Herkese selam 27 yaşında 5 yıllık evliyim. Çocuğum yok olmuyor tedavi görüyorum bebek kayıplarım oldu. Eşimle aramda sorun yok ama kendimi aşırı yanlız hissediyorum. Eskiden çevremde bir sürü arkadaşı olan kafelere giden eğlenen çok mutlu bir insandım. Ama şimdi öok mutsuz değersizim. Sürekli yanlızım. Hiç arkadaşım kalmadı. Hepsi evlendi barklandı çocul sahbi oldu. Bir derdim olsa anlatacak insanım yok. Eşim işkolik. Aile içinde de kimi bulsam insansızlıktan daha ilk görüşmede herşeyimi anlatıyorum bu durum cabımı sıkıyor. Sonra insanlar bunları bana kullanıyor. Çenemi yutamıyorum ne yapıcam bilmiyorum, insanların gözünde sanki sürekli konuşan dedikodu yapan birine dönüştüm ya da ben öyle alamacaymışz herşeyi anlattığım için ketum olmak istiyorum arkadaşlarım olsun istiyorum beni aramayanı aramıyorum buluşmuyorum adım atamıyorum çevremdekilere. Yardımcı olabilir misiniz?
Not : abazalar hemen atlamasın mesaj at ben arkadaş olurum diye. Benim burdaki amacım hayattaki yanlızlık ve değersizliğe karşı topluma geri kazanılmak. Sürekli ev içinden kalıp kurmaktan insanlara herşeyimi anlatmaktan vazgeçmek.
Not : abazalar hemen atlamasın mesaj at ben arkadaş olurum diye. Benim burdaki amacım hayattaki yanlızlık ve değersizliğe karşı topluma geri kazanılmak. Sürekli ev içinden kalıp kurmaktan insanlara herşeyimi anlatmaktan vazgeçmek.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada home ofis evde çalışıyorum satış üzerine
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar