Para & Ekonomi Arkadaşlar çok ucuz kiralık daire buldum nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba çok ucuz kiralık ev buldum nasıl? Valla süpermiş çok ucuz Hemen geçiyorum ben Gerçekten iyimiş Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar çok ucuz kiralık daire buldum nasıl? Cevapla En Ucuz Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aylık kiralamalarda o fiyat günlük için en az 1500 lira ister aylık 15 bin pesij verirsen o fiyata biliyorum bende sormuştum bı kaç günlüğüne kalmak için 0 0 Yorumla
Aslıhanak Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ben de kaldım böyle turizm amaçlı apart tutmuştukGüzeldi Ama çok bi şey bekleme 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bence o gecelik yatak parası dostum. Airbnb tarzı bir ilana benziyor.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl günlük kiralık o. antin kuntin vs. için.1 aylıkmı sandın fiyatı 0 0 Yorumla
Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Sanırım bu fiyat günlüğü falan olmalı 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı. İyice araştır günlük olmasın bu 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 479 cevap paylaştı. Günlük fiyat olması dışında sorun yok 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. Saatlik mi 0 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı. Günlük olmasın 3 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aylık kiralamalarda o fiyat günlük için en az 1500 lira ister aylık 15 bin pesij verirsen o fiyata biliyorum bende sormuştum bı kaç günlüğüne kalmak için
Ben de kaldım böyle turizm amaçlı apart tutmuştuk
Güzeldi
Ama çok bi şey bekleme
Bence o gecelik yatak parası dostum. Airbnb tarzı bir ilana benziyor..
günlük kiralık o. antin kuntin vs. için.1 aylıkmı sandın fiyatı
Sanırım bu fiyat günlüğü falan olmalı
Saatlik fiyat herhalde.
Evet günlük için gayet ucuz
İyice araştır günlük olmasın bu
Altında yatır vardır oranın
Gene bir araştır her şey çıkabilir
Günlük fiyat mı ne bu ya
Günlük fiyattır bu aylık olamaz
Günlük fiyat olması dışında sorun yok
Çıkarken böbreğini kontrol et
Saatlik mi