Ekonomik koşul ve alim gücü sizi korkutmuyor mu?

Çok şükür halimiz vaktimiz yerinde, yan gelirlerimiz vs de mevcut ama çok kötü bir ekonomik gelişme olursa ne yaparız diye içten içe endişe duyuyorum. Haberleri izledikçe stres hissediyorum. Son 4 sene hariç Hiç böyle bir endişe hissetmemiştim hem de bu kadar uzun sürecek şekilde.

Arka planı anlatırsam, covid-19 başladığında ilk vefat edenlerden biri babamdı, aynı hafta iş akdime son verildi, eşim benden ayrılmak istediğini söyledi ve 1 ay ayrı yaşadık. Hepsi 10 gün içinde gerçekleşti.

Çok geçmeden iş buldum, eşimle aram düzeldi ama dengem öyle bir bozulmaya başlamıştı ki covid 19 yasakları, pandemi gariplikleri de üstüne binince tuzu biberi oldu. Devamindaki 3-4 sene daha düzgün ve stabil olsa da en ufak bir olumsuzlukta kendimi toparlayamıyorum, dibe vuruyorum. 3 yıldır doktora da gidiyorum, ilaç da kullanıyorum ama dibe vurmalar, sürekli endişeli ruh hali aynen devam ediyor

Siz neler hissediyorsunuz, neler düşünüyorsunuz, neler yapmayı planlıyorsunuz? Ekonomi kötüye giderse elimdeki avucumdaki herseyimi kaybederim diye korkuyor musunuz?

Ekonomik koşul ve alim gücü sizi korkutmuyor mu?