Ben instagram dan yorum yaparak para kazanılan bir işe girdim günde 100 e yakın link atılıyor ve siz o linklere yorum yaparak ayda 250 Tl alıyorsunuz bende kabul ettm denemek istedim iş3 başladım bugün 10 gün ve çıkmak istediğimi yapamadığımı söylememe rağmen yerine birini bulmadan çıkamazsın birini bul öyle çık diyorlar eğer çıkarsa dava açarız diye tehdit ediliyorum ne yapmam lazm adıma ödenen para yok sigortalı Bi iş değil korkuyorum çok sizce ne yapayım yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Panik yapma ve sakin ol. Ayfa 250 tl gibi komik bir para veriyorlarsa sigortan da yoktur zaten. Neyin şikayeti? Yasal olarak çalışmıyorsun ki zaten orada.
Engelle gitsin...
Hatta bilge davran. Üste çık. İşe giriş belgem nerede? Diye sorun direkt. Öyle bir belge yok ki, sigortada yok. Ne yapabilir hiç bir şey.
Sakın tehdit ve şantaja boyun eğme, beni bu şekilde tahdit etmeye devam ederseniz sizi savcılığa şikayet edeceğim de hatta.
Ve kaldı ki diyelim sigortalısın, yine hiç bir şey yapamazlar.
Gelmeyin bu angutların oyunlarına lütfen.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok sigorta yok ve daha hiç ödeme yapılmadı sadece numaram ve ismimi biliyor soy ismimi bilmiyorlar sözde numaradan kim olduğumuzu bulup dava açıyorlar
- +1 yıl
:) hiiiç umursama. Hiç bir şey yapamazlar. Ve emin ol kendi vergi kayıtları bile yoktur belki de. Zatem yaptıkları suç. Sözde belge falan yollarlarsa da inanma, photshop ile kendileri hazırlar. Kafan rahat olsun. Engelle gitsin.
En İyi Cevaplar
+1 yıl😄 250₺ için mi hepsi? Bu tehditin karşısında gülüp geçmen gerekiyor. Dava açmaları falan bildiğin gözünü korkutmak için. İşe giriş belgesi falan hiç saymıyorum bunlar yokken bunun karşısında dava açmaları aptalca.
Güzelim çok uzatma dalla bunları gitsin. Boşuna zamanını harcamış olursun başka bi' şey olmaz. Hiçbir şey içinde zorunluluğun yok.01 Yorumla
Soran+1 yılAynen yok dün aradılar açmadım ses kaydı atmışlar seni bekliyoruz canım diye bakmadm
+1 yılOnlar dolandırıcı aynı işe bende girdim hiçbisey yapamazlar devam edersen elindeki parada gitcek engelle direk çünkü 300 yolladilarmi parayı geri istiyorlar halka arz diyerek para çoğalacak diyorlar tekrar para yatırın diyorlar yatirmayinca olan parada gidiyor dönekler yani
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl aynı işe girdiniz anlatırmısın
Soran+1 yılNasıl çıktınız peki işten yerine bulmadan çıkamazsın diyorlar arıyorlar ha bire
- +1 yıl
Verdikleri parayı geri aldılar üstüne para isteyince çıktım
Soran+1 yılAynı şirket değil sanırım çünkü çıkmak istiyorum diyince yerine birini bul diyorlar grupları var linkler ordan atılıyor dün gece aramışlar yorum yaptıktan sonra biti diye yazıyoruz dün yazmadım diye ses kaydı atmışlar aramışlar
- +1 yıl
Boş işler
+1 yıl🤣🤣🤣 zaten para da ödemeyecekler merak etme çık gitsin açsınlar ne davası açıyorlarsa korkma bişi çıkmaz kandırmışlar seni kullanacak insan arıyorlar hesabını da dondur bir süre onlarda engelle
03 Yorumla
Soran+1 yılHesabı sildim saten yedek hesaptan yapıyordum dün aradılar eşim açtı yorum için yazmadı demişler eşime eşimde bir soraym demiş kapatmış ses kaydı atmışlar sanırım uyuyorsun uyanınca ara diye insan arıyorlar resmen
- +1 yıl
ilgilenme bişi çıkmaz
Soran+1 yılİnşallah
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
47Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEngelle geç.
00 Yorumla
+1 yılSigortasız adam çalıştırmaktan ben seni dava ederim sen kimsin lan ka$ar de. Hiçbir cacık yapamazlar sana merak etme. Adres, numara cart curt paylaşırız derse de söylediklerini kayda aldım, hele bir paylaş nasıl hapse giriyorsun gör de.
14 Yorumla- +1 yıl
Engelle geç dokunamazlar sana hiçbir anlamda
Soran+1 yılÇok korkuyorum ben
- +1 yıl
Korkma bir şey yapamazlar. Daha önce benzeri başıma geldi digitürk üyeliği alırken. Vazgeçmiştim daha ucuzunu bulmuştum. Daha sözleşme bile imzalamamıştım. Seni dava ederiz falan dediler. Diğer firmayla görüştüm size geçmek istiyorum ama böyle böyle dediler diye. Bir şey yapamazlsr diyip haklarımı saydılar bana. Bir dahaki digitürk aramasında afedersin resmen s... r çektim yüzlerine. Daha da aramadılar, bir şey de yapamadılar 😂
Soran+1 yılöyle olur inşallah çok korkuttular
+1 yılKanka seni Korkutmak için öyle soyluyolar snde aynisini şöyle ister kabul edin ister etmeyin cikisimi vermezseniz eğer ben sizi şimdi şikayet edicem devlet dayresine denemeyi dene hiç bir bok yiyemez onlar
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz mağduruz diyorlar para yatıyoruz yorum yapın diye diyorlar birini bulmadan ona eğitim vermeden çıkamazsın diyorlar
- +1 yıl
Ya boş yapiyo sen git şikayet et seni zorla çalıştırmaya hakları yok bikere
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKanks bu bir dolandırma yöntemi. Engelle geç. Hiç korkma. Korkacak hiç bir şey yok telefondan çıkıp boğazına mı sarılacaklar? Onlarında telefon numarası yok dimi sende telegram dan yapıyorsunuz bu işi
05 Yorumla
Soran+1 yılYok WhatsApp dan orada grup var linkleri attıkça yorum yapılıyor ve bugün yapmadm 2 gündür çıkmak istiyorum diyorum yerine birini bulmadan çıkamazsın bulunca 4 gün eğitim ve öyle çık diyorlar
- +1 yıl
Versene numaralarını
Soran+1 yılGrupta bir sürü yönetici var ne yapacaksın numarayı
- +1 yıl
dolandırıcı tokatlıyacam.
Soran+1 yılGerk yok ben bunlardan kurtulmak istiyorum sadece
+1 yılHiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Saçma sapan tehditler etmeye devam ederlerse yazdıklarınızı ekran görüntüsü aldım ben sizi polise şikayet ediyorum de. Öyle basit değil
05 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Hiç sıkma canını senin de elin armut toplamıyor kimsenin hakkı yok buna
Soran+1 yılÇok korktum ben yerine birini bulmadan çıkamazsn girişini yaptım öyle kolay değil diyorlar 2 gündür birini arıyorum kimse girmek istemiyor işe
- +1 yıl
Girmezler bacım o paraya zor yani
Soran+1 yılBeni rahat bıraksınlar başka bişe istemiyorum
+1 yılResmi evrak yoksa nereye şikayet edip dava açıyor sen ver bakiyim şunları bana korkma sen şikayetçi olursan onlar yanar sigorta yok belge yok devletten izin almış mı da
02 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yedirtirler vana
- +1 yıl
Hiç korkma ver bana hesapları varsa ben haddinden nasıl geliyorum
2 gün önve telegramdan bana böyle bi iş teklifi geldi şüpheli gördüğüm için istemedim ısrar ettiler benbi araştırayım ona gmre size yazarım dedim engellemişler beni
05 Yorumla
Soran+1 yılİyi olmuş paçayı kurtarmışsın
Soran+1 yılDarısı başıma
İş sözleşmesi yapılmamış anlaşılan. Yapılsa sigorta vs. olurdu. Onun haricinde tehdit ile sana zorla birsey yaptırıyorlarsa zaten oradan paranı alabilmen bile muallakta.
03 Yorumla
Soran+1 yılPara falan istemiyorum çıkmak istiyorum ve beni rahat bıraksınlar yeter
Soran+1 yılYok sözleşme falan görmedim ben
+1 yılSen işte çalışmıyorsun ki nasil işten atacaklar😂seninle kafa bulmuşlar. yazma bir şey yorum yapmak zorunda değilsin..
06 Yorumla
Soran+1 yılBugün yorum yapmadm saten eşimde sakın bakma cevap verme diyor gruba baksan 100 link atılmış yazık
- +1 yıl
Ablam cevap verme yazarsa sizi savciliga vericem demen yeterli. ciddiye alma şunları lütfen. Rahat ol olur mu...
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah razı olsun az kalsın kafayı yiyordum 2 gündür uyuyamıyorum stresten ve yerim birini arıyorum deli gibi5
- +1 yıl
Rica ederim ablam onların yapmış olduğu zaten suç. bu durumla karşılaşırsanız bana bir kopya ya da onlarin iletişimini atmaniz yeterli.. rahat ol uzme kendini enişteme selamlar ablam🙏
Soran+1 yılAvukatmısn bunlar peşimi bırakmıcak gibi
- +1 yıl
Siz karşı tarafın iletişimi verin yeter ablam.
Herhangi bir sözleşme falan imzalamadıysan bir şey yapamazlar merak etme hala öyle bir şey demeye devam ediyorlarsa engelle gitsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece WhatsApp üzerinden yazıştık
+1 yılIBAN vermedi isen, adına ödenen para yoksa, SGK bile yoksa. Aslında durumun tam tersi onları illegal bir yapıdan dolayı senin tehdit etmen lazım
010 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum her gece yorumlar tamamlandı mı diye inceleme yapılıyor ve bugün yorum yapmadm bakmadım hiç mesajlara gece beni arayıp kızacaklar
Soran+1 yılYok adım dolmadan para vermiyorlar sistem çok yoğun bazıları 5 hesapla yapıyor para kazanmak için ve paralarını alıyorlar oturduğun yerden para kazanmak kolay değil diyorlar
- +1 yıl
Oturup kendileri yapsın o zaman. Hiç bişey olmaz. Kullanıcı adını falan değiştirirsin zaten mahkemeye verme dava etme lüksü de olamaz. Ne diye dava edecek ortada bir iş yok, iş sozleşmesi yok, kayıtlı bir ofis yok, para yok hic bir şey yok. Bişey yapamazlar
Soran+1 yılSistemleri çok yoğun akan bir sistem varmış çıkarsan yerine birini bulman gerekiyor Biz mağdur oluyoruz diyor benden önce çıkan herkes yerine birini bulmuş ve bulamayana tazminat açmışlar
- +1 yıl
Bunlar firma falan mı neymiş bunlar. Tazminat ne yaw. SGK yapılmayan, vergide adı olmayan bir kurum tazminat davası açamaz
Soran+1 yılVe resim attılar çıkana tazminat açtık korktu geri deldi diye
- +1 yıl
Sosyal medyada yok avukata verdik yok dava açtık yok şu kadar para ödeyeceksin vs lafların hepsi yalan. Ortada sözleşme vs yoksa.
Soran+1 yılKapattım instagram hesabımı bakalım ne olacak sa artk
- +1 yıl
Hiç bir şey olmaz
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Niye böyle şeylere inanıyorsun. Yalan hepsi ya. Seni kandırmak istiyorlar. Umarım banka hesabını falan vermedin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır vermedim tabiki de numaram tek var ne yapmalıyım sizce bugün yorum yapmadm hiç attıkları grup linklerine bakmadım
Soran+1 yılHayır numaram ve ismim sadece var
+1 yılSen dava aç sigortasız insan çalıştırıyorsunuz diye
13 Yorumla- +1 yıl
Doğruya doğru
Soran+1 yılİki kuruş kazanayım diye başıma gelenlere bak
+1 yılAyda 250 TL vereyim benle konuş bana yorum yap üstelik onlar dolandırıcı engelle gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok her ay veriyorlar para yalnızca çıkışın zor oluyor birini bulman lazm
- +1 yıl
Seni kandırmışlar 250 lira aylık dedin demi çok az bu sen benle konuş ben sana veriyim her ay onu
Kanka korkacak bir şey yok
Gözünü korkutmaya çalışıyorlar aklı sıra06 Yorumla
Soran+1 yıl... Evlatları sinirim bozuldu
Soran+1 yılOturup ağlıyorum başıma bela gelecek diye şerefsizler ile girerken nasıl içten samimiler çıkarsan sana birini buluruz yardımcı oluruz diyor çıkmak istiyorum diyince yerine birini bul diyor
Soran+1 yılİnşallah bayram bayram ağzımı bozdum
+1 yılSözleşme falan imzaladın mı? Kimlik bilgilerini verdin mi? Ayda 250 TL mi? Amma da aşmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılDenemek istedim yok bişe imzalamadm
- +1 yıl
Kişisel bilgilerini falan vermediysen sorun olmaz.
+1 yılSözleşmemi imzaladınızkı çıkarsan öyle bısey yapıyorlarmış
02 Yorumla
Soran+1 yılYok burdan girişiniz yapıldı numaranız isminizi yazıldı kayıt yapıldı birini bulmadan çıkamazsınuz diyor
- +1 yıl
İyide ortada sözleşme yok neye göre dava edıcek senı zor durumda bırakacak yanı
+1 yıl250 tl için mi uğraştın bu kadar yazık lan söylesen ben verirdim sana onu.
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun abi
- +1 yıl
Bana versene şu an gerçekten ihtiyacım var valla öyle bi güzellik yaparsan ilaç gibi gelir bana ya kaç gündür eve ekmek alamıyorum ameliyat olcam çalışamıyorum bi iki aydır ve ameliyattan sonrada calisamayacam yani şu an eve ekmek alacak param yok @zibidibubidi
Herhangi bir sözleşme falan var mıydı?
Büyük ihtimal dolandırıcı bunlar bi b**k yapamazlar.01 Yorumla
Soran+1 yılYok imzalamadm işten çıkmak istediğim için birini bul öyle çık diyorlar
+1 yılBos ver ig kapat git ya. Boyke sacma seylere inanman tuhaf
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen insan bazen şaşıyor
+1 yıl250t için yapılacak iş mi ya resmen sömürüü hiçbir sey yapamazlar engelle gec
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın işte evde olunca boş durmayayım dedm
- +1 yıl
Telefonun sarjını harcadıgına değmez
- Para & Ekonomi konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılSigortan yok bir b. k yok neyini dava edecekler? Dava edin etmezseniz srefsizsiniz de çık.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleler şerefsizler
+1 yılSeni korkutuyorlar bir şey yapamazlar imzalı bir kağıt vs var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYok WhatsApp dan iletişime geçtiler numaram ve ismim var sadece onlarda
İmzaladığınız bir sözleşme yoksa ortada hiç kimse dava açamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok mesajda denemek istiyorum dedim sadece
bu da yeni bir sahtekarlık sanırım :D sanki ıslak imzalı sözleşmemi imzaladın kuzucuğum?
05 Yorumla
Soran+1 yılYok sözleşme imzalamadım sadece numaram onlarda ve ismim
Soran+1 yılGeçen biri öyle yapmış arayıp bulmuşlar ve işe geri almışlar
Soran+1 yılNe yapayım peki eşim hiç bakma mesajlara diyor gece yorumları yapamadığımı anlayınca arayacaklar ve 2 gündür arıyorum yerime kimseyi bulamıyorum
+1 yılHiç bişey yapamazlar muhtemelen paranı da vermeyecekler. Değmez zatenn o paraya
011 Yorumla
Soran+1 yılYok herkese veriyor para ama daha ayım dolmadı he 4 5 hesapla yapıp para kazanıyor yorum işini yapanlar kocaman grupları var
- +1 yıl
Bana saçma geldi çıkamazsın demeleri bi sözleşme yok sonuçta
Soran+1 yılEn başta ile girerken kabul eden sensin yerine de birini bulman lazım diyorlar çok korkuyorum
- +1 yıl
Hiç bişeu olmaz elindekileri kaçırmamak için yapıyorlar
Soran+1 yılOturup ağlıyorum tazminat davası açarlar diye çok korkuyorum
- +1 yıl
Neye göre açacaklar? İmzaladığın bi sözleşme var mı? Şu kadar çakışacak şu işi yapacak şu parayı alacak fesih durumunda şu kadar cayma bedeli ödenecek diye bi sözleşme var mı?
Soran+1 yılBenim gördüğüm bir sözleşme yok
- +1 yıl
İmzan olan bişey yoksa hiç bişey yapamazlar hatta bu yaptıkları tehdit suçu oluşturur şu an
Soran+1 yılPeki ne yapmam lazım gece bana niye yorum yapmadın diye yazacaklar
- +1 yıl
Yapmak istemiyorum mecbur değilim beni rahatsız etmeyin de bas engeli
Soran+1 yılİnşallah öyle kolay olur nerd3n bulaştım bu işe ben
+1 yılAsıl böyle bir tehdit için sen onlara dava açacağını söyle.
00 Yorumla
+1 yılSeni dava edemez ellerinde öyle bi dayanak yok ne diye dava edecek hem
00 Yorumla
+1 yılKız salla kim nerden neyi dava edecek yasal bir durum var sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkma böyle saçma işlerle uğraşma dava edemezler çünkü yaptıkları suç onların
02 Yorumla
Soran+1 yılBugün yapmadm saten işi bakmadım mesajlara
Cevap sahibi+1 yılAynen yaptıkları zaten yasadışı Yani şikayet etseler onların başı yanar işleri biter
+1 yılbır sey olmaz.. anlasma ımzaladınmı ıslak ımzalı ya da taahut verdınmı.. sıgorta yok o yok bu yok.. bır avukata basvur bır sey olmaz bence rahat cıkarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAvukata kadar uzar mı peki
- Para & Ekonomi konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl bir iş miş
İşe girmek için neler verdin kişisel bilgi olarak02 Yorumla
Soran+1 yılYok hiç bir bilgi vermedim wp den yazıştık
- +1 yıl
Korkutmak için yapmışlar
Amaçlarına ulaşmışta sanırım
Hiç bir şey yapamaz
Bisey olmaz yapsanda vermez para dolandirici buyuk ihtimal
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyda 250 TL mi Vay anasını ne kadar bonkörlermiş
12 Yorumla
Soran+1 yılİşten çıkmak istiyorum yerine birini bul diyorlar bide
- +1 yıl
Ya Kapı suratlarına telefon çek git
+1 yılHerhangi bir belge falan imzalattirdilar mi sana?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır imzalamadım
- +1 yıl
O zaman sktr et gitsin tehdit ederlerse sizi dava ettim de bir tirssinlar
+1 yılAyda mi 250 veriyor bu nasıl is
08 Yorumla
Soran+1 yılYorum yaparak hesap başına verilen bir iş
- +1 yıl
Ayda ne kadar kazaniyorsun
Soran+1 yıl250 hesap başına
- +1 yıl
İşte bir hesaba hergun mu 250
Soran+1 yılAylık canım 2 hesapla yaparsan 500 katlanıyor
- +1 yıl
Ya cidden yaptın mı bu işi inanamıyorum
Soran+1 yıl10 gün ve çıkmak istiyorum birini bulmadan çıkmaj yasak diyor
- +1 yıl
Ben serçe parmağımı oynatmam o paraya
+1 yılİllegal bir iş sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılBu işi yapan çok var grup çok kalabalık hesap başı 250 millet kafayı yemiş 6 hesapla yapıyor
- +1 yıl
Şikayet et
Para & Ekonomi konusunda 342 cevap paylaştı. Bir şey olmaz o itlerden mi korkacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok korkuyorum bin kişilik grup açmışlar insanlara yorum yapıyorlar yalan yorum
Soran+1 yılHayır yok WhatsApp dan işi anlattılar o kadar
+1 yılHicbisey olmaz parani vermezler sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılParası batsın çıkmak istiyorum diyorum yerine biri bul 4 gün eğitim ver öyle çık diyor
- +1 yıl
Salla bisey olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılO işten ayrılma yardımcı olurum istersen sana gerçekçi online iste verebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılBen iş istemiyorum şunlardan kurtulmak istiyorum sadece
+1 yılKimse dava edemez korkma ayrıl işten
026 Yorumla
Soran+1 yılGece yazacaklar niye yorum yapmadın diye
- +1 yıl
Yapmak zorunda değilsin istediğiniz yere şikayet edebilirsin diyebilirsin
Soran+1 yılYa şikayet ederler se hapis yatarsam
- +1 yıl
Saçmalama 🤣
Soran+1 yılResim atamıyorum daha önce açtıkları davanın resmini attılar dava açılmış
- +1 yıl
Onların dava açmaya gö… olmaz sen rahat ol , haksız olan dava açabilir mi 🤣
Soran+1 yılAma ellerinde resim var bakın açtık diye
- +1 yıl
Açsın Allahım sen bana sabır ver iyi ne yaparsan yao
Soran+1 yılKorkuyorum ne yapayım
- +1 yıl
Hdndjs allah sabır versin foto internet ortamında hazırlanır bir anlaşma yoksa gerisi boş işte
- +1 yıl
@Fearlesgirll ya anlaşma olsa ne olur zorla imzalattı denilir 🙂 insanları çözemiyorum.. hodri meydan kaç defa bana avukatlık bürolarından almadığınız kargolar için ödeme yapmazsanız icra gelecek diye.. gelsin deyince kapatıp bi daha da aramıyorlar 🤷🏻♂️
- +1 yıl
🤣🤣
İnsanlar dolandırmaya yeminli valla biri kapatıyo biri arıyo
Anlaşma olsa yine haklı dicektim kendince 😂 - +1 yıl
@Fearlesgirll aylık 250 tl ile işi kabul eden babam dahi olsa dolandırılmayı hak ediyor 💩
- +1 yıl
🙂 emoji yanlış gitti 🤣
Soran+1 yılşu an zor durumdaym bok emoji sine gerk yok ve bunu yapan insanları görsen beri 10 hesapla yapıyor ücreti katlıyor bende inandm durumum kötü olduğuu için 10 gün çalıştım mal gibi biliyorum kalın
- +1 yıl
Oysaki.. O emoji yanlışlıkla olmuştu demiştim , şikayetçi olsan sen kazançlı olursun aslında sen bilirsin 🙂
- +1 yıl
Yahu kimse seni işi bırakmaya ikna etmeye uğraşamaz ki o kadar şuana kadar hiç böyle dava görmedim duymadım mümkün de değil 😅 senin kararın yanisi artık
Soran+1 yılBenim peşimi bıraksınlar yeter ben hiç bişe istemiyorum yorum yapmayanlara çift yorum cezası veriliyor bide zorundasınız diye ses atıyorlar ne manyak bir şirket grubu görsen kaç kişi ünlü kişiler de bu işin içinde yorum kazanmak için bunlara para veriyor
- +1 yıl
Yerine birisini buldum de ben işe girerim
Soran+1 yılYerine bulduğun kişi 4 gün işe devam edecek bu arada sen yorum yapacaksın yerine bulduğun kişi 4 gün denemeden geçerse öyle çok bulduğun kişiye eğitim ver öyle çık diyor şimdiye kadar çıkan her kız böl yapmış diyor
- +1 yıl
Ömüğünü sıkmak istiyorum başıma ağrı girdi ben pes ediyorum
Soran+1 yılBenim migrenim tutu 2 gündür uyuyamıyorum psikolojimi bozdular
- +1 yıl
tamm senin yerine biz işw giriyoruz işte rahatla
Soran+1 yılBen bunlarla muhatap olmak istemiyorum arşife aldm mesajlar bakmıyorum bile
- +1 yıl
Bende sana bi dava açacağım sinirlerimi bozdun ı
Soran+1 yılÖzür dilerim
- Para & Ekonomi konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılKolay para vaadeden şeylerden uzak durmak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım peki şikayet ederler mi beni
- +1 yıl
Etmezler sanki korkutuyorlar
1 yılSen bilgildrini verdinmi
00 Yorumla
+1 yılDava açamazlar çıkabilirsin
00 YorumlaNeye dayanarak dava açıyorlar
00 Yorumla
+1 yılYok ya hiç bir şey yapamazlar öyle şey mi olur
00 Yorumla
+1 yılHiç bir şey yapamazlar
Korkma rahat ol00 Yorumla
+1 yılAahaha açsınlar bakalım ne davası açacaklarmış :D
07 Yorumla
Soran+1 yılTazminat sözde
- +1 yıl
keşke dava açsalar durduk yere para kazanırsın :) avukatta tut, oda karşı taraftan para kazanır.
Soran+1 yılBen para verecek mişim onları mağdur ettm diye
- +1 yıl
aranızda sözleşme yok ne parası vereceksin :)
Soran+1 yılSes kaydı atmışlar önceden çıkan biri için biz burada girişinizi yapıyoruz sözleşme yapıyoruz siz kafanıza göre çıkarsanız avukatlarımız çok güzel çalıyor diye
- +1 yıl
YAPTIN MI SÖZLEŞME?
Soran+1 yılYok biz kendimiz sözleşme yaptık diyor ama ben bişe imzalamadım çünkü WhatsApp dan
Gizli Üye(36-45)+1 yılDava açamazlar Korkmana gerek yok
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada herhangi bir sözleşme imzaladın mı?
Cevap sahibi+1 yılO zaman Korkmana gerek yok
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey yapamazlar
Para & Ekonomi konusunda 626 cevap paylaştı. Boş yapiyorlar aldirma
01 Yorumla
Soran+1 yılOf
Hic bi zkim yapamazlar biseylere imza attın mı?
12 Yorumla
Soran+1 yılYok atmadım tabiki sadece WhatsApp dan işi anlattılar tam denemek istiyorum dedim bende
+1 yılKimliğini ve kimlik bilgilerini attin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok atmadım ismim ve numaram var
- +1 yıl
Hiçbir şey yapamaz zaten kendi yaptıkları ds resmi bir şey değil engelle hesap kapat
+1 yılSözleşme gibi bişey imzaladın mı
02 Yorumla
- +1 yıl
Sorun yok o zaman
Nerden bulaşırsınız anlam veremedim
04 Yorumla
Soran+1 yılBende anlam veremiyorum kendime
Soran+1 yılSaten konuştular benimle çıkmak istiyorsan 15 gün önceden haber et yerine birini bulalım dediler çıkmak istiyorum diyorum yerine birini bul diyor nasıl bulayım birini
Hiç birsey olmaz..
00 Yorumla
+1 yılBedava çalıştırıyorlar
00 YorumlaPolise git 🤷🏻♀️
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kandırıyorlar
00 Yorumla Güzel işmiş
00 YorumlaNe saçma bir iş, hiçbir şey yapamazlar korkma
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?