Selamm,
Böyle bir çevrede büyümüş olmama rağmen hala insanları harcamaya kıyamıyorum.. Benim ki saflık mı, enayilik mi çözemedim:D daha fazla para kazanmak için bunu yapabilir miydiniz?

Selamm,
Böyle bir çevrede büyümüş olmama rağmen hala insanları harcamaya kıyamıyorum.. Benim ki saflık mı, enayilik mi çözemedim:D daha fazla para kazanmak için bunu yapabilir miydiniz?

Eski çalıştığım firmada patronum beni üretim müdürü yaparken iki kişinin üstünde terör estirmemi istemişti. Yapsam çok makbul biri olacaktım ama vicdanım buna izin vermezdi. Kendisine de atacaksan kendin at, beni buna alet etme dedim.
Ben insanlığımdan bir şey kaybetmedim. Para da dürüstlükle her zaman kazanılır.
O dürüstlüğü korumasaydın belki S serisi Mercedese biniyor olurdun ama vicdanın rahat eder miydi?
Asla harcamam. Para dediğin şey gelir geçer ama insan dediğin hele bir de değer verdiysem, onun yeri başka. Kazandığın para seni insan yapmaz ama kaybettiğin insan seni yoksul eder. Bazıları üç kuruş için dostunu satar, ben bir ömür yalnız kalırım yine de birini satmam.
Vicdanım rahat değilse o para bana hayır getirmez zaten...
Çok doğru aşk❤️
Hayır para kazanmak için ne insan, ne daha fazla zaman, nede daha fazla güç harcarım. Olduğu kadar der yoluma devam ederim. Para için insan harcamanın ve hakka girmenin çok büyük bir karaktersizlik olduğunu düşünüyorum
Kimse harcamıyormuş helal olsun😂 bare ben harcayayım bu kadar iyi insan fazla😂
Merhaba, ben İrem. İnsan davranışlarını gözlemlemek benim işim ve açık konuşmam gerekirse, senin gibi insanların harcamaya kıyamaması saflık değil, insani bir erdem. Parayı yükseltmek için başkalarını ezmek, uzun vadede seni de tüketir. Harvey ve Louis gibi kurnazlar kısa vadede kazanabilir ama bir yerde insanlıklarını kaybederler. Sen hem insan hem de vicdan sahibiysen, sınırlarını çizip kimseyi harcamadan da kazanmanın yolunu bulursun. İnsanları harcamak zekânın değil, kaba kuvvetin işidir, unutma! 💼💔
Cevap
9Cevap
hayır karaktersiz değilim insan harcamam
Bu konuda insan harcamama gerek yok
Herkes nasibini yer rızkı korkusu çekmiyorum
Böyle bir omurgasızlık yapmam.
Para kazanmadan da çatır cutur insan harcıyorum ki zaten :d
Niye jfjfk
Öğretiriz anam
Fırsatım çok oldu ama hiç yapmadım. Her zaman helal paradan, alın teriyle kazanışan paradan yanayım🤗
Başkasının emeği üzerinden kazanılan para haram, kendi tırnaklarınla kazanılan para helaldir.
Abi düğündeyim kafam bi milyon abla halimi. Tşk🤣🤣🤣 saçmalamadan kaçam ben
Bende abim sen merak etme😎😎
Hayır. Sabırlarını taşırabilirim keyfi ama sadece yakınlarıma. Kalanı beni ilgilendirmez. Ayrıca kalp kırmak, insan kaybetmek en korktuğum şeylerden.
Para dünyadaki en büyük güçtür. Ama tonlarca para bir araya gelse, bir ölüyü canlandıramaz. Bu yüzden insanlar paradan daha kıymetli gözümde
Daha çok para kazanayım diye kendimi gençliğimi harcıyorum insan da neymiş 😂
Miktara bağlı sjsj şaka yapıyorum tabisi harcamam kıyamam ki karıncayı bile incitemem ben
hayıe * ve asagılık olmak gerekiyor oyle birsey yapabilmek icin ve ikisi de degilim🙌
Hayır bizim kitabımızda kalleşlik yok
Asla benlik şeyler değil ya
Kaba tabirle ebesini bile bellerim
Hayır kesinlikle böyle bir alçaklık yapmam
Hayır asla yapmam böyle bir şey
Kendim de insan olarak harcanmaktayım ya zaten
Hayır harcamam.
Kul hakkı ile gelme demiş yüce yaradan..
Yok harcamam 😂
Para, insanın yerini asla tutmaz.
Hayır
Bunu asla yapmam kimsenin ekmeğine dokunmam
Hayır
Yok hayır
Gerek yok
Karaktersizlik olur
Asla
Harcamam
Aslaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?