Kimse buna dur demiyor mu 9 Euro'ya 1 şişe su yani 315 TL bunlar bu cesareti nereden alıyor bunun adı sömürü değil bunun adı resmen soygun haksız mıyım?
Uçaktan inince insanın dili damağı kuruyor ve gözü görmüyor biz arabaya gidene kadar sabredip serin serin içiyoruz genelde ama alanı da ayıplamam hxnzuhs
Şehir hastanesinde bir cafe açsak sırf çaydan köşeyi döneriz diyen bir arkadaşım vardı dükkan tutmak için ihaleye girdiğinde hayatın gerçekleri ile yüzleşmişti :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aşırı pahalı.
Aynen öyle hemde baya
Uçaktan inince insanın dili damağı kuruyor ve gözü görmüyor biz arabaya gidene kadar sabredip serin serin içiyoruz genelde ama alanı da ayıplamam hxnzuhs
Ama şahsen asla vermem
Beni bu durum hiç şaşırtmadı. Suyun 50 kuruş olduğu zamanlarda Sabiha da 10 tlye satıyorlardı.
😳bende şaşırmadım
Bunu gören paylaşsın arkadaşlar. Bu düpedüz VATAN HAİNLİĞİDİR.
Kimse de almasın! Susuz kalın ya, gidin başka yerden allıp için yazık.
Boğazıma bir şey takılsa sessizce ölüp giderim heralde jsjs tuvaletten verin suyu jsjsj
Zaten o suya o parayı verince insan kahrından ölür ki :)))
😅😅
evian su zaten ithal... bi de alanda olunca 5 katı...
İthal olunca soyul sömürül anlamına gelmez bu paraya Fransa da 50 tane alırsın o sudan Marka Fransız
Bu ülkede geliyor
Dükkan kira fiyatları yüksek olduğu için öyle bir soygun yok
Bu resmen soygun kirayla alakası yok
Alakası mı yok :D
Aynen 😅
Şehir hastanesinde bir cafe açsak sırf çaydan köşeyi döneriz diyen bir arkadaşım vardı dükkan tutmak için ihaleye girdiğinde hayatın gerçekleri ile yüzleşmişti :D
Bunun sorumlusu yönetim ama 🤔
Bunlara ne zaman şaşırmayı bırakacaksınız. Şaşırmayın olum bunlara artık
Niye
İthal pahalı bi marka zaten kardeşim dışarda ortalama 200 lira alan da o fiyat normaldir
Hamidiye bakman lazım
İthal ama Danone üretiyor ucuz marka su hepsi burada da 45 TL aynısı
Emin ol sahtesidir :)
Yok aynı üretim 🤔
İşletmecisinin kim olduğuna bak. Kimsenin sesi çıkabilirmi sonra sor
Aynem
Sabiha cosmus awk
Sorma
Kimse almasın. Soygun
Aynen
uçağın içinde su daha ucuz oradan için
Geçen İstanbuldan 50 tl ye damla su aldım
yakında nefes almakta parayla olur
Sorma
İktidardan
Kontrol yok değil mi
Her şey ayarlanmış zaten, dışarıdan yiyecek ve içecek sokmuyorlarmış ki insanlar ordaki büfelerden almak zorunda kalsınlar
Yok daha neler
Öyle diyorlar
Sence
Oha ya ne suyu bu
Bildiğimiz sıradan hazır su hemde küçük şişe plastik