Ya ülkenin maaş ortalaması 28 30 bin civarıyken zaten yoksulluk o biçim, hepiniz sarayda yaşıyorsunuz erkekler şöyle kazansın kadınlar şunu yapsın. Şu site yüzünden aseksüel oldum hahsjd. İyi zaman geçiriyorsan tamam abi, ne parası neyin parası? Maaşla bişey olmuyor artık :D doktor mühendis maaşıyla işte ufak tefek iş sahibi olanlar anca ay başını getirebiliyor rüya görmeyiniz. Asgari ücretli ne yapıyor hiç bi fikrim yok. Neyse benim için önemli değil. Para hiç bi zaman amacım olmadı, araçtı, araç kalacak. Kimseyi evime almak zorundaymışım gibi gelmiyor:D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para ve maddiyat asla bir iliskide sart olusturmamalidir. Onemli olan kisilerin birbirlerine saygi duymasi degil, kendilerine saygi duymasidir. Kendisine saygi duyan, kendisini seven iki insan bir araya gelirse inanilmaz bir guc dogar, butun guzellikler onlari mutlaka bulur. Bu sebeble bircok evli cift mutlu degildir, cunku kosullu bir evlilik surecine girmislerdir.
Ben uc evlilik gecirdim, 1 bosanma, bir vefat. Ama tum evliliklerimde maddiyat asla on planda olmadi, cunku herkes kendi ekmegini kazanmak zorundadir. Simdi benim ikinci esim vefat etmeden once 4 sene calisamadi, hep bakima ihtiyaci vardi, ne yapicaz o zaman. Tabiki seve seve bakmak bir insana verilen en buyuk firsatlardan birisidir.
Cunku kendisine olan sevgi ve saygisi artar. Kendisini sayan mutlaka varlikli bir insandir. Zengin olmayabilir, ama muhakkak varliklidir. Yani insan iliskileri guzeldir, sagligi yerindedir, ihtiyaci kadar vardir. Diledigini alir ve yer icer.
Benim 3. esim Filipinli ve inanilmaz duzgun hanimlar bu konularda. Asla ve asla maddiyata onem vermezler, yeterki sevin ve sayin, eslerini hayatlarinin merkezine koyarlar.
Bizim kulturumuzde maalesef bu konular zora sokar insanlari. Hic unutmam, annem Nisan bozulunca takilari geri istediginde sok olmustum. Tabiki izin vermedim anneme. Ama ne yapalim, zor isler, sizler benim milletimsiniz, ne derseniz deyin ben yine de size kizmam. Cunku hepinizi cok seviyorum. Bu sebeble benim fikirlerime katilmak zorunda degilsiniz. Saygilar, arkadaslar.
10 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba efendim
Size şöyle açıklayim bunu.
Şimdi bir ilişkide her şey önemlidir.
Maddi durumu, sevgisi, sadakatı, bağlılığı ve en önemlisi karakteri.
Ama 1 ilişkide sadece aşık olmak yetmiyor maalesef maddi durumda önemlidir çünkü 1 ilişkide sürekli erkegin para harcaması doğru değil kadında destek olmalı çünkü bir ilişkide sadece aşık olmak, sevmek yetmiyor yani bu karın doyurmuyor.. mutlu olmak istersen sende mutlu edecen yani sen karşıdan ne beklersen o da onu bekler çünkü..
Maddi durumu yoksa sana hediye alamaz, arabası yoksa seni gezdiremez, ya da sana destek olamaz hem seni mutlu edemez ve en önemlisi onunla bir gelecek planlayaman..
Oncin başta dediğim gibi Maddi durumu, sevgisi, sadakatı, bağlılığı ve en önemlisi karakteri iyi olmalı.
Maddi durumu çok iyi olmasada yeteri kadar kazansa o da yeter insana. Önemli olan çarçur etmemesi parayı harman alıp savurmamasi..
00 Yorumla
1 yılEğer vasıfsız biri maddiyat önemli diyorsa sen kimsin ki karşında ne istiyorsun denir. Ama belli bir birikimi olan gerçekten emek verip bir yerlere gelmiş biri maddiyat önemli diyorsa (ki bu şekilde biri maddiyat önemli de demez dengimi istiyorum der bence) o kişinin hakkıdır ve tabiki karşı tarafında aynı şekilde. Mesele maddiyat değil arkadaşlar mesele DENKLİK
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılBenim için önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sevdigimden ayrildim ailesi yuzunden. Yalan dolanla... aci cekiyorum dugunume 3 hafta kala bitti.
Sizden ricam hayirli degilse bile onu bana rabbim hayirli kilsin, nasibim degilse bile kudretiyle bana nasip etsin. Nisanlimla tekrar bir araya gelip dugunumuzu yapalim su kizi sevdigine kavustursun rabbim deyin. Lutfen duami duaniza ekleyin.
Sizinkileride yoruma ekleyinki her goren amin desin dualariniza birbirimize yardimci olalim14 Yorumla- 1 yıl
Rabbim seni bana kavuştursun😅
Cevap sahibi1 yılİyyyy
Cevap sahibi1 yılYok iste iletisim keske olsa 😔😔
1 yılBen sevgilimin/eşimin mesleğini de maddi durumunu da önemsemem, karşılıklı aşk ve güven varsa herşeyin üstesinden zamanla gelinir bana göre.. Paranın ne zaman kaybedilip ne zaman kazanılacağı hiç belli olmaz şu hayatta.. Aşk paraya feda edilmemeli diyorum her zaman..
40 YorumlaÖnemli ama şöyle önemli benim konuştuğum ve benimle ilgilenen erkek benim ihtiyaçlarımı gidermesi gerekiyor yardımcı olması gerekiyor erkekliğini göstermesi gerekiyor bu konuda yoksa o erkekten etkilenemiyorum sağlık ve sadakatli vefalı olduğum için onu sevmesem bile bu karakteri beni ona aşık ediyor ve bağlıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende onemsemem ama şöyle gelmis 25-30 yaşına calismayip çaba sarfetmiyorsa olmam onunla. Ama birsekil de parasını kazanmaya çalışıp emek veriyorsa hiç farketmez ne kadar kazandigi
36 Yorumla- 1 yıl
Cidden mi aynı böyle mi düşünüyorsunuz cidden Allah kalbiniz kadar temiz bir hayat versin size 🌼
Cevap sahibi1 yıl@kocyigit_1905 ben erkek arkadaşımla tanıştığım da uni okuyup bir yandan oto yıkama da çalışıyordu bir kere düşünmedim bile parkta falan ders çalışırdık kafe parası yokken... hepsini yerine koyduk hiç önemli değil yani gerçekten para pul halledilir birlikte bana bir kere sesini yukseltmedi, ihanet etmedi o bana yeter
- 1 yıl
Cidden böyle bir aşk herkese nasip etsin Allah
- 1 yıl
İnşAllah evlenirsiniz onunla ne deyim☺️🌼
- 1 yıl
Sizin aileden 20li yaşlarda bekar kız var mı ya gelip biz de alalım 😂😂
1 yılİlk ve tek önemli olan şey maddiyat değil. Orta düzey olmasını tercih ederim ama. Fakir olmadığı sürece sorun yok. Çok zengin olmasını da istemem. Parasız geçim olmaz sonuçta para illa ki lazım. Evet parasız mutluluk olmaz ama para da mutluluk getiren bir şey değil. Bunu da unutmamak lazım.
10 Yorumla
1 yılAylık 17-30-50-500k da kazansam çalışmayan, çalışma potansiyeli olmayan bir kadın istemiyorum. Varsın en dibi görelim ikimizde asgaride çalışalım hiç sorun değil.
O paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen bir kadın istemiyorum.
Eve geldiğimde neden yorgun olduğumu, neden bazen kafa dinlemek istediğimi bilmeli, tecrübe etmiş olmalı.
Bu kadını hem ayakları yere basan hem de erkeğinin halinden anlayan birisi yapar. Bu da bana kalırsa ilişkinin ömrünü uzatır.10 Yorumla
1 yılMaddi durum öncelikli elbette değil ama tabiki önemli taraflarıda var. Bende güncellemendeki gibi eğitimli kariyer yapmış biriyim aynı bölümden mezunuz seninle.☺️☺️Ama sağlıklı eli ayağı tutuyorsa ekonomik anlamda ortada biz diye birsey varsa çabalamak zorunda hayatımdaki insan. Kadın istediği kadar ekonomik anlamda ve iradesel anlamda hür özgür olsun yanında doğası gereği güçlü ve koruma güdüsü yüksek erkek ister.
10 Yorumla
1 yılHayır. Önceliğim anlaşabilmek, nazik ve merhametli olması. Zeki, sabırlı ve çocuksu olması da işime gelir. Maddiyat o kadar dikkatimi çekmedi hiçbir zaman. Zeki ve çalışkansa elindeki biri on eder. Beraber çalışır gelişiriz. Maneviyatının kuvvetli olması çok daha önemli.
00 Yorumla
1 yılben maddi duruma hiç takılmazdım. insanların maddi durumları değişkenlik gösterebilir. bugün sırf maddi durumu iyi diye tercih edeceğin birinin işleri kötü giderken maddi durumu kötü diye tercih etmeyeceğin birisi hızla durumunu iyileştirebilir. ben daha çok birlikte olacağım insanın kendini yetiştirip yetiştiremediğine bakardım. kendisini yetiştiren kişiler maddi sıkıntıların üstesinden her türlü gelir ve kendisine fırsatlar yaratmasını her zaman bilirler.
00 Yorumla
1 yılBenimle eşit durumda olması sorun olmaz. Ve özellikle iki çift sohbet edebilmeye, tartışmanın az olmasına ve anlaşabilmeye önem veririm. Bağırıp çağırarak, höt zöt diye yola getirmeye çalışarak, saygısızca yönetmeye çalışarak benim üzerimden ego tatmini yapması; anlaşamayacağımızı ve yolun son noktası olduğunu gösterir. Uyum, karakter, anlayış, empati yeteneği güçlü olması ve en son kısım maddi olur.
00 Yorumla
1 yılKız tarafı çok zengin, ama erkek tarafı çok fakirse olmaz yani olur da zor olur iyi olmaz. İç güvey olmak iyi bir şey değil çevreden biliyorum çok ezilen biliyorum mesela tabi aile iyiyse öyle olacak diye bir şey de yok. Maddi durumlar yakın olsa iyi olur.
00 Yorumla
1 yılMaddi durum önemli. Sadece maddi durum değil farklılık yaratan her şey önemli. Takıldığı insanlar , mesleği , aile yapısı , düşünce biçimi. Ben mesela orta gelirliyim , çok zengin bir kıza ayak uyduramayabilirim. O diyecek ki maldivlere tatile gidelim, benim öyle bir gelirim yok. Ona da yük olmak beni psikolojik olarak rahatsız eder. Kişiden kişiye göre değişir. Ama en uyumlusu maddi durumları birbirlerine yakın olan kişilerin birlikte olması.
00 Yorumla
1 yılİlişki yaparken tek odak bir insanın para kazanması veya çok para kazanamaması olmaması lazım ama çok da gözardı edilmemeli.. Sevgili olduğumuz kişiler potansiyel evlenme adaylarımızdır, yani maddi anlamda sıkıntılı insan da güven vermez sorumluluk bilinci oturmamıştır ve ilişkide sürekli bi para sorunundan bahsedilmesi ilişkiyi yıpratır.. Özellikle bir erkeğin cebinde para olmadan gezmesi veya bunu dert etmemesi büyük sıkıntı bence
00 Yorumla
1 yılSu an sevgilim var ozellikleri tasıyor yanıma yakısması önemli davranısları önemli toplumda nasıl biri insanlar ondan fikir alıyor mu bu onemli kibar olmalı aynı anda yeri gelirse sert olup hakkını savunmalı kavga etmemeli ama kavgadan kacmamalı maddi konu babam zengin parası sorun degil
00 Yorumladünya görüşü ve siyasi görüşü önemli benim için bir kere yobaz olmayacak.
maddiyat şöyle denk olmalıyız ilk defa benimle bazı şeyleri yaşamamalı maddi açıcan yanımda ezilmemeli...
bir lüksü ve keyfi bilecek bir yere gittiğimizde sonra görmelik yapmasın.
04 Yorumla- 1 yıl
Ben bunu yaşadım mesela en basit herkesin yediği yemekleri ilk benimle yedi ilk kez benimle tatile gitti Ankara dışında hiçbir şehire gitmemişti benle gitti vs ve ilk kez benimle havuza girdi ilk kez benimle sinemaya gitti ve bu kişi 24 yaşında bu bu kadar olumsuz bir durum mu?
- 1 yıl
Ben bu durumu çok kez yaşadım. Ben herkesin görüşüne saygı duyarken benim görüşüme saygı duyulmuyor. Ve yobaz kelimesini duyrmaktan gerçekten nefret ediyorum. Bana sürekli sen yobazsin sen yobazsin. E onlar da medeniyet adı altında yapmadığı şey kalmamış gevşeklik tabiri caizse güzel kardeşim almış başını gidiyor bir tutturmuşlar yobaz yobaz. Bir de şu var ben yemek yerken eski erkek arkadaşım bana az görgü kurallarına uy diyor. Ben yemek yemeği seven bir insanım ve yemeği hızlı yiyorum ve onlara ne kime ne? Yapmacık mi olsun millet size. Çok şey istiyorsunuz da kusura bakmayın yani. Aklıma eski sevgilim geldi bu ne böyle!
Bu siteden biriyle tanıştık sonra görüştük. Kendisinin mesleği var ama çalışmıyordu hayatımda gördüğüm en beyefendi has ve has adam diyebileceğim biriydi. Geçmişe takıntılı biri olduğu için konuşmayı kestik. Ancak devam etseydik evliliğe kadar giderdi ve onu özledim çok güzel vakitler geçirdik. Ama neyse
07 Yorumla- 1 yıl
Hayatın karşına neler çıkaracağını bilemezsin
- 1 yıl
Kanka sal sende hoşlanmışsın belli ama paikolojine zarar verirsin
- 1 yıl
@0gizlikalsın0 saldım kanka zatenn.
- 1 yıl
Doğru karar olduğunu zamanla öğreniyo insan
Statü ve zeka önemli parası olmasa da olur zaten bi şekilde kazanılıyor o... misal doktor ( ki aşırı bi takıntım var onlara ) olsun ama gelir 0 sanki 1 milyon dolarım varmış gibi bi hissiyat veriyor
04 Yorumla- 1 yıl
Para kazanılır yeterki karekter olsun zeka olsun demi 🌼
- 1 yıl
@kocyigit_1905 evet ama doktor olsun o şart doktor olsun kazancı olmasın... parası olsa bile o kişinin parasını yemem hayatta kendi babamdan para isterken utanıyorum bi de sevgilim ya da eşim olucak ayyyy
- 1 yıl
Ahahah taktın doktora haaa🤣🤣🤣
- 1 yıl
@kocyigit_1905 zaten öyleyim şu an da takıntılı olduğum biri var heryerden takip ediyorum ablasını arkadaşlarını vs annesiyle babasını da takip edicem de... gaylerin full onun fotosuyla dolu
- Para & Ekonomi konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılDünya görüşüne, vizyonuna bakarım. Aile borçlarını ödemememi isteme gibi avam bir davranış sergilemediği sürece maddi durumunun iyi olmamasına önem vermem. Kadında maddi durum aramam ama hayata, iş hayatına, paraya bakışına dikkat ederim.
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 321 cevap paylaştı. Önemli. Hayatıma giren kadın beni ben olduğum için sevmeli. Ona bakacağımı düşünerek değil.
Kendi kendisine yetebilen, kendi ayaklarının üzerinde duran bir kadının sevdiği erkek olmak çok güzel bir şey.
00 Yorumla
1 yılParaya bakan kızdan uzak dur erkek arkadaşım. Paran bitince gidecek olan kız olsa olsa hafif kadındır. Bugün senin Parana yarın başkasının parasına konar.
11 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan paran için seni sevmemesi öyle kişileri bulmak çok zor ama imkansız değil elbet.
Gizli Üye(30-35)1 yılParası olmayan, şirketi osu busu malı mülkü olmayan bir zahmet karşıdan da bişey beklemesin. Ama maalesef ki babalarının evinde açlıktan nefesleri kokuyor fakat hepsi parası olan erkek ariyor. Erkekler bence yüz vermesinler bu tiplere.
20 YorumlaBu konuya bizim insanlarımız çok yakıyor bence... Erkek asgari ücret alır kız yüksek maaş alır veya tam tersi önemli olan insan olmak ve tutku sevgi değil mi
00 Yorumla
1 yılBakkala gidip Bakkal amca biz çok aşığız bize 1 kilo peynir ver diyemeyeceğimize göre kimseye muhtaç etmeyecek kadar kazancı olsun yeter diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılBenim için öncelik hayatı için çabalaması kendisi için çabalaması yani çaba. Onun dışında bir beklentim yok maddi anlamda da manevi anlamda da kendini gerçekleştirmiş kişilerle yola çıkılmalı o yolda da bir çok şey kazanabilirsin maddi manevi aksi halde manevi olarak kazanamiyorsun zaten parası bişey değil
00 YorumlaEvet önemli. Kendi parasını kazanıp kendi ayakları üstünde durmasını bilecek. Bu saatten sonra elin kızının karnını doyuracak değiliz aksi halde babasının evinde yemek yapmaya devam edebilir.
00 Yorumla
1 yılTabiki önemli ben Türkiye'de okurken aylık gelirim 5 bin TL di ama şimdi Almanya'da diş hekimliği yapıyorum hiç bana selam vermeyen kızlar evlenmek istiyor çok çok önemli her şey para bu hayatta
01 Yorumla- 1 yıl
Önemli olan zengin olduğunda doğru kişiyi bulmak.
1 yılDışını beğenmem lazım önce maddi olarak sıkıntım olmadigi için çalışıp çalışmaması önemli olmaz görsel olarak beğenir karakterini de seversem benim iyi uygun birisidir
00 Yorumla
1 yılKendisi aile olacağının farkında olması. Elalem ne diyecek diye umursamamasi
Ortak noktaların çok olması
Birlikte eglenebilmek ve uzulebilmek00 YorumlaPara varsa huzur da var. Çoğunuz farkındasınız ama tozpembe dizilerde ki beklentiler sizi alaşağı ediyor
01 YorumlaPara mevzularına girmem, sevmem ve önemsemem.. Sormam da..
21 Yorumla- 1 yıl
Takdir Ettim Valla Helal Sana @Alcyone__
1 yılBelli bir süre birlikte çalışırsak ondan sonra benim gelirim yeter. Paylaşıyorsak her şeyi. Çileyide mutluluğuda.
00 Yorumlasevgilimin önemli değil onda varsa harcarız onda yoksa benden harcarız ama evlilik boyutuna gelinirse maddi durum önemli tabi ki
00 Yorumla
1 yılİlişkide partnerin maddi durumu güvenlik ve istikrar açısından önemli olabilir ancak bu durum kişisel değerlere ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır.
00 Yorumla
1 yılÖnemsiz evet para bir ölçüde mutluluk getiriyor yalan değil ama yanındaki eğlenmeyi biliyorsa gerçekten önemsiz.
00 Yorumla
1 yılParama dikkat eden kadının yatakta performansına bakarım. Kalbime bakan kadının kalbini mutlu etmeye bakarım
00 Yorumla
1 yılparası olmayan erkeğin ssiki kalkmaz ssaksafon çekerek kaldırılan ssikede amm verilmez parasız adam aç adamdır uğraşmayın türk filmi çekmeye gerek yok
00 Yorumla
1 yılÖnemli hemde çok benden az kazanan biri ile olamam ya da meslek olarak benden kötü bir işi varsa olmaz zamanında sorun yaşadık.
00 Yorumla
1 yılBenim de onun parasını kazanması lazım az da olsa önemi var ama çok değil en önemlisi hayata bakış açısı bana karşı olan tavrı
00 Yorumla
1 yılNe Kadar Kadınlar Önemsemem Aşk Meşk Daha Önemli Desede Para Önemli Ekonomik Gücü Olan Erkeği Sever Kadınlar
00 YorumlaŞu zamanda maneviyat, maddiyattan da değerli. Çünkü paranın satın alamayacağı, bir çok değer var örn; sadakat, saygı gibi.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 366 cevap paylaştı. Maddiyat hayatım boyunca hiç umurumda olmadı ama benim paramı yeme derdine düşeni de hayatımda tutmadım asla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddiyati onemsemessen ilerde çok sorunla karşılaşırsın şu şekilde bende pek önemsemedim 3 senelik ilişkim sevgilimin maddiyati konusunda bitti kendisi bitirdi zor evlilik dedi
11 Yorumla- 1 yıl
Maddiyat önemli
Gizli Üye(25-29)1 yılMaddiyata önem vermem diyenleri samimi bulmuyorum. İş ciddiye binince elbette maddiyat önem kazanıyor çünkü hayat para ile kurulup para ile yaşanıyor.
10 Yorumlaİlk sırada başka şeyler var tabiki ama ister istememz bir yerde önemli olucak.
10 Yorumla
1 yılÖnce bi adam olsun maddiyat sonra gelir, çalışır geçiniriz
11 Yorumla- 1 yıl
Senin düşünenlerin sayısı oldukça az😊
1 yılHelal olsun kız sana para peşine düşmüyorsun ya şu eğitimsiz paçozlar gibi
10 Yorumla
1 yılBayag önemli. Sonuçta bu zamanda her şey parayla dönüyor
113 Yorumla- 1 yıl
Bir erkeğin parası olması onu değerli yapan en önemli özelliği herhalde.😊
- 1 yıl
Onu değerli yapan tek etken dğl ama parasız erkek sorumsuz erkektir asgari ücretle bile çalışamayacak kadr ise yaramazdr
- 1 yıl
Yani doğru ama asgari ücretli çalışan kendi karnını zor doyurur şu zamanda insan istedikten sonra başaramayacağı hiç bir şey yoktur içinden gelmesi lazım.
- 1 yıl
E o zmn asgari ücretle çalışan biriyle olmam diyen kadnlar boşuna linclenio ya da asgari ücretle çalışanlar linclio diyebilr miyz
- 1 yıl
Tabi kadınlar o konuda haklı sonuçta geleceğini düşünmek zorunda ben mesala asgari ücretle çalışmak zorunda olsaydım evliliği aklımın ucundan bile geçirmezdim.
- 1 yıl
Su zamanda 80 bin maaş alan hile zor geçinir çünkü herşye akşamdan sabaha zam geliyor bunu düşünerek yola çıkmalısın aşk sevgi karın doyurmuyor aşığım deyip evlenip daha sonra gecinemeyp ayrılan çok var
- 1 yıl
Tabi aşk karın doyurmaz ilk günler güzel geçer. ama sonradan yılan hikayesine döner evlilik aslında çok ciddi bir konu.
- 1 yıl
Evet de günümüzde çocuk oyuncagna döndü
- 1 yıl
Aynen sürekli birilerin evlendiğini görüyoruz.
- 1 yıl
Herkes şikayetçi ekonomiden ama her hafta evleniolar 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Aynı şekildede boşanmada bir o kadar çok oluyor genelde gençler cabuk evleniyor ama olgun kişiler daha çok mantık evliliğe yöneliyorlar.
- 1 yıl
Mantıklı aşk evliliğine diyelm
- 1 yıl
Tamam öyle diyelim😊
1 yılÇok yakışıklı olması hissettirebilmesi önemli zenginliğe bakmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılahsjdk çok önemli 5 lüks arabası 3 dublex villası 2 lüks yatı hesabında 1 mr parası ve fabrikaları olmalı daha aşağısı kurtarmaz valla beni hak etmek için (🧠)
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı. Kadınlar için evet! "hayır asla önemli değil" diyenler bile gizliden gizliye güçlü erkek ararlar
00 YorumlaTabikide önemli mümkünse benden çok maaş alsın 😆😆
00 Yorumla
1 yılbilgili ve zeki biri olmasi oncelik. sonra da para konusunda bir birimize yakin olmaliyiz
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 503 cevap paylaştı.
1 yılKadın zaten parası olana değil, para kazanabilen erkeğe bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadınlar maddiyatı önemsiyor. Ben maddiyatı önemsemiyorum ama karşı tarafın fazla önemsediğini anladığım için ben nikaha yakın zamanda nişan attım
00 YorumlaÖnemli değil çalışmasada olur çok şükür maddi durumumuz iyi ama isterse çalışabilir
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 385 cevap paylaştı.
1 yılEvet önemli. Para önemsiz diyenler mağarada falan yaşıyorlar bence.
00 Yorumla
1 yılManevi anlamda benim ona göstereceğim sadakati oda bana göstersin yeter, fazlasında gözüm yok...
00 Yorumla
1 yılZayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış kadın seviyorum ben
00 YorumlaEskiden önemsiz buluyordum. Artık onemsiyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat