırasında önemli değil