Kumar oynamak
Bir kadını mutlu etmek
Sigara içmek
İçki içmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hepsinde çok para ister ama kumar diyorum
Ve bir kadını çok paraya gerek duymadan da mutlu edebilirsin
O kadına göre değişir bence. Mutlu etmek. Çünkü kimisine ne kadar özel şey yapsanda hediye alsan da onu mutlu etmeye çalışsan da o yine bildiğini okur bence.
Kadını az para ile mutlu edemezsiniz.
Her kadın için geçerli mi bu?
Kadın dediğin canlı, ilk çağlarda bile daha güçlü, daha güzel mağarası olan erkeğe gitmiş birisin. Az parası var, onu seviyor diyelim. Nereye kadar? Kadın dediğin canlı, özenmeye, gördüğünü istemeye daha açık. Şöyle açıklayayım sana; mesela sen Mercedes G63 istiyorsun, bunu sana sunacak birisini bulma ihtimalin çok düşük. Ama kadının daha iyi maddi durumu olan, daha iyi imkanlar sunan birini bulması daha kolay. Her şey bir tartışmaya, daha iyisini verecek birisinin karşısına çıkmasına bakar. Hayatının geri kalanını daha rahat geçirebilmek varken, 'Yok canım, ben seviyorum, sürünelim, belki bir gün düze çıkarız' diyecek kadın olacağını sanmıyorum. İnsanın ailesi bile maddi durumu daha iyi olan çocuğuna daha bir özen gösteriyor, dersleri daha iyi olana, tipi daha iyi olana. Hayatın gerçekleri. adınlar için para ile mutluluk sürekli artması gereken bir şeydir. Örneğin, yıl dönümü hediyesi her sene gül alıyorsun, 5 sene gül aldın, 6. sene pırlanta aldın, 7. sene araba aldın, 8. sene daha düşük bir şey al, kavga çıkar, aldığını beğenmez.
Peki diyelim mesela bir kadını olurda gerçekten mutlu edersen ya da etmeyi başarırsan karşılığında ne alırsın.. bütün bu emekler ne içindir..
Şahsen hiçbir kadından bir beklenti içine girmem, ne diyordu Binbir Gece Masallarında.
Dostum, kadınlara inanma! Vaatlerine gül geç! Çünkü onların iyi ya da kötü halleri ferçlerinin{8} heveslerine bağlıdır. Güya aşktan söz ederler; oysa hainlik onları sarıp giysilerinin titreşiminde şekillenir. Yusuf'un dediklerini saygıyla anımsa; Âdem'i cennetten kovdurmak için iblisin kadını kullandığını unutma! Kınamalarından da vazgeç dostum! Bir işe yaramaz! Çünkü yarın kınadıklarının nezdinde temiz sevginin yerini çılgınlık alacaktır. Hele hiç şöyle deme: Aşka düşersem, âşıkların çılgınlığına kapılmayacağım! Sakın bunu söyleme! Çünkü gerçekte kadınların ayartısından yakasını sıyırmış bir erkek, olmayacak şeydir.
Tekrar dönelim, sorduğun soruya: 'Bütün bu emekler ne içindir? Bir parça huzur, sakin bir hayat, mutlu bir evlilik.
Bütün bu emekler Bir parça huzur, sakin bir hayat, mutlu bir evlilik için yani Peki ya değerini bilmezse kadın o zaman bütün emekler ve paralar çöpe gitmiş olur..
İlişkide hep erkekler para harcayacak, kadınlar da bunun için bisey yapmayacak yani...
Peki anladım. Görüşünüz için teşekkür ederim..
Cevap
2Cevap
Seçenekler de kesinlikle kumar ama eksik olan da uyuşturucu var oda bitiyor insanın parasını her şeyini
Uyuşturucuyu nerden bulacam ki. Harcayim
bir kadin sokaktan kopardığıniz bir cicekle bile mutlu olur en azından kendi adima konusayim asla birine bir seyler aldırmam
alko seks kumar
Kötü alışkanlıklar..
Kesinlikle kumar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar